Всяка нова сутрин слънчице изгрява, а СЕПТЕМВРИ малък бебо ще ни сгрява!

• 14 084
  • 301
  •   1
Отговори
# 165
  • морето и сините вълни :)
ехоуууууууу ,да се отчета з аднесс  Hug

Виждам че бенич се появи-аде де мацка ко напрай ти???????????? Хептен са запиля от хоризонта  Crazy

При мен положението е е дно и също,забелязах че като се размърдам и ме лепват контракцииките 2 дена  #Crazy
Феминче-радвам се че си решила да се престрашиш Blush Все пак е за доброто на бебчо-няма да те гледа с вагинален ехограф,така че не се притеснявай.Ще останеш доволна,ще видиш на кого ще мяза мишката ти  Hug Hug Hug

Момичета -аз знаете ли какво установих за методът с халката-от тук всички момичета май който си гледаха с този метод все обратното показва ехографа....И май ще взема да го разшифровам така..Че ако ти покаже момиче ,ще е момче  Hug Mr. Green Mr. Green
Голяма логика Фкарах нали  Joy Joy Joy да си умреш от смях с мене

Павлинадидко-не с епритеснявай скъпа з аващо парно че е гръмнало,и при нас се получи същата работа зимата.Палнал мъжо каминката-и доволен идва и сяда да яде.По едно време се чува от разширителния съд пляяяяс  Sick и нещо като гърмеж и започва да блика вода  от всякъде  Sick #Crazy.
Мъжо ми вика бегай изключвай помпата аз отивам и кво да видя   newsm78
Кво да изключвам бе мъжо ,като не е включена помпата изобщо. #Crazy Joy Joy Joy
абе кво да ви приказвам,сейрите ги има и вкъщи,относно разсеяноста и аз съм същата,БЛЕЙЙЙЙКАААА Joy Joy Joy newsm78,хич ма няма-адски съм разсеяна и затва му казвам бременска му работа  Joy Joy
мацки  цунки от мен и ви казвма чао   bouquet

# 166
  • Бургас
Здравейте милички,
надявам се да сте добре днес и на всички болежките и контракциите бързо да изчезват. Радвам се за бебетата, които са се разкрили, а другите срамежливковци ще се покажат, ама ще ви поизмъчат малко.
Аз съм готова със тоалета, тази швачка е супер, много си разбира от работата жената, нямам никакви забележки. Много съм доволна.
Само едно малко оплакване имам. Толкова ме боли опашката, че едвам се движа, пия тъпите витамини В комплекс, но никакъв ефект. Вече не знам какво да права. Вчера тръгнах до магазина за салатка на 50 м се намира, но точно по средата не можех да направя и крачка повече, че звънях на мъжо и той почти ме занесе до нас. Голям срам. И в офиса само куцукам. Не знам нормално ли е.
Няма да се оплаквам повече,
Хубав ден и хубави мисли

# 167
Момичета -аз знаете ли какво установих за методът с халката-от тук всички момичета май който си гледаха с този метод все обратното показва ехографа....И май ще взема да го разшифровам така..Че ако ти покаже момиче ,ще е момче  Hug Mr. Green Mr. Green
Голяма логика Фкарах нали  Joy Joy Joy да си умреш от смях с мене
Mr. GreenНяма грешка, Ани Wink Точно така излиза да се разширфова;)
С две ръце съм ЗА този прочит на халката  Mr. Green
Иначе ... часчето ми при Давидков е за 2ри Май .... неам нерви вече  Rolling Eyes
Да идва по-скоро, че .....
И сичко туй го правя нелегално от всички, щото ми се изпокараха родители, мъже (един ми е мъжо де  hahaha ) ... че много съм се прехласвала. Да съм го остайла бебето.
Да, ама искам един ден да му показвам кви глупости е прайло в корема ми  Mr. Green
Ше се трепери отначало ... но се реших да превъзмогна страха и ... да видим беболинчето  Mr. Green
Щото пък аз още не вервам, че е женско  newsm78
 Mr. Green Та, ще пиша на 3ти май кви сме, що сме (отново).... живот и здраве  Hug
Тумбелинка  Mr. Green ше те изям бе  Mr. Green И на мен мъжо ми вика: Донеси ми онова от горе и аз "Разбира се" smile3519 Hug
Слизам си аз и нищу не нося ...
И мъжо:  smile3557 Къде е?
и аз:  smile3556 Кое къде е ?
И той: Ми, онова, нали ти казах да ми го донесеш! Sneaky
И аз съответно:  smile3556 Mr. Green newsm43

Иначе става голям  купон шефът кат ми иска няква справка за нещо или става въпрос за много пари ... и аз пак  smile3557 и той направо  newsm09
Ама сещам се после  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Мойто мъж дори вече ми вика: Гълъбице моя  hug
Демек: Тъпа гълабица  smile3516

Ама и това ше отмине  Mr. Green

Целувки на всички сладурки във форумчето ни   bouquet

# 168
 Здравейте мамита.  Hug
Растат ли тумбаците?  smile3521
Щото моя вече върви пет минути пред мен, а за гърдите да не говорим, скоро нема да мога да ги вкарам в никакъв сутиен, трябва да си шия по поръчка.  bombs
 Айде изчезвам аз, че трябва да се връщам на работа и без това работното време напоследък за нищо го нямам.  Mr. Green
 А и да ви се оплача, почнах както си ям и да ми се трошат зъбите, та до преди малко бях на зъболекар да ме погърчат и на тръгване питам зъболекарката:
 "Кога да дойда пак?" Flutter , а тя: "Амиии в петък ела?" и аз: "Добре, и тогава ще е за последно нали?"  Flutter, а тя: "Ооооооооооо, то твойто свършване няма да има?"  #Crazy
 Та така, бебчо явно яко смуче калций и ми се струва докато се роди, ще трябва протези да слагам  smile3511
 Чао, мамчета и весел ден.   love001

# 169
добър ден на всички ранобудни мамита  Laughing

момичета да мине веднъж утре,та да мирясам.Много сте мили и благодаря че ме окуражавате
че иначе няма с кого да споделя.Не го усещам това човече не знам аз ли съм дебелокожа що ли.Не съм качила и едно кило последния месец и въобще нищо не чувствам.Извинявайте че само се оплаквам повече няма да пиша днес чак утре като мине ФМ. Само ще ви чета и ще ви се радвам от сърце.Лек ден желая

bouquet

# 170
  • Кърджали, България
Здравейте, момичета  Hug !!!
Само да се отчета минавам. Снощи споменах на мъжа ми за стволовите клетки и се замислихме и за тази възможност  Thinking . Но, в такъв случай, няма да мога да раждам в Кърджали... Абе, ще видим...
Аз вече взех да се заглеждам и по момичешки работи - дрешки, играчки, фибички  Flutter ... Ама много розово всичко бе  Confused ... Няма ли да мине тая розова вълна! Пак ще обикалям като луда из магазините да търся това, дето го няма! И сега с баткото все ме гледат странно, като кажа, че не искам дрешки с картинки на разни мечета и Том и Джери  Rolling Eyes Иначе съм много щастлива, че интуитивно уцелих в десятката с подаръка за племенницата ми - мини дамска чанта с детски гланц и лак за нокти от "Орифлейм" и разни други джунджурийки вътре - милата, даже в леглото си я беше взела, не изпускаше и за миг, дори като ядеше или се гонеха със Стоил  Laughing
Мила Мими, не се притеснявай толкова, всичко ще е наред, ще видиш  Hug
И да се присъединя към разсеяните - ужас, не мога да се сетя за елементарни изрази и думи, да не говорим, че снощи забравих да купя подарък за РД на сестра ми и се сетих чак, като отивахме натам  ooooh!

# 171
  • гр.Варна
Здравейте мили дами!  bouquet
Искам само да Ви пожелая хубав ден, много усмивки и много ритници от малките буболечета!

Присъединявам се към отбора на забраванките!!!
И при миналата бременност и сега съм  много разсеяна.
Добре, че е до време!!! Joy Joy Joy

# 172
Здравейте и от мен , мили мамчета,
току що получих добър резултат  от амниоцентезата и бързам да го споделя с вас. Полът е доказан - очаквам през Септември да се появи красива млада дама. Желая на всички ви наесен да ви се усмихнат здрави бебчета.
Слънчев и хубав ден!  bouquet

# 173
Здравейте мамчета,
Вчера беше много тичане и така и не успях да вляза във форума. И естествено пропуснах рожденничката. Да си жива и здрава и много, много щастлива, сладко  и послушно бебче да гушкаш септември Чери!   bouquet  bouquet  bouquet
Честито и на всички мами разбрали какво сладурче се крие във вашите коремчета. Инче прекрасно е че желанието ти за момиченце се сбъдва. Много е хубаво да връзваш панделки.
Ани и за теб се радвам че си по добре и доки те е успокоил малко, а и си видимо щастлива вече за малкия юнак в корема ти.
Поздрави на всички мами дето сте минали през ФМ и хубавите резултати, които сте получили, и най-хубавото е че си гледаме бебочковците цели 30 мин:)
Аз съм на ФМ на 10 май, при  Др Марков, ама нямам час е всичко вече е заето, та ще видим дали ще успее да ме вмъкне в графика.
Мами виждам, че някои са на ФМ при него на 11 май. Къде преглежда тогава??? Знам че понеделник е в Фемина, четвъртък в АГ Димитров, ама в петък???
И аз забравям какво още щях да пиша.... и затова обикновено си записвам вече всичко, имам си едно тефтерче в чантата и каквото трябва да правя или ходя някъде вадя и пиша... смехория.
Аз днес съм емоционално малко по добре.
Много сте мили всичките. Вие ме успокоявате. Благодаря ви!
А и затова и ходя на работа, за да се разсейвам, макар че днес сутринта имах болки, но пих но-шпа и сега съм добре.
Мила мими и аз не го усещам бебо, нормално е все още. Преди си мислех, че го усещам, но тези дни пак ми порасна пупата с 2 -3 см и нищо не усещам. Само го ръчкам корема и мъжа все ми казва, остави го това бебе намира, стига го тормози, ама аз продължавам докато не ритне, та да съм спокойна. И със слушалки слушах даже, ама нищо не чувам, само едно буботене като море.
Приятен ден  на всички и хайде срамежливите бебоци да не се крият, а да се показват какви са, че много нетърпеливи мами ги чакат.

# 174
  • Sofia
beerbaby и аз следвам тумбата  Laughing

Калина честито ти хубаво амнио и девойка!

ooooh! Аз от утре съм на Малтофер и Тотема( железрии), че ми е нисичък хемоглобина ... се оказа от изследванията ми иначе другото е ОК.   Страно как не го усещам нисък тоя хемоглобин...нито съм толкоз бледа , нито ми прилошава... абе супер се чуствам пък виж какво излиза... Rolling Eyes Ще гледам да наблегна и на месото, яйцата, зеленийките и т.н. ....

# 175
Здравейте Simple Smile
Ето и аз днес да се отчета и да се похваля!  Grinning
От бактериите няма и помен и сега съм толкова щастлива... От сутринта като ми дадоха антибиограмата усмивката не ми е слязла от устата Wink  Joy
Благодаря ви, че стискахте палци Simple Smile Hug
Хайде сега усмивки за всички и до по-късно или утре, че работка да посвърша малко Wink

# 176
Здравейте,сладки мамчета! newsm51 Как сте,тумбачетата растат ли?И аз влизам с двата крака в групата на забраванките smile3538!Сутринта бях на консултация в болницата и от там ми дадоха направлението за ФМ в 3-та градска.После се прибрах в офиса и тръгнах да търся направлението/написаха ми телефона за записване там!/,НО newsm61 я бях забравила в кабинета....Ами върнах се до там...Който няма акъл,ще обикаля като мен!И това е най-пресния случай!Постоянно изпадам в такива ситуации smile3515.Но това да ми е проблема,радвам се че уж за сега всичко е наред.А на фетална съм на 08.05.при доц.Велковски  и вече  нямам търпение.Ще ви споделя впечатления,въпреки,че за тях не съм чувала почти нищо.А вие?
Целувки за сега и до скоро!И да погалите коремчетата!  action032

# 177
Здравейте сладки тумбачета! Бързо и аз да се запиша в отбора на забраваните  smile3534 , голям майтап съм, разсеяна колкото си искам. И на работа се усещам питам като малоумна по 100 пъти едно и също нещо.

Момичета и моята тумба нещо изведнъж изхвръкна, вече за всички е ясно, че съм бременна  newsm44 . В сряда съм на лекар, да видим какво ще кажат за бебока  Praynig

Целувки на всички   love001

# 178
Здравейте сладурки  Hug
Marinka_79, това с камината много романтично бе, чак ти завидях благородно  Hug
Честити момиченце и момченце на Franky, ех че хубава новина! Много се радвам за теб!
Инче, и на теб честито ти момиченце. Много готина изненадка! За розовото те разбирам напълно.Нещо и аз го недолюбвам и ако е девойка, явно ще трябва да наблегна на жълтоото Mr. Green
Честитка и за момченцето на heureuse и куклите на silvia_77,kalina333 и singirlaug.
Калина радвам се, че резултатите от амниото ти са добри  Hug Дано и Goya и Кукла се похвалят скоро Praynig
Катрин, дано майка ти и леля ти се оправят бързо fingerscrossed и не се тревожи, че малкото не ритка редовно и аз така в началото се шашках като не го усетя един ден, но колкото повече растат толкова по-активни стават. mila_mimi ти също не се тревожи! В една от бременлийските книжки пишеше, че има мами, които си усещат бебоците чак в 25 г.с. Така че споко. Ще видиш утре, че всичко е наред  Hug
Ох това за стволовите клетки и мен живо ме интересува.Ще следя с интерес кой накъде ще се насочи и какво инфо ще сподели, оф...ама много скъпо бе ooooh!
Чудесна идея за срещичката. Дано този път успея да се присъединя към вас! Гласувам за 12ти. Grinning

# 179
  • София
Привет и от мен! Много се радвам за тези, които знаят пола на бебчовците! Покрай вас и аз се запалих да ходя при Марков, нали съм люботико. Laughing Но още не съм се обаждала.

Качих снимка и на моя тумбак - честно казано започвам да се притеснявам, че е доста голям, ами има момичета 6-7ми месец са с такива кореми (то и аз в момента не съм и от най-слабичките, де). Шегуваме се, че са 2 бебчета и едното се крие. Laughing А и не расте само коремът, ами и други части. ooooh!

Започнах да се обзавеждам с туники за бременни (от продавалника, много готини неща на ниски цени), с майка купихме плат да ми шие панталон и преправи старите ми, та да ми е по-широчко, че вече е абсурд да си закопчея старите панталони.

Днес следобед бебешочето ми е много активно, което супер ме радва  Grinning. Все още не рита силно, но си шава мънъчето. А Емко като яде нещо все по-често ми носи и на мен (и на баща си също) и е съгласен да давам и на бебето. Laughing Като го питаме къде е бебето и си гали своето коремче и казва "оооо" (че го гали). Simple Smile

За срещата - забелязвам, че има май най-много гласове за 12-ти. Хайде моля ви се да е на 13-ти, ако 20-ти не ви устройва, че на 12-ти е рождения ден на Иво, а пък много ми се иска този път да дойда. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт