VIP Brother 2/12 Финалът!

• 47 094
  • 1 465
  •   1
Отговори
# 1 230
Само с Мел, Фукла..

# 1 231
А в първия ББ Тишо с кого е правил секс?
Само с Мел после Мел и Зара действаха, ама само двета.

# 1 232
Странно..Аз изобщо не намирам Христина за тъпа..Гледай колко са различни хорските критерии..Още повече, че моята преценка е винаги повече от точна  Thinking

Както и да е. Искам да кажа само, че и най-умната да вкарат в ББ, пак ще се намерят хора, които да я оплюят и да я изкарат тъпа..

Затова и се чудя на хората дето се избиват да влизат там...Странна работа..леко мазохистична ми се струва..НО какво ли не правят парите....  Tired
И аз не я намирам за тъпа.Момичето просто е много влюбено,а това винаги те кара да реагираш като глупак,забелязва всеки поглед ,всяка дума на мъжа си,затова прекалено много се впряга.Но не ми е любимка,защото наистина има леко селски  манталитет,не ме кефи.

# 1 233
  • E-CLM & CH-VD
Това, което ме дразни е, че заради жени, като Христина съществуват мъже, като Здравко.

Много хубаво си го казала..... Peace

To може и обратното да се каже newsm78 - че заради мъже като Здравко съществуват жени като Христина.

# 1 234
  • Варна
ехееее, гледате ли христина кви ги е приказвала на Зизу

Не. Какво и кога е станало?

Аз в края на първият ББ гледах някаква среща между Зейнеб и христина, където тя(Христина) беше много груба със Зейнеб и побесняла от ревност я нася и навя яко....

Просто горката с тая си ревност си е намерила майстора така да се каже....  Crazy
точно този момнт даваха - Зейнеб отид с един голям плюшен мечок при нея. Христина веднага я отряза, каза и: Ще те помоля да се съобразиш със състоянието, в което съм в момента и никога да не се доближаваш до мен и Здравко. не искам мъжа ми да има нещо общо с теб" и все думи от този род. Зейнеб се чудеше как да реагира

# 1 235
  • София
Най -новия регистрирал се член е ВЕнета Р. Дали това е онази Венетка Laughing

# 1 236
  • София
Каква е тази глупост " още 4 дни " ???
Тези хора нали имат договори за 1 месец ?
Нещо не ми се връзва на мен  newsm78

# 1 237
  • Варна
забелязахте ли обаче, че никой не беше изненадан като им съобщиха, че остават още 4 дни. Вероятно всички са привикани да им се каже предварително и съответно да се уточнят сумите  Wink

# 1 238
какво стана , започна ли лайфа?

# 1 239
  • София
забелязахте ли обаче, че никой не беше изненадан като им съобщиха, че остават още 4 дни. Вероятно всички са привикани да им се каже предварително и съответно да се уточнят сумите  Wink

Имаш право - така беше !

# 1 240
  • Варна
първата част свърши

# 1 241

О, Лени, добрютроу  Laughing

# 1 242
  • с/у ОколоМръсТното
абре тЪз вечер ли е финалът?

# 1 243
О, Шани , добрютроу и на теб  Laughing
Финалът е в петък..

# 1 244
  • с/у ОколоМръсТното
ами аз чат-пат гледам тази глЮпост. Предпочитам МИ. Но мъж ми току-що се прибра и аз му викам, не свършва ли тази вечер твоята боза?  Tired И той се замисли...  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт