VIP Brother 2/12 Финалът!

• 47 234
  • 1 465
  •   1
Отговори
# 960
Курва е жена,която пуска на всеки,но не и на теб  Laughing

# 961
Byrne,виновен ще е мъжът ми.Без значение предизвикали ли са го или не!
По същата логика Евро се държа грозно,отвратително,без значение предизвикали ли са я или не!
Не мога да оправдая някого с това,че действията му са в отговор на нечии други!

# 962
Не хапя. Опитвам се да мисля. Уча се бих писала/казала.

# 963
  • София
Моля, някой от тези, които използват думата курва да я дефинират, че нещо не ми е ясно какво искат да кажат. Аз съм красива и много мъже ме харесват. Курва ли съм?
В БГ Мамма няма такива жени.Ти пишеш тук,следователно не си такава.
Тези изпаднали жени в момента са във Вип брадър! Joy
Благодаря, успокои ме   bouquet! Че аз мога да го преживея, но един детето, да е живо и здраво, как ще живее с пропаднала майка.  Joy

# 964
Деси и Катя така се натъпкаха като прасета, малеее, все едно не бяха виждали храна. Ядоха от тавата мусака, домати, сирене. И продължаваха да обсъждат Венета.
На Деси приятели познавали Роналдиньо и й казали, че бил много тъп! Тя щото много умна  hahaha hahaha hahaha
Катя легна при Калин и се гуши в него, макар той да не я искаше.
Деси подсказва на Китаеца и Тишо футболисти с буквата Р, Раул, бил й любимеца от Реал Мадрид, а Калин се смее като кон.

# 965
десислава ми е много неприятна. намирам я за глуповата, превзета позьорка.

# 966
Byrne,виновен ще е мъжът ми.Без значение предизвикали ли са го или не!
По същата логика Евро се държа грозно,отвратително,без значение предизвикали ли са я или не!
Не мога да оправдая някого с това,че действията му са в отговор на нечии други!

Нещо не можах да ти разбера логиката.
Всъщност искам да кажа, че водещо за яда на Катя не е това, че Христина не е ВИП, а поведението й.
Точно за това тръгнахте да се обиждате от думите на Катя, сякаш за казани за вас, тъй като не сте ВИП. Ако Христина беше готин човек, с чувство за хумор и т.н отношението щеше да бъде съвсем друго.

# 967
  • Пловдив
Моля, някой от тези, които използват думата курва да я дефинират, че нещо не ми е ясно какво искат да кажат. Аз съм красива и много мъже ме харесват. Курва ли съм?

Ако са женени тези мъже - сори ама си Laughing
Тъй де как смееш да си хубава, ми знаеш ли ти колко семейни жени има, ама ха.

П.П. някъде в първите теми някой каза, че филма (опс ВИП брадъра) ще свърши като "Великолепната седморка" - накрая винаги печелят селяните.

# 968
  • София
Деси и Катя така се натъпкаха като прасета, малеее, все едно не бяха виждали храна. Ядоха от тавата мусака, домати, сирене. И продължаваха да обсъждат Венета.
На Деси приятели познавали Роналдиньо и й казали, че бил много тъп! Тя щото много умна  hahaha hahaha hahaha
Катя легна при Калин и се гуши в него, макар той да не я искаше.
Деси подсказва на Китаеца и Тишо футболисти с буквата Р, Раул, бил й любимеца от Реал Мадрид, а Калин се смее като кон.

Калин не искаше Катя, но неизвестно защо лежи на нейното легло. А колкото до яденето- евала, дай Боже всекиму, да си плюска и да изглежда добре. За да не стана досадна няма да моля някой да обясни думата "умен".

# 969
десислава ми е много неприятна. намирам я за глуповата, превзета позьорка.

Няма лошо, не може всички да ни харесват и ние да харесваме всички. Но тук става дума за човешки качества, които са на почит.

# 970
Тези, които наистина смятат,че Христина има психични проблеми,следва да не и се подиграват.
Да се смееш на болен човек? Confused

# 971
Които и да беше номинирал катето щеше да отнесе една прилично изиграна нервна криза. Просто само Христина го направи и доста добре.
Не, че на застаряващата и залязваща звезда тази пищна доста по-млада от нея звездица й харесва.

# 972
Не ми е ясно как съжалявате Христина,че била се оженила за Здравко.
На мен лично ми е по жал за Здравко,то неговото не е живот Laughing

# 973
Тези, които наистина смятат,че Христина има психични проблеми,следва да не и се подиграват.
Да се смееш на болен човек? Confused

Няма повече обещавам.

п.п Децата ни имат 10 дни разлика  Simple Smile

# 974
  • Високо в планината на изобилието
Лоша,много лоша Десислава,ходи по гащи в собствената спалня,че и на леглото ляга с дупето нагоре,как може такова нещо!А какво прави там бедничкия заблуден Здравко?Сигурно си обърка вратата.А Хриси е много морална жена:тя никога няма да прави такива провокации в собствената спалня,а и няма токова готино дупе,горката.

Общи условия

Активация на акаунт