VIP Brother 2/12 Финалът!

• 47 086
  • 1 465
  •   1
Отговори
# 1 185
Ники Кънчев каза по време на новините че финала е днес. newsm78

# 1 186
  • София
Някой знае ли какво е станало с Ристе. Сега ББ каза всички да се съберат в хола, а тя изкрещя "Майната ви. Няма да отида в хола. Ебати глупостите" И продължи да псува и да плаче в стаята, а и се опитва да приспи детето. На него му крещя да заспива.
 #Crazy

# 1 187
  • Варна
в програмата на нова за петък пише, че тогава е финала  hahaha Joy
big surprise

# 1 188
голяма изнензда няма що! Още вчера тук някой го написа, а и в програмата на нова телевизия е даден финал  в петък

# 1 189
Някой знае ли какво е станало с Ристе. Сега ББ каза всички да се съберат в хола, а тя изкрещя "Майната ви. Няма да отида в хола. Ебати глупостите" И продължи да псува и да плаче в стаята, а и се опитва да приспи детето. На него му крещя да заспива.
 #Crazy

оф, мното ми е тъпо това момиче, но не мога да не го съжаля в момента. Sad

# 1 190
  • Варна
 #Crazy
че защо ще го приспива бе, те нали знаят, че тази вечер е финала, то ще остане в къщата ли?  newsm78

# 1 191
копирам от другия сайт защо се е ядосала христина:

Христина изтреще и ревна. Повводът:
Днес беше решила да приспи Яница прди лайфа, защото малкатат няма да издържи до полунощ, кисела е пречи на всички.
Та тъкмо ми дадоха Христина, опитвайки се да приспи сладурката и ББ се обади да се събират в хола. Последва канонада: Майната ви.  Няма да изляза сега. Ако искате елате ме изкарайте оттука, майнатат ви на всички, изроди. Не можахте одеве....

# 1 192
  • София

Днес беше решила да приспи Яница прди лайфа, защото малкатат няма да издържи до полунощ, кисела е пречи на всички.
Та тъкмо ми дадоха Христина, опитвайки се да приспи сладурката и ББ се обади да се събират в хола. Последва канонада: Майната ви.  Няма да изляза сега. Ако искате елате ме изкарайте оттука, майнатат ви на всички, изроди. Не можахте одеве....

Много благодаря!
Междувременно Ристе удари няколко пъти детенцето, защото не заспива. Все още не съм майка, но това направо ме ужасява. Какъв късмет съм имала с милата ми и любвеобилна майка.

# 1 193
А така,нека спечели "обикновенното момиче от народа",защото притежава милион добродетели и няма нито една отрицателна черта.Тя е олицетворение на българската жена и майка.Лоши и ужасни са всички,които имат наглоста да се показват" по телевизора" и малко или много са направили нещо за да бъдат известни.Марш,всички от къщата,да остане само Риста и още 1 месец да пускаме СМС,че то така лесно кметша се не става. newsm18 newsm18 newsm18

Това е шега, нали?

Много благодаря!
Междувременно Ристе удари няколко пъти детенцето, защото не заспива. Все още не съм майка, но това направо ме ужасява. Какъв късмет съм имала с милата ми и любвеобилна майка.

Нещо да я оправдаете защитничките й? Изпуснала си е нервите, нали? Както Катето, но сигурно Ристе е изнервена, защото е горкото момиче от народа...даааам

# 1 194
  • София
Тъпа е Ристе, просто жена, съжалявам я....

# 1 195
Странно..Аз изобщо не намирам Христина за тъпа..Гледай колко са различни хорските критерии..Още повече, че моята преценка е винаги повече от точна  Thinking

Както и да е. Искам да кажа само, че и най-умната да вкарат в ББ, пак ще се намерят хора, които да я оплюят и да я изкарат тъпа..

Затова и се чудя на хората дето се избиват да влизат там...Странна работа..леко мазохистична ми се струва..НО какво ли не правят парите....  Tired

# 1 196
  • София
Бубе, затова сме разлчни хората Peace, иначе няма да е интересно. Wink

# 1 197
Забравих да допълня, че това, че Христина псува, въобще не е критерий за умствените и възможности  Peace Аз също попсуввам(ебати думата дето измислих) от време на време, но това и за секунда не ме прави тъпа.

Вас кое конкретно(избройте) ви дразни в Риста, дето и викате?  Crazy

# 1 198
  • София
Аз псувам сигурно повече от теб, а на езика ми би завидила даже Катето. Peace
Дразни ме със всичко, дори да мълчи пак ме дразни, да не говоря за тъпите й изцепки непрекъснато, завистта която лъха от нея и голямото и самочувствие без покритие Crossing Arms

# 1 199
  • Варна
мен лично ме дразни това, че постоянно мърмори на Здравко /не че той не си го заслужаваше де/, дразни ме и това, че е с постоянно темерутясала физиономия, че е хронично недоволна. Като се замисля не съм я виждала усмихната. Не е ведър човек, няма живец в нея, не е свежарка.

Общи условия

Активация на акаунт