VIP Brother 2/12 Финалът!

• 47 068
  • 1 465
  •   1
Отговори
# 1 200
Мен ме дразни в нея(може би дразни не е най-точната дума все пак..)  най-много тая ревност, която ще я изгори..още повече с тоя таралеж, дето си го сложи в гащите.....

# 1 201
  • София
Забравих да допълня, че това, че Христина псува, въобще не е критерий за умствените и възможности  Peace Аз също попсуввам(ебати думата дето измислих) от време на време, но това и за секунда не ме прави тъпа.

Вас кое конкретно(избройте) ви дразни в Риста, дето и викате?  Crazy

Аз не се дразня, а се стряскам от нейната грубост и агресия и то към собственото и дете. Тя го удря, крещи му и го третира като един непослушен организъм, а не като едно прекрасно и послушно любопитно детенце каквото е то в момента. Аз разбирам защо е такава, защото най- вероятно това е единствения модел на майка, който и е познат. Вероятно с нея са се държали така. Изнервена е, нещастна е, неопитна е, но ме боли за това дете. Всичко останало е търпимо и съпоставено с недостатъците на другите се търпи, но това не мога да го гледам. В много държави щяха да и вземат това дете, за да не го малтретира. Ще кажете, че едно шамарче не е нещо страшно, но това е насилие и начина, по който говори на детето също е насилие.

# 1 202
Точно аз за шамарчето никога няма да кажа, че е нещо нормално. НАпротив. НО аз не гледам денонощният, въпреки, че го имам на телефона си и не съм запозната с тези подробности..Не съм видяла в избраните моменти по НТВ да дават подобни кадри с отношението и към Яница...  Confused

Според мен най-лошото(освен това, че самата тя му крещи и посяга на това дете) е, че се карат със Здравко пред детето..Това не е особено здравословна среда си мисля аз...

Иначе пък ми изглежда грижовна, имайки предвид, че бай ви ЗдравкУ не се включва никакъв, тя сама си гледа детето... Справя се според мен повече от добре...(но пак казвам, аз не съм била свидетел на изблици на агресия към Яница!)

# 1 203
Бубо, а и всички други тук, гласувахте ли за Калин, а? А?

# 1 204
Забравих да допълня, че това, че Христина псува, въобще не е критерий за умствените и възможности  Peace Аз също попсуввам(ебати думата дето измислих) от време на време, но това и за секунда не ме прави тъпа.

Аз не се дразня, а се стряскам от нейната грубост и агресия и то към собственото и дете. Тя го удря, крещи му и го третира като един непослушен организъм, а не като едно прекрасно и послушно любопитно детенце каквото е то в момента. Аз разбирам защо е такава, защото най- вероятно това е единствения модел на майка, който и е познат. Вероятно с нея са се държали така. Изнервена е, нещастна е, неопитна е, но ме боли за това дете. Всичко останало е търпимо и съпоставено с недостатъците на другите се търпи, но това не мога да го гледам. В много държави щяха да и вземат това дете, за да не го малтретира. Ще кажете, че едно шамарче не е нещо страшно, но това е насилие и начина, по който говори на детето също е насилие.

Айде да си говорим след 2-3 години, когато си вече майка на едно "прекрасно и послушно любопитно детенце". Ако има майка на 2-годишно, която да не изтрещява от време на време (дали ще пляска по памперса или вика няма голямо занечие, стига да не причинява болка), нека ми се обади моля, ще й купя сладолед!

# 1 205
Хайде би вие сигурна никога не сте си изпускали нервите,не сте викали и не ви е идвало да удряте. Ма как па се сьбрахте само най-примерните майки?

# 1 206
Буба, куха ми е. Чуй я как говори и нямам предвид мекането й, не коментирам и как си гледа детето, както иска да си го гледа. Беден речник до немай къде - разбираш ли, простете, в смисъл, Здравко, Здравкоооооооо, обърни ми внимание, стой при нас, дъщеря ти, дъщеря ни.... Дрънка простотии без да каже нищо, ама нищичко. Нямам никакъв спомен от нищо, което е казала. Не мога да я запомня просто.

# 1 207
  • София
Аз псувам сигурно повече от теб, а на езика ми би завидила даже Катето. Peace
Дразни ме със всичко, дори да мълчи пак ме дразни, да не говоря за тъпите й изцепки непрекъснато, завистта която лъха от нея и голямото и самочувствие без покритие Crossing Arms
Абсолютно съм съгласна.  bouquet
Може би ме дразни,защото и завиждам за "перфектните" отнишения със съпруга и.Дикси и това и предишното беше шега.

# 1 208
Бубо, а и всички други тук, гласувахте ли за Калин, а? А?

Аз гласувах, скъпи. Баш за него(но в анкетата по-горе) А ти?  Mr. Green

# 1 209

Завистта ,злобата към останалите жените ,чуството за малоценност от което няма смелост да се отърси,агресията към детето ...............................абе въобще не е намерила себе си още.

# 1 210
Бря анкетата, на 1742 имах предвид..

# 1 211
Буба, куха ми е. Чуя я как говори и нямам предвид мекането й, не коментирам и как си гледа детето, както иска да си го гледа. Беден речник до немай къде - разбираш ли, простете, в смисъл, Здравко, Здравкоооооооо, обърни ми внимание, стой при нас, дъщеря ти, дъщеря ни.... Дрънка простотии без да каже нищо, ама нищичко. Нямам никакъв спомен от нищо, което е казала. Не мога да я запомня просто.

Да, тук си права...Методите и не са особено правилни...Мен ми е жал за нея пък. С тоя Здравко дето си го набута.....От глупост ли, от що ли, не знам, ама ще пати доста  ooooh!

# 1 212

Да не съм луда бре  Crazy Да си харча от парите дето съм ги предвидила за подарък за сватбата ви.....  Mr. Green

# 1 213
  • София
Кой питаш бе Тони?
Divana , мен трябва да черпиш със сладолед Peace

# 1 214

Аз гласувах ей сега, добре че ме припомни Grinning Да не ме въртиш с номера нещо, от подписа ти каквото видях - гласувах!

Общи условия

Активация на акаунт