Хъркане и евентуалното му намаляване с поставянето на шини

• 273
  • 8
  •   1
Отговори
Здравейте,
Някой да е опитвал  зъбни шини за намаляване на хъркането?

# 1
Шините най много да му скапят зъбите... Четете подробно, мислете, мислете, щото после ще дава пари за зъби...

# 2
  • София
Нямаше ли апарат за нос? Thinking

# 3
Може да направите тестове за сънна апнея, защото често това се оказва проблемът.

# 4
Може да направите тестове за сънна апнея, защото често това се оказва проблемът.
По тази логика поне 2-3 милиарда души имат сънна апнея... 🤦

# 5
Може да ви се струва смешно, но тъй като съм го коментирала с лекари, това е все по-често срещан проблем и вече започва да се проявява и при млади хора 30-40 г.
Консултация със специалист УНГ сигурно е правена при проблема, затова написах и друга възможност.

# 6
Може да ви се струва смешно, но тъй като съм го коментирала с лекари, това е все по-често срещан проблем и вече започва да се проявява и при млади хора 30-40 г.
Консултация със специалист УНГ сигурно е правена при проблема, затова написах и друга възможност.
Не ми е смешно а по скоро глупаво, дори деца хъркат, това си е естествено, сънната апнея е съвсем друга тема.

# 7
Ходих при специалист-единият вариант който ми предложи е шина която държи челюстите в по-благоприятно положение и намалява хъркането. Само че доколкото разбирам това е свързано с болки в зъбите и затова ми е интересно има ли някой въобще ,който да е пробвал.

# 8
Ходих при специалист-единият вариант който ми предложи е шина която държи челюстите в по-благоприятно положение и намалява хъркането. Само че доколкото разбирам това е свързано с болки в зъбите и затова ми е интересно има ли някой въобще ,който да е пробвал.
Чела съм за "Трейнър за ортодонство лечение". Има в амазон по 15-20 долара, но ще поръчам след НГ и тогава мога да дам мнение.

Общи условия

Активация на акаунт