VIP Brother 2/12 Финалът!

• 47 230
  • 1 465
  •   1
Отговори
# 990
Деси и Катя така се натъпкаха като прасета, малеее, все едно не бяха виждали храна. Ядоха от тавата мусака, домати, сирене. И продължаваха да обсъждат Венета.
На Деси приятели познавали Роналдиньо и й казали, че бил много тъп! Тя щото много умна  hahaha hahaha hahaha
Катя легна при Калин и се гуши в него, макар той да не я искаше.
Деси подсказва на Китаеца и Тишо футболисти с буквата Р, Раул, бил й любимеца от Реал Мадрид, а Калин се смее като кон.

Калин не искаше Катя, но неизвестно защо лежи на нейното легло. А колкото до яденето- евала, дай Боже всекиму, да си плюска и да изглежда добре. За да не стана досадна няма да моля някой да обясни думата "умен".
Е, не знаех, че леглото е нейното  Joy А, да изглеждам добре като Катя хич и не ми се иска! Коментара ми беше, че грозно плюскаха, не че са яли, няма гладни да стоя,т я! Нали така каза Катето  Twisted Evil
Ако може да се докаже колко е тъп Роналдиньо, ще може да се обясни думата "умен"!

# 991
  • София
Бих искала Деси да спечели.....
Деси,Деси  newsm18 newsm18 newsm18

# 992
Лека нощ!
Май останах в темата само с феновете на Катя! Joy Joy

# 993
Аз пък реших окончателно за Катето Евро съм.

Няма шанс, знаеш..

Знам, но така и така не пускам смс-и, поне да се самоопределя в публичното пространство на форума, селянки пазете се, интригантката е тук  Mr. Green

# 994
  • София
ISOLDE , за грозният начин, по който се хранят съм съгласна, но от всички участници няма нито един и с елементарна култура по въпроса. Да не говорим, че говорят с пълна уста през цялото време. Много съм гнуслива и като видя, че започват да се хранят (които и да е съквартиранти) спирам да гледам, а ако е непоносимо, и да слушам.

# 995
  • София /Абсурдистан
Лека нощ!
Ами аз никога не съм й била фен на звездоманката истерична Катя.

# 996
  • София
Лека нощ!
Лека нощ!
И с феновете на Деси!

# 997
ISOLDE , за грозният начин, по който се хранят съм съгласна, но от всички участници няма нито един и с елементарна култура по въпроса. Да не говорим, че говорят с пълна уста през цялото време. Много съм гнуслива и като видя, че започват да се хранят (които и да е съквартиранти) спирам да гледам, а ако е непоносимо, и да слушам.
Много си права! Изобщо тия Вип и Биг брадъри са чудесен начин да си покажат простотията  Peace

# 998
  • София /Абсурдистан
Какъв ти там ВИП ...

# 999
  • София
Днес за сетен път се уверих,
че или тази жена Ката има някакви
непреодолими комплекси и страда
от хипер звездомания /без покритие/
или критическата не прощава и се
плаша до какво води  Shocked
Каквато и да е причината тази жена
ми е вече толкова противна, че всички
останали в къщата ми се виждат като
манна небесна  Praynig Моля се да свърши
този ББ и не искам да й виждам злобната
мутра дори в списание. Все съм виждала
кофти хора, но такова чудо рядко се среща.
На всичкото отгоре и нагло - абе Маги 100
пъти й повтори, че не желае да я слуша, а
онова си мели ли мели  ooooh!
Здравко й казал, че има респект от годините й
и тя " Какво иска да ми каже тоя бе, че съм стара ли ? "
Не бе Като, в първа младост си  Joy
Ама я се погледни в огледалото и се виж бе !

# 1 000
  • София /Абсурдистан
..........или критическата не прощава и се
плаша до какво води  Shocked

Така става като не си пие хормоните  Mr. Green

# 1 001
Аз съм за Деси,тя какво да направи ,че е хубава и мъжете се заглеждат по нея,а Сливенската циганка да си ходи да пази Здравко от фенки.Толкова ми е жал за Здравко-тази жена е кошмар за всеки мъж-даже и сексуално

# 1 002
десислава ми е много неприятна. намирам я за глуповата, превзета позьорка.
Това е и моето мнение за нея.
Както и за Маги, без определението "глуповата".
Катето ме кефеше в началото; сега ми падна в очите. "Ние сме артисти!!!" да не би да значи "Хванали сме Господ за оная работа"
Калин и Китаеца са ми симпатични, Тишо също.
Задравко ако ми беше мъж, всеки ден щеше бой да яде и не защото зяпа Деси, а защото няма елементарно отношение към жена си и детето. Жена му може да не е кой знае какво, но е по-естествена, а той е една лигня.
Христина - ами най-обикновено момиче, издразни ме няколко пъти с прекалената си ревност, но като си знае стоката ще ревнува не амииии...

Петя ми харесваше; онзи, политикът ме разочарова, че така бързо се предаде; Росица - пълна пародия, освен ако не играеше роля някаква; Азис - нещо у него взе да ми харесва; шапка му свалям, че не се върна обратно с Галка.
Фаворитут ми - Венета...

# 1 003
Бях за Венетка!
Май сега за Тишо  newsm78 . И Калин става, а накрая нищо чудно да съм вече за  hahaha Китаеца.
Утре ще се лиша от няколко левчета и ще гласувам - за кой незнам. Ще поспя, че както са казали хората -утрото е по-мъдро от вечерта.
 Peace

# 1 004
Аз съм за Христина Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт