VIP Brother 2/12 Финалът!

• 47 162
  • 1 465
  •   1
Отговори
# 1 125
Аз пък искам да спечели Христина, само заради реакцията на Катето Евро  Joy Тази жена много се изложи и искам да видя как дават парите на едно обикновенно момиче, пък било то и нагласено  Simple Smile

# 1 126
Само да кажа как са истинските гласове за момента без шанс да я бутне от  ПЪРВОТО МЯСТО победителя в Вип Брадър е  Sick Христина
доста зад нея е Калин ,
 следван от Деси , Китайцето, Маги , Катето и Пишо

Колкко е достоверна тази информация и от къде е моля

# 1 127
 от кухнята на  Blush

# 1 128
  • София
Penasim, голям постер извади на предната страница!

И аз съм на мнение, че всичко е нагласено, само Еврото не е наясно още Mr. Green

И приятелско предупреждение да не засягаш теми с гледането на деца, памперси и шишета и прочие Twisted Evil

# 1 129
  • Стара Загора
Ааааа-НЕ!Искам да победи Калин и точка. Peace

# 1 130
Катето прекали - да!
но толкова ли са кьорави българите,та не виждат,че по-просто и нагло момиче от Христина (изключвам тризнчките) досега не е влизало в Къщата.
Тя е дребната,злобна,отмъстителна.
Катето,като й каза истината в очите,стана най-голямото зло в държавата

# 1 131
И какво като е била на диета? На кого е попречила с това? Повечето от звездите и от форумките не са ли на диета? А Биг Брадър разбира се, че ще подготви стая за семейството и детето. Няма да я чакат да каже "да" и тогава и искате да приготвят стаята в наше присъствие може би...Не разбирам това защо Ви дразни?

# 1 132
Според мен ХрисА ще спечели, да. Не, че го искам, де.

Малееее, Катето направо ще издивее. Преди време тук някой беше казал, че ако това стане ще гледаме първото погребение на живо от Къщата.  hahaha
Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy

И на мен ми е смешно това изказване, ама то нервите не са изобщо са смях...

Ей това изказване аз го направих и никак не се гордея с него .МАлко е грубичко, но е продиктувано от реакцията на Катето срещу Христина,.
А пък и в БГ Брадърите май стана модерно да се казва ......За първи път в историята на БИГ брадър по света ..сватба.........гей двойка.......бременна........и аз допълних (погребение)
Толкова е цинично всичко, такава е борбата за зрители, рейтинг и т.н., че няма да се учудя , ако на някой му платят да  умре в къщата(Момичета приемете всичко написани  с малко снисхождение-изказах се крайно, но не злонамерено)

# 1 133
  • Стара Загора
И какво като е била на диета? На кого е попречила с това? Повечето от звездите и от форумките не са ли на диета? А Биг Брадър разбира се, че ще подготви стая за семейството и детето. Няма да я чакат да каже "да" и тогава и искате да приготвят стаята в наше присъствие може би...Не разбирам това защо Ви дразни?
Показва, че е знаела няколко месеца преди началото на шоуто, че ще е вътре на 100%.Знаели са всичко рано, нали уж се решиха за сватба след като започна шоуто?!Значи те са знаели всичко предварително и нещата са разиграни в шоуто-все едно всичко го решават там, на място.

# 1 134
Катето прекали - да!
но толкова ли са кьорави българите,та не виждат,че по-просто и нагло момиче от Христина (изключвам тризнчките) досега не е влизало в Къщата.
Тя е дребната,злобна,отмъстителна.
Катето,като й каза истината в очите,стана най-голямото зло в държавата
Точно дребнава ,злобна и отмъстителна като кумата си Wink,те за това така добре си паснаха Peace

# 1 135
  • София
Абе, Катето и тя разиграва едни етюди.
Като я гледам как се пеняви повече ми е смешно и комично, отколкото нещо друго.

# 1 136
  • София
Ето как някой в един друг форум е написал точно, това което мисля по въпроса за Ристе.
Елена (23.04.2007 г. | 15:17ч.)
Като чета умилителните коментари за обикновеното момиче от народа с яхти, ресторанти и хотели, ми ида да се разплача. Или по-точно ми става ясно, защо другарят Живков е управлявал страната ни толкова дълго. И той беше ”народен човек” с резиденции, охрани и държавна хазна, с която можеше да си прави каквото си иска. Но селенията му беше толкова умилителна за един народ, който е пословичен с ненавистта си към хора, които по някакъв начин го превъзхождат. Така че изобщо няма да се изненадам, ако Христина победи!

# 1 137
но толкова ли са кьорави българите

Не мисля, че българите са кьорави, по скоро го приемам като наказателен вот срещу "звездите". Които леко преиграха и определено загубиха от участието си във Випа  Rolling Eyes

# 1 138
Злобата и простотията спечели ББ3, сега остава да спечели и ВБ2 #Cussing out

# 1 139
  • Варна
но толкова ли са кьорави българите

Не мисля, че българите са кьорави, по скоро го приемам като наказателен вот срещу "звездите". Които леко преиграха и определено загубиха от участието си във Випа  Rolling Eyes

да де ама чак пък такова наказние да изпратят христинка на върха- ужас е

Общи условия

Активация на акаунт