VIP Brother 2/12 Финалът!

• 47 101
  • 1 465
  •   1
Отговори
# 1 215
На мен вече шоуто ми е безинтересно. Който каквото можеше и не можеше си го показа.

Изводите ми са:

Никой не може да угоди на всички.

и

Понякога дори и всички не могат да угодят на един.

# 1 216
Кой питаш бе Тони?
Divana , мен трябва да черпиш със сладолед Peace

Теб винаги ще черпя, но Джули е още малка, скъпа...
А надали си спомняш ярко какво е било с каката...

# 1 217
  • София
Много добре си спомням - не съм толкова остаряла Wink, никога не е удряна, никога не съм и повишавала тон, бях писала някъде скоро по този въпрос и имаше други мами като мен, никога повярвай ми - 17 години никога! Peace

# 1 218
Бубс, всички питах, включвайки и теб..

# 1 219
Господи, каква майка! Grinning
Имаш сладоледа

# 1 220
  • София
Наистина още не съм майка и някъде по- горе казах, че говоря от друга гледна точка. Майка ми никога не се е държала така с мен, а имам спомени от съвсем ранна възраст - година  и малко. Надявам се да не удрям никога детето си и да мога да му говоря спокойно, но наистина не знам какво може да стане, знам какво не искам да става. За скандалите пред детето важи същото. В крайна сметка, със съпруга ми решихме да имаме дете, защото смятаме, че сме зрели и уравновесени хора и се надявам да сме били прави.

# 1 221
Аз съм си мислила какво ме дразни у Христина.

Това, което ме дразни е, че заради жени, като Христина съществуват мъже, като Здравко.

# 1 222
  • София
Бубс, всички питах, включвайки и теб..
Само един пуснах Embarassed
Divana, все още има на какво да се уча и го правя в момента и ще го правя до края на дните си Peace

# 1 223
  • Варна
ехееее, гледате ли христина кви ги е приказвала на Зизу

# 1 224
Това, което ме дразни е, че заради жени, като Христина съществуват мъже, като Здравко.

Много хубаво си го казала..... Peace

# 1 225
Непрекъснато свързвам Лора Крумова с нашата Лени! Представа нямам защо ... има ли други?

# 1 226
ехееее, гледате ли христина кви ги е приказвала на Зизу

Не. Какво и кога е станало?

Аз в края на първият ББ гледах някаква среща между Зейнеб и христина, където тя(Христина) беше много груба със Зейнеб и побесняла от ревност я нася и навя яко....

Просто горката с тая си ревност си е намерила майстора така да се каже....  Crazy

# 1 227
А в първия ББ Тишо с кого е правил секс?

# 1 228

Зара и Мел, май.... newsm78

# 1 229

С Мел  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт