💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин - професионален и личен живот 💫 /Тема 56/

• 28 377
  • 428
  •   7
Отговори
# 420
  • София
Здравейте! Nature High Brightness

Гости, Честит Рожден Ден! BirthdayBalloonChampagne
Да е слънчева и светла годината ти, здраве, късмет, успехи, щастие! Да си заено с любимите си хора, обичай и бъди обичана! ЧРД! Nature Sparkles

И запазената марка на Гости! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 421
  • София
Добро утро момичета. 

Гости, бъди здрава и много щастлива. Всяка година е Божи дар, дръж здраво живота в ръце и сбъдвай мечтите си. 

Вчера не успях да проследя това прекрасно събитие , в което нашето момиче отново е блестяло. То друго не сме ѝ очаквали. Нека завиждат душманите. Ханде е класа! В този тоалет тя е "златната" Бамби.

Честно да ви кажа тайничко злорадствам, само като си помисля, как Хаканчо гледа триумфа на Ханде. Нека се облизва, щом слуша мама. Не съм я харесвала никога мама Арзу. Още от началото имаше нещо, което ме отблъскваше в тази жена. Да, хубава, стилна жена е, но има едно грандоманско поведение, което не може да прикрие. Не разбирам, защо непрекъснато се бърка в живота на синовете си. А Хакан се държи все едно е дете със специални потребности. И крачка не прави без одобрението на мама. Не виждам, как ще бъде щастлив. Дори и да приеме кандидатката избрана от майка му, той ще търси винаги и втора, просто защото така е свикнал. И слава Богу, че се разделиха, Ханде заслужава нещо по-добро. Трябва ѝ стабилен мъж, който да взима сам решенията в живота, да ѝ бъде стабилна опора в живота, а не да чака какво ще каже мама.

# 422
Здравейте! Flowers Hibiscus

Гости, Честит Рожден ден! Flowers Hibiscus
Желая ти здраве, много щастие и поводи за радост. 😘

Гамзе е скоро рожденичка

https://x.com/i/status/2011723317611553019

# 423
Награди за стил ELLE 2026 x Dyson |
Стилна актриса на годината: Ханде Ерчел

Simple Smile

С фенове:

Скрит текст:

# 424
Малко лайкове

# 425
Здравейте !
Гости, Честит рожден ден !
Пожелавам ти мигове , изпълнени със щастие !
Дни богати на здраве, спокойствие и късмет  и любими хора,
с които да споделиш всичко това !💐🥂 

Ханде  блестеше като слънце на снощните награди на ELLE 2026 x Dyson  !

# 426
Речта на Ханде от снощи:
"„Дори не знам как успях да направя всичко това за толкова кратко време. Благодаря ти много! Толкова съм щастлива да получа тази награда от толкова елегантна жена като теб. Също така съм толкова щастлива да споделя сцената с теб отново.

Серкан, свършват ми думите да ти кажа – колко пъти съм го казвала? Просто те обожавам!
Няма да се отлагам, но искам да кажа няколко думи на благодарност. Въпреки че стоя на тази сцена и приемам тази награда сама, тя не принадлежи само на мен. Имам екип, който не е спал с мен... който от година-две, всеки ден, дори и да е бил само един почивен ден между снимките, отговаря без колебание на молбата ми: „Ще дойдеш ли с мен?“

Нали, Пинар? Дамла, Айшедуркан, екипът на ID... Те винаги са били до мен; те са моето семейство, с което заедно излязохме от най-мрачните времена. Огромни благодарности на тях!“
„Искам да благодаря на Инан Кърдемир.“ Имах такъв късмет: каквото и да мечтаех, какъвто и дизайнерски дизайн да исках да пробвам, той винаги го насърчаваше. Правеше го с цялата си страст.
Дори когато се съпротивлявах и казвах: „Не мога да нося това“, той винаги ме убеждаваше и ме обличаше, влагайки сърцето и душата си в това. И във всеки негов поглед се чувствах напълно едно с вътрешното си аз. Огромни благодарности на Инан Кърдемир.
(Обръщайки се към публиката)

А сега тя ме гледа оттам... Няма да плачеш, сестричко. Ние сме дъщери на една прекрасна майка. Всичко, за което говорихме днес по отношение на стила, видяхме и попихме у дома.
Майка ми беше невероятна жена. Тя ни научи, че стилът е как се справяш в този живот, как се изправяш пред трудностите и с каква радост живееш всеки ден. Сестра ми е наследила всички тези качества от майка ни. Тя е моят източник на вдъхновение. Обичам те много. И ви обичам всички много. Благодаря ти. В заключение бих искала да кажа следното: блестете, момичета! Блясъкът ни отива идеално. Благодаря ви много, оценявам ви."

Ново:

# 427
  • Dupnica
Привет на всички и за много години!
Гости, Бъди честита, сбъдвай мечтите си и да бъде една успешна и късметска лична година!

Ханде Ерчел както винаги - стил, класа, поведение, блясък- кралица! Heart
Хубав ден от мен! Yum

# 428
Ново с Керем ( този път не е ИИ) 😃

Лайк от Селин за Гамзе

Общи условия

Активация на акаунт