VIP Brother 2/12 Финалът!

• 47 301
  • 1 465
  •   1
Отговори
# 870
Мда! "Война на класите!" Laughing Народът (Риста и Китайчето) срещу звездите! Робът надига глава, ще помете господарите! Свобода, братство, равенство - нали всички това искат! Laughing

# 871
  • София
Революциия и национализация!

# 872
"Аз за 100 000 лева не си плюя на лицето" - Калин от Вип Брадър  Hug

# 873
  • София
Буболина, ти също да си махнеш тая снимка, че може мъжа на някоя ренива съфорумка да се почувства провокиран.
Ааааааааа, не може Naughty
Мъжът ми е казал да събирам фенове, да дразня чуждите мъже Joy

# 874
  • София
Буболина, ти също да си махнеш тая снимка, че може мъжа на някоя ренива съфорумка да се почувства провокиран.
Ааааааааа, не може Naughty
Мъжът ми е казал да събирам фенове, да дразня чуждите мъже Joy

ОК за мъжете съм съгласна, но жените, които не изглеждат така? Имай милост, ако не сега поне Ристе като излезе Praynig

# 875
  • София
Красивите жени вън. Ревнивите имат право да заобикалят мъжете си само с грозни жени.
Ми той Мравко харесва и грозни жени-погледнете Риста!
Малко офф:в нашата приятелска компания това си е лаф отдавна-кой е най добрият е..ч?Винаги отговаря един и същ мъж /когато жена му я няма,де Mr. Green/ -АЗ!Щото е.а и грозни-вижте жена ми!
Тези дни си мислех,че ако Риста стане кметша е напълно възможна Приморско да стане първият немюсулмански курортен град в света,в който жените са задължени да носят и да се къпят с фереджета и абаи.
Красивите курортистки и туристки,и въобще всички жени от 15 до 75 години-ВЪН от Приморско,защото Риста не може да удържи мъжа си!Вие сте виновни за това,не тя,не и той...

# 876
Лени,май  теб те влече да говориш на тема"селяни". Grinning
Да, ББ е манипулатор.
Най-безобидната дума,която употребява Евро е "селяни".От нейната уста излиза само помия.Правилно ли чух тази вечер-"шмръхла" newsm78.

# 877
Какво е направила комбинацията от алкохол,цигари и крайна форма на злоба с Катето ?Едва сега видях,как може да се изкриви физиономията на човек от злобеене.  Sick  Sick  Sick

# 878
да каза и че Здравко е шматарок

и кво от това

# 879
да, правилно си чула... Отнасяше се за Венета... И много й подхожда - имам чувството, че тази дума е измислена специално за нея... Христина също избълва хиляди простотии за Десислава - защо никой не се впечатлява от грубостите й?

# 880
Скъсаха се да толерират селянията!

Монтажът на предаването е изключително манипулативен и колкото по-малко време остава до финала се опитват да толерират изкуствено селянията на Христина под формата на "обикновеното" момиче от народа. Внушението е непрекъснато насочено срещу Десислава и Катето Евро и думите им са извадени от контекста на разговорите /за тези, които гледат денонощния канал и по Интернет/. В крайна сметка това издание е ВИП Брадър, а не БИГ Бладър и е тъпо да ни убеждават, че селската пръчка Христина си е на мястото там. Още повече, че тя не е интересна с никакви природни заложби, освен с ненормалната си ревност и подсъзнателна завист

# 881
  • София

Подкрепям напълно! newsm10

# 882

Май-май това е идеята - да се покаже, че "обикновеният" човек е по-човек от ВИП-а. Възхвала на пролетариата! Народът заспива щастлив, че виповете са детронирани...

# 883
За какво злобее Катето неразбарх?! За невероятната Христина или заради муцуна ала бобър на ВенДета?!

# 884
За какво злобее Катето неразбарх?! За невероятната Христина или заради муцуна ала бобър на ВенДета?!

Заради изстъпленията на Венета на лайфа...

Общи условия

Активация на акаунт