VIP Brother 2/12 Финалът!

• 47 122
  • 1 465
  •   1
Отговори
# 1 140
penasim, не откриваш топлата вода... Естествено, че всичко е режисирано и нагласено. Аз се изумявам, че има хора, които вярват в обратното...
А, че детето е с памперс и пие от шише... Това вече го казваш просто, за да не мълчиш. Детето е 2 или три месеца по- малко от моето. А моето си го гледам аз, въпреки че продължава да е с памперс и да пие от шише...
Ай вече укротете се. Че и с к`ви огромни букви си го изтипосала, не се излагай, плийз...

Хихи и Денис / моя син / е с шише и памперс ... Нищо че сам си го маха и ме замерва с къщи из него но не прави нищо почти на гърне. Така че... ако това е критерия не съм по - добра майка от нея Simple Smile

# 1 141
  • Бургас
Ами аз още в началото ви казах,че доста време се е подготвяла за влизането си във ВБ,ама никой не ми обърна внимание. Whistling и не е само диетата ...

И кво друго, хахахаха?   Wink

Специални процедури по разкрасяване  Mr. Green
Ето как някой в един друг форум е написал точно, това което мисля по въпроса за Ристе.
Елена (23.04.2007 г. | 15:17ч.)
Като чета умилителните коментари за обикновеното момиче от народа с яхти, ресторанти и хотели, ми ида да се разплача. Или по-точно ми става ясно, защо другарят Живков е управлявал страната ни толкова дълго. И той беше ”народен човек” с резиденции, охрани и държавна хазна, с която можеше да си прави каквото си иска. Но селенията му беше толкова умилителна за един народ, който е пословичен с ненавистта си към хора, които по някакъв начин го превъзхождат. Така че изобщо няма да се изненадам, ако Христина победи!

И все пак тези неща не са нейни , а на семейството на Здравко,надали ще и ги подарят,и надали  ще си живее много добре ,поне доколкото познавам приморския манталитет  Wink

# 1 142
Ето как някой в един друг форум е написал точно, това което мисля по въпроса за Ристе.
Елена (23.04.2007 г. | 15:17ч.)
Като чета умилителните коментари за обикновеното момиче от народа с яхти, ресторанти и хотели, ми ида да се разплача. Или по-точно ми става ясно, защо другарят Живков е управлявал страната ни толкова дълго. И той беше ”народен човек” с резиденции, охрани и държавна хазна, с която можеше да си прави каквото си иска. Но селенията му беше толкова умилителна за един народ, който е пословичен с ненавистта си към хора, които по някакъв начин го превъзхождат. Така че изобщо няма да се изненадам, ако Христина победи!

Ето едно мое мнение по - въпроса ...
Не съм против някой да е над мен ако го заслужава, но съм против това да гледа на мен като на хлебарка заради това. Било че е по богат по талантлив или т.н. Едно не ми хареса в Христина и то е че не и отвърна. Трябваше да я насее и навее та да и запали албанската метла и да я изхвърлят от къщата.

# 1 143
  • Sofiа
Ето едно мое мнение по - въпроса ...
Не съм против някой да е над мен ако го заслужава, но съм против това да гледа на мен като на хлебарка заради това. Било че е по богат по талантлив или т.н.

newsm10 Много точно казано - нямам какво да добавя.
И на Христина не се кефя хич - има един огромен недостатък и това е СЪПРУГЪТ и smile3516

# 1 144
Penasim, не изразявай мнение неподготвена. Доста от децата на тази възраст, а и по-големички са с памперс и шише. Значи сме лоши майки, а може би ти си идеалната и твоето дете от 3-месечна възраст пие от чаша и ходи на гърнето? Това, че детето си носи памперс и пие от шише въобще не интересува никого и не е определящо кой е достоен за победител. Не ти прави чест да намесваш детето! Naughty

# 1 145
  • София
И какво като е била на диета? На кого е попречила с това? Повечето от звездите и от форумките не са ли на диета? А Биг Брадър разбира се, че ще подготви стая за семейството и детето. Няма да я чакат да каже "да" и тогава и искате да приготвят стаята в наше присъствие може би...Не разбирам това защо Ви дразни?

Ами аз лично се дразня, когато хвана някой /в случая тези, които правят ББ/ да ме лъже и да се опитва да ме изкара по-тъпа отколкото съм.
Пък на теб може да ти е все едно  Thinking

# 1 146
  • София
WomanitKa, съгласна съм някой да ме гледа и отгоре и от космоса ако там се намира. Срещала съм светила в световната наука, които са променили живота на всички с работата си, големи български и световни знаменитости- такива хора на лекции, интервюта и тн не те гледат като равен, защото не си. Такива хора много често са надменни, високомерни и дори неприятни, а дори онези от тях, които са любезни рядко излъчват топлина и интерес към другите, защото срещат толкова много хора всеки ден, че просто нямат сили. Тези хора не ме карат и няма да ме накарат да се чувствам селянка, обикновен човек и незначителна. Просто ги разбирам и толкова. Всеки си има начин да се справя със ситуациите. Да си известен също не е много приятно ако се замислим колко неща трябва да бъдат принесени в жертва на тази известност.  
Не мисля, че Катето постъпи културно, но и не се обиждам. Нека не забравяме, че когато човек е слаб и ядосан казва онова, което смята, че ще засегне най- много другите. Така постъпи и Катето.

# 1 147
  • София
А така,нека спечели "обикновенното момиче от народа",защото притежава милион добродетели и няма нито една отрицателна черта.Тя е олицетворение на българската жена и майка.Лоши и ужасни са всички,които имат наглоста да се показват" по телевизора" и малко или много са направили нещо за да бъдат известни.Марш,всички от къщата,да остане само Риста и още 1 месец да пускаме СМС,че то така лесно кметша се не става. newsm18 newsm18 newsm18

# 1 148
И какво като е била на диета? На кого е попречила с това? Повечето от звездите и от форумките не са ли на диета? А Биг Брадър разбира се, че ще подготви стая за семейството и детето. Няма да я чакат да каже "да" и тогава и искате да приготвят стаята в наше присъствие може би...Не разбирам това защо Ви дразни?

Ами аз лично се дразня, когато хвана някой /в случая тези, които правят ББ/ да ме лъже и да се опитва да ме изкара по-тъпа отколкото съм.
Пък на теб може да ти е все едно  Thinking

Не ми е все едно, но то цялото предаване е основано на лъжи и нагласации, така че не се хващам на дреболии от сорта кой бил на диета.

# 1 149
бе кво ви пука... хляб и зрелища....

# 1 150
  • Стара Загора
Сладкишка, не става въпрос за самата диета.Става въпрос, че ни лъжат.Нещата са нагласени и въобще на мен лично Здравко и Христина ми станаха антипатични Peace

# 1 151
ако някой успее да се свърже по телефона когато излезе Христина и е при Лора нека и зададе този въпрос
Знаеше ли предварително за сватбата ? да и каже , че от стриктно гледане , от неща които е казала (и да се цитират) се е схванало, че нещата са нагласени и искаме да знаем  истината.

И аз ще звъня , но е направо  6 от тотото да се свържеш в тая телевизия.
Така,че ако удобрявате въпроса който успее да се свърже да го зададе.

Последна редакция: пн, 23 апр 2007, 17:32 от haley

# 1 152
 е*а си, тъпата Риста да спечели парите, не се ли уядоха достатъчно, да я бяха вкарали в обикновен ББ да спечели, а не във Вип Crossing Arms
искам да спечели Калинко

# 1 153
  • Стара Загора
е*а си, тъпата Риста да спечели парите, не се ли уядоха достатъчно, да я бяха вкарали в обикновен ББ да спечели, а не във Вип Crossing Arms
искам да спечели Калинко
newsm10 smile3521 smile3501 Правилно!Подкрепям!

# 1 154
  • някъде там
Не ви ли е идвало на ума,че от понеделник до петък,са се свързали с Христина и тя им е казала,че ще приеме предложението за женитба. Имали са 4 дни да сложят детско легло в стаята. Мисля,че е достатъчно времето. Peace

Общи условия

Активация на акаунт