VIP Brother 2/12 Финалът!

• 47 297
  • 1 465
  •   1
Отговори
# 795
  • София
Ох , пак едно и също.... ooooh!
Ристе си  е селения от всякъде, пак ще кажа, че Катето беше в пълното си право да я обиди така, а че Катя е повече от Рисе е нормално и е видно и без очила!

# 796
  • София
а колко велики творби на изкуството са плод на алкохолни и друг вид опиянения. Ами всички не могат да носят ореолчета и ангелски крилца кат наша Вынетка и Риста1 Сливенска.Скучно е всички да сме ангели трябва да има и въртиопашки

# 797
Е то е ясно, че всеки се асоциира с някого. аз ненавиждам ревнивите злобни кухи лейки, които вместо с мъжа си да се обяснят нападат всяко добре изглеждащо и провокативно момиче. А относно срещите...от Много време се каня на тъпия здравко. той също спечели щото е момчето от народа Simple Smile))))както и трите близнчки. явно може да си всякакъв-прост,злобен,  неморален , жесток/здравко за мен е такъв/ разглезен, сабохарактерен, но щом си "от народа" си си наш човек Simple Smile)) като за да си от народа не трябва да си непременно беден- Здравко не е! за да си от народа и да си наш човек, трябва да си без особено образование, заслуги и кариера, без особено добър външен вид, да не се надуваш най вече и да се държиш просташки . което се тълкува като искреност и нашенство и земност. бе недай си боже да си хубав умен или високомерен или да се имаш за нещо повече от средното или екстравагантен, или интересен.
Деси не ме кефи в нищо освен две неща- много е добричка и постодушна и много много хубаво пее. Тя е неспособна на агресия. има си и такива хора. И затова не можа да се защити от христина- просто не е изпадала в такава ситуация. тя и на здравко му се беше засегнала и плачеше , но пак не можа нищо накриво да му каже.
Докаот мърлата христина бълва огън и жуперл по неин адрес "тъпоумна има виме , грозна" тралала аз не съм чула Деси да каже нещо за нея. ето това вбеси и мен и Катето.
просто оная комплексарка със селския си морал да се чупи от там а не да си позволява квалификации
Не знам защо сме с такъв манталитет в България, че е вредно и мръснишко да си сексапилен

# 798
  • София
Е,хайде за пореден път  да  кажа -  аз също смятам постъпката на Катето за абсолютно нормална.Христина си го заслужи.
И пак Катето не била артистка,такава била,онакава била.Ей,умираме си да вкараме другите в калта.Особено ако са известни.Какво ви интересува кой с кого си е легнал и какво е направил за да постигне нещо.
Много ви благодаря за всичките расъждения на тема "Що е то селяния и има ли тя почва у нас".До скоро ми беше все едно кой да спечели,но вече си имам фаворит - Катето.Ще и стискам палци.

# 799
  • в мъжки прегръдки
Добре де като плюете толкова Христина че Здравко не я обичал не забравяте ли нещо съществено? Той още с влизането във ВИП-а изрично поиска ръката на Христина и каза че влиза само заради това там. Даже и да е заради играта все пак си е направил сметката че се жени ако не за цял живот поне за дълго. Освен това й обеща какво ли не пред цяла България само и само тя да се съгласи да се оженят. И като се ожениха той на минутата си забрави обещанието че семейството му ще е над приятелите защото се чуди какво да прави само и само да не помага за детето. Да не говорим пък че като тръгна да излиза вместо 30-те мин. да ги отдели на Христина и детето отиде да играе голф. А очичките му пък постоянно шарят по Десислава. И като добавим и държанието на останалите към Христина и аз да бях и аз щях да съм постоянно негативно настроена и все в лошо настроение. Честно казано направо ми е жал за Христина. Хич не случи на мъж.
А Катето Евро може и да е повече от Христина (а тя не е щото може и да е била звезда, но отдавна е залязла, освен това е и доста дърта) но не е нужно постоянно да го натяква. По-голямата звезда е Десислава, но не я чух да се надува като Катя.
Честно казано доста по-добро мнение имах за Катя преди ВИП-а.

Мацка, а Катето не плюе ли постоянно? Защо тогава Христина като плюе да е проста а Катето не?

А пък аз ако видя някоя нарочно да пери цици и прашки пред мъжа ми така ще й светна ритник по задника че ще й отлепя силикона от циците. Пък после ако иска да ходи да вика че съм селянка. А мъжа ми ще го навра в кучи гъз задето стои и гледа вместо да й направи забележка или да се махне. И не говоря за танците а за вечерта когато Деси се переше на леглото по гъз и Здравко влезе. Добре че не беше там Христина.

Последна редакция: нд, 22 апр 2007, 21:02 от martisun

# 800
  • София
Е това с приятелите пък е велика Ристоскова грешка. Правило номер 1 е не плюи по приятелите му, само в подходящ момент напомняи колко не струват. Но елемента на задължителност мъжете много мразят.А Риста е толкова обсебваща жена, че чак е досадна отстрани е грозно , ами ако всеки ден си до нея-ужас.

# 801
 martisun, 100%  споделям мнението  ти!
 Баба Катя да я изгонят първа! Баси грозната и злобна крава.
Победа за Калинчо!!!

# 802
  • в мъжки прегръдки
martisun, 100%  споделям мнението  ти!
 Баба Катя да я изгонят първа! Баси грозната и злобна крава.
Победа за Калинчо!!!

Всъщност и аз за него гласувах:)

dmaria, имай предвид че това което виждаме не е реалното им ежедневие. Като е там по цял ден и гледа че Здравко се чуди какво да прави но не й помага тя се изнервя. Предполагам че в къщи Здравко работи и се виждат само вечер така че е трудно по цял ден да го следи и да го обсебва.  Нали не мислиш че Венета в реалния живот по цял ден държи ръката на Тишо и му клюкари. За приятелите наистина си права, но като видях Здравко какво време отделя на хора които дори не са му приятели я разбирам защо постави това условие.

# 803
Христина плюеше единствено по Десислава.не по катето. наричаше я с ужасни думи, съвсем незаслужено, защото е страхлива .  нея не я друса за играта и наградата.Христина се интересува САМО от Здравко. Катето наплю ицето, заради отношението й КЪМ ДЕсислава. защото христина знае какъв е здравко и знае, че той не я обича. и насочва агресията злобата и мъката си към другите жени , които били правили здравко на глупак.
Нали се сещаш, е на десислава не й пука ни грам за здравко. тя не се е плюсвала или разхождала така пред него!!! мъжа й скъпоценен, ами така си си ходи! какво лошо има в това да лежи по прашки? то си е нейна работа. онзи му е слаб ангела и ицето това я тормози.
искрено се надявам Христина да е с него за парите му, инааче просто е ужасен мазохизъм и унижение. 

# 804
  • Ботевград
Още малко остана  Whistling май като гледам жените вътре вече съм сигурна, че победителя ще е мъж  Laughing

# 805
  • в мъжки прегръдки
Мацка, аз редовно не ги гледам, но видях това: Деси и Катето са на леглото като Деси е по прашки и й се огъзила към вратата. Влизат Здравко и Калин и се чудят какво става. Като излезе Здравко Катето каза на Калин че заради Здравко го били направили това. А как си ходи иначе видях. Ходи по рокли и честно казано в тях бюста й наистина е като виме. Добавям веднага че не злобея защото имам приблизителни размери без да съм със силикон и не го намирам впечатляващо.

# 806
вЕрно е ужас Риста, ..честно казано никога няма да престана да я съжалявам, защото знам колко иска да е поне мъничко звезда, а никога \вероятно няма да бъде\НО това е найната философия..Затова я е яд на ДесиСлива, защото е успяла, харесвана, известна. Т.е ТЯ Е звезда. Само че, Риста не разбира нещо МНОГО ВАЖНО. Звезда може да е всеки, зависи как ще изгрее сутрин от леглото, как ще си изживее деня, как ще се "постави" на мъжа до себе си, как ще изгрее пред колегите и в обществото. Така че в този ред на мисли, аз си мисля, че аз - селянката, простата жена "от народа" съм дважди по-звезда от КатРина, защото съм успяла в работата, обичана и доказана там. Защото съм Звезда в семейството, в леглото, на улицата. Не е важно колко хора ти знаят името\каквито доводи изтъква КатРина\, а какво си НАПРАВИЛ за тези хора.Не мисля, че е направила нещо кой знае колко майчинско за сина си, като е бил малък\поне такова впечатление оставиха в мен разказите и\, има пробойна в семейството, която не можа да запуши с финес, когато Ошава - Винетка я ръчна . Не  съм я запомнила с друга роля, освен тази в "Оркестъра"...Е, къде е тази звездица, там, близо до Господ,...че нещо не я виждам.
Не съм против и признавам - ДА ИМА известни, сексапилни, желани от всички жени, но ..катРина не е от тях, и нЕма кво да влиза в А група, ще играе резерва в селската... И не я харесвам, защото пуши..и не като Дама, а като пиян каруцар в кръчма...И има доста неподдържана външност, зъби, кожа...всичко..което не отговаря на претенциите и за Първа класа.
Мацка, аз редовно не ги гледам, но видях това: Деси и Катето са на леглото като Деси е по прашки и й се огъзила към вратата. Влизат Здравко и Калин и се чудят какво става. Като излезе Здравко Катето каза на Калин че заради Здравко го били направили това. А как си ходи иначе видях. Ходи по рокли и честно казано в тях бюста й наистина е като виме. Добавям веднага че не злобея защото имам приблизителни размери без да съм със силикон и не го намирам впечатляващо.
и аз това го казах, беше нарочно, ама тук почитателките на ДесиСлива, няма да паднат по гръб и да признаят, че постъпката е зверски мръсна и недостойна за жена от РАНГА на Слива..

# 807
Незнам дали сте писали вече,но Десислава спомена че изка да си осинови дете,току що пак го спомена,явно си го е наумила като идея. Thinking

# 808
  • в мъжки прегръдки
Незнам дали сте писали вече,но Десислава спомена че изка да си осинови дете,току що пак го спомена,явно си го е наумила като идея. Thinking

А защо не си роди?
Или раждането е само за нас простите селянки - да дебелеем, да повръщаме сутрин и да пикаме през 15 минути?

# 809
  • София
Е, нали има син!

Общи условия

Активация на акаунт