VIP Brother 2/12 Финалът!

• 47 153
  • 1 465
  •   1
Отговори
# 1 245
Браво на Мавриков как я нахендри Венета  Joy Бута й скункса и й вика: "Успя да кажеш за всеки по нещо негативно, а сега мълчиш"  Whistling А Венетка се мушна в колата и се заключи.

# 1 246
  • Варна
еееее, видяхте ли венета как реагира на Златния скункс, мълча като г.з, а Мавриков и каза "Е, ти пред цяла Бг каза толкова неща, а сега не искаш нищо да кажеш"  rotfImbo

# 1 247
Бати селското парче тая Венета. Нали уж всичко е било стратегия и роля бе, що избегА от скункса тогава newsm78

# 1 248
О, Шани , добрютроу и на теб  Laughing
Финалът е в петък..

Сопранов, кой излиза?

# 1 249
какво стана , започна ли лайфа?

О, Лени, добрютроу  Laughing

Hug Hug
шматка съм, ама ти повярвах и послушах, нали?!

# 1 250
Като анкетата тук е и там..

Лени, бърз ли ми е нета?

# 1 251
Бати селското парче тая Венета. Нали уж всичко е било стратегия и роля бе, що избегА от скункса тогава newsm78

Не съм вярвала, че е чак толкова елементарна, когато не се е подготвила предварително. Ами можеше да каже нещо весело, да го приеме с чувство за хумор и самоирония, примено - Ооо, Мавриков, трогната съм, чакай, сега ще го взема, скъсани са ми шортите и ми падат...

# 1 252
  • Варна
Като анкетата тук е и там..

Лени, бърз ли ми е нета?

е как така бе, нали Венетка обяви, че цяла БГ е с него, ееее ... пак ли се е излъгала  Laughing

# 1 253
Айде Шишо къш!  Crossing Arms

# 1 254
Т И Ш О ВЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪНННННННН

# 1 255
А Яница се разсъни.
Христина: Ти ще спиш ли МА, ще спиш ли или да те изваждам на кучето.
Яница: Да

# 1 256

Лени, бърз ли ми е нета?[/b][/color]

най-бързия  Mr. Green

# 1 257
  • Варна
не мога да повярвам, че Деси и Христина са на първо и второ място. За първото е ясно, ама за второто ...... мирише ми на нещо

# 1 258
Христина на 2 място
йеееееееее

# 1 259
Деси , Риста, Калин и Катето са на челно място  Rolling Eyes Риста е втора   Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт