VIP Brother 2/12 Финалът!

• 47 319
  • 1 465
  •   1
Отговори
# 780
е сега мина рекламата за тазвечерното предаване от 22,15
гледайте тия ще се изтрепят

# 781
Какво е станало?

# 782
Откъдето и да погледна Катето Евро ми се струва,че точно  в нея има селско излъчване.Нека се поучи от истински звезди-Татяна Лолова,Стоянка Мутафова,Калоянчев,Анастасов,които са народни хора.

# 783
Откъдето и да погледна Катето Евро ми се струва,че точно  в нея има селско излъчване.Нека се поучи от истински звезди-Татяна Лолова,Стоянка Мутафова,Калоянчев,Анастасов,които са народни хора.

истински звезди, които са народни хора?  newsm78
прави ли ти впечатление, че спомена звезди от отминалото време, на народните артисти?
велики актьори ( факт).

не преставам да се чудя, защо толкова се обиждате от това, че катя е нарекла някой си, неравен на нея?

# 784
явно е въпрос на вкус.на мен хич не ми е селска катя, ами ми е пич каот поведение.
 Катето Не се ядоса толкова, че е номинирана/според мен/ а от циничното изказване на христина за десислава. десислава се разплака и не исля, е е позирала.
просто е срамота , че на по 30 Венета и Христина са станали "порядъчни лелки".христина нарече и данов варненски кавал, и тн. иде реч за цялостно комплексарско и злобно и ненамясто поведение. тя идва там да се жени и не си тръгва , защото десислава е в къщата!!! и не иска да остави Здравко с Деси и им пили нервите с негативното си присъствие само , защото мъжът и е  коцкар.

# 785
Лени,минаха 20 страници откакто не съм говорила за селяни,май пак е време Grinning
...

ми щом те влече...  не ми пречиш.  Laughing

аз избягвам да употребявам селянин в речника си - има двузначно значение и все някой не е разбрал.
а става въпрос и за контекст, за вникване в ситуацията, все пак.
И аз не употребявам селянин в речника си,също и боклуци.
Карил е написала това,което мисля.  bouquetза Карил.

# 786
  • Пловдив
Абе от 5 теми ви чета и се чудя какво е това равенство, какво е това нещо newsm78. Остава и свободата и братството да включим и да пометем "аристокрацията". Чудя си се просто и разсъждавам "на глас", да ви е останало това от Живково време не вярвам, повечето от вас май са малки да го помнят добре. Пък и тогава имаше един такъв лаф, че при социализЪма всички хора са равни, но някои са по-равни от другите.
Без лоши чувства към никого!

# 787
Само аз ли смятам постъпката и думите на Катето за нормални?!?!?!

Аз също не смятам, че постъпката й е беше неоснователна.Точно така сигурно щях да реагирам.
Призовавам всички, които толкова се палят, че видиш ли Катето за каква се мисли и нарича обикновенното момиче селянка да прочетат статията от съботния брой на "24 часа".Продиктувана е именно от репликата на Катерина Евро.Много истина има там.И смях.
А коментарите на Руслана и Ива Николова са страхотни.

# 788

И аз не употребявам селянин в речника си,също и боклуци.
Карил е написала това,което мисля.  bouquetза Карил.

[/quote]

Аз пък употребявам думата ''селянин'',макар,че съм от провинцията.За мен селянин, отдавна не е географско понятие,а начин на мислене.Аз също бих реагирала като Катето,ако някоя ''тъпанарка'' ме предизвика.На мен ме хвана яд на Деса,защо не стана да я сложи на място,ами ревна.Катето затова така реагира,защото видя,че Десислава се сви като куче,на което са му били шута.

# 789
не преставам да се чудя, защо толкова се обиждате от това, че катя е нарекла някой си, неравен на нея?

Да беше нарекла само,добре,но забравяш,че тя изпадна в истерия.
Прочутата ни звезда е истеричка.

# 790
Чета тука едно и също 20 страници - селянин или не, географско или не...дали пък не се отъждествяваме с Христина, не като характер и поведение, а като произход. Може би защото ние самите също не сме известни, а сме "от народа" затова ни жегна толкова това изказване на Катерина. Просто тя се осмели да се нарече повече от всички нас, само защото тя разбираш ли се била снимала във филми, а ние не!!! Аз пък изобщо не се смятам за по-долу от нея в никое отношение. Може да съм проста домакиня и майка, ама детето ми не се буди посред нощ и мен да ме няма щото за пореден път съм пияна и съм няква дискотека в 4 часа сутринта. И тя не го прави защото е актриса и разбираш ли е от хай-лайфа и така трябва да живее, а защото си е такава- пройдоха и хаймана. В тая връзка да ви кажа майка ми познава повечето режисьори, снимали Евро-то. Тя е питала един от тях- Добре, де виждаш я тази, че не е никаква актриса, защо я снимаш във филма си? А той й отговорил - Знам, че не е актриса, но ми подхожда като типаж за ролята! Така, че милата да не се надува, щото и в актьорската гилдия я знаят,че не става, ама понеже е била хубава и е минала през няколко легла е успяла да се вреди./то доста актриси не са много кадърни, но с оная си работа успяват!!!!/. Така, че аз в това отношение подкрепям Христина. И ако някога засега някъде Катерина даже не бих я поздравила Crossing Arms

# 791
# 792
  • София
че не става, ама понеже е била хубава и е минала през няколко легла е успяла да се вреди
А христинчето понеже е минала само през Здравковото легло и се е оплодила заслужава моя дълбок поклон. Аз лично бих се намразила ако някой се жени за мен заради това, че ме е обременил.А и той веднъж и каза , след поредното и мърморене на Риста, че дете от нея не е искал.Б,ах  ти жената без самоуважение. Сливенска селянка- евала ти Кате ми такава си е Риста

# 793

Да беше нарекла само,добре,но забравяш,че тя изпадна в истерия.
Прочутата ни звезда е истеричка.

е, и?
мога да изредя списък световни звезди, които чупят хотели и са в черните списъци на поне 3 световни хотелиерски вериги.
истерици ли са?

защо звездата трябва да е хрисима, народен човек, да не говори груби думи и да живее в блок 314 на Дружба, 6та част.  newsm78

това е, което не разбирам  - защо толкова държим да сме равни, а един като кажа, че не е, останалите го дърпат, обвиняват и тн, че има висока самооценка и няма право да е такъв!

# 794
  • София
Айде сега като ги познаваш българските режисьори посочи кой точно го е казал това. Защото по някаква случайност аз също ги познавам. И си е правило в тези среди никога да не се плюе по колб
егите. Освен майка ти ако не е гардеробиерка там, виж на тях си  им е присъщо да злобеят.

Общи условия

Активация на акаунт