VIP Brother 2/12 Финалът!

• 47 223
  • 1 465
  •   1
Отговори
# 945
начин на мислене, начин на живот, начин на възприемане на света

# 946
Така ли, а тука никой от наблюдателите не докладва! Я раздуй малко.
Как няма да се напие, като знае какво прави Здравко сега навън.

cat: Христина ще се занимава с обичайните за това време на деня занимания - пиене, пушене, придружени с физиономии, въртене на очи, намръщвания, гримаси.
Имам чувството, че спори наум - физиономии на одобрение и несъгласие се редуват. Тук-там някоя въздишка озвучава картинката.
Обича си чашката.

shmat: ся мисли здравко таз вечер кво прави, сигур ще се побърка че не е под контрол.

# 947
Венета и в къщата,в самото начало,каза,че Десислава и е любимата певица.

А Катя нарече селянка Риста, не заради това, че не е ВИП, а заради манталитета, поведението й, ревността й /там на село изневери няма, 5 човека на кръст и всичко се знае, такива дами по бански ги линчуват и гонят от селото/

и заради това ,че не е ВИП също!Също мисля,че поводът за избухването на Евро е,че е била номинирана от Христина,а не в защита на Десислава."коя е тя,че да ме номинира мене" бяха думите и.
Изневери има навсякъде.Достатъчни са 3-ма,не 5-ма!

На теб ако ти изневери мъжа ти, на кой ще се сърдиш? Не него или на избранницата?  Laughing

Катя се ядоса на Христина след номинацията, когато ограниченото момиче не можа да се стърпи и каза това за циците. То горкото събра смелост, след като Биг Брадър им даде задача да си кажат всичко в очите.

Катя е права. Защото Десислава е ВИП, нейната работа е да пее и танцува. Тя това прави 90% от времето си, това прави и в къщата, нали трябва да е себе си.
И на всичкото отгоре онова се спука да ревнува, толкова е тъпичкото горкото, нищо не разбира. Това, че мъжа й ще нае...е и кофа за боклук ако е с формата на задник, не ознава, че всички по секси жени са к...и.

# 948
  • сред маслини и портокалов цвят
...Тази жена има нужда от психиатрично лечение и силиконов бюст.Ако наистина ще я гласят за победител поне да ги използва парите за това,че ще свърши в специализирано заведение май!

Погледнато така, мисля че ще е оправдано да и дадат парите... Grinning

# 949
  • София /Абсурдистан
Това пък с пиянството на Христинка май само аз не съм го видяла  Simple Smile какво е станало, някакви изцепки ли?
Ако Деса беше дала нишан на Здравко, направо ще я отнесе като бръмбар сламка, та Хриси има защо да се тревожи, знае си стоката. На него очите перманентно са му на ластици  Mr. Green
Катя и Деса само набиват нон-стоп, то Катя е взела-дала, ама това момиче не се ли тревожи, че ще се освини?  Може да пее, но иначе е тъпачка. Обаче класацията по тъпотия, злоба и селядурски истории води Катя.

# 950
богоизбраните от никого нямат нужда да се учат. те всичко си знаят.

# 951
Byrne, сега теб за'апаха, вразумяват те. Не усещаш ли?  Joy  Joy

# 952
  • София
На това никой не може да те научи.Още повече на 50-годишна възраст.Всеки човек възприема света според вътрешните си усещания.Защо трябва да го осъждаме за това?Нима има идеално мислене или пък идеални хора?

# 953
  • София
[
[Е да де, тя Риста си мисли, че Шматко и Деси ще й изневерят хитро и изобретателно, точно под носа й в къщата и за това е цялото това кудкудякане.
Именно! Hug
Ти представяш ли си колко болен мозък би си го помислил това-Десислава и Мравко?!?!?!?При 50 камери,снимащи денонощно,сума ти съквартиранти,никакво усамотение и т.н.Тази жена има нужда от психиатрично лечение и силиконов бюст.Ако наистина ще я гласят за победител поне да ги използва парите за това,че ще свърши в специализирано заведение май!
няма такова нещо!самата тя каза на здравко,че не си прави подобни илюзии,а я дразни умишлената провокация на деси насочена към нея Stop

# 954

И какъв й е начина на живот и възприемане на света?

# 955
Byrne, сега теб за'апаха, вразумяват те. Не усещаш ли?  Joy  Joy

Аз до сега се сдържах да не се  Joy, на последния си пост едвам успях, ама удържах. За следващия вече незнам  Naughty

# 956
  • София
Това, че мъжа й ще нае...е и кофа за боклук ако е с формата на задник, не ознава, че всички по секси жени са к...и.
smile3501 smile3501 smile3501

# 957
  • София
Моля, някой от тези, които използват думата курва да я дефинират, че нещо не ми е ясно какво искат да кажат. Аз съм красива и много мъже ме харесват. Курва ли съм?

# 958
  • София
няма такова нещо!самата тя каза на здравко,че не си прави подобни илюзии,а я дразни умишлената провокация на деси насочена към нея Stop
Тогава,след като има толкова ясна представа за нещата/съжалявам,но не вярвам,че е така/ защо се връзва толкова???И след като не е селска пръчка защо не отвърне и тя така тънко на "удара" на Деси?

# 959
  • София
Моля, някой от тези, които използват думата курва да я дефинират, че нещо не ми е ясно какво искат да кажат. Аз съм красива и много мъже ме харесват. Курва ли съм?
В БГ Мамма няма такива жени.Ти пишеш тук,следователно не си такава.
Тези изпаднали жени в момента са във Вип брадър! Joy

Общи условия

Активация на акаунт