💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин - професионален и личен живот 💫 /Тема 56/

• 31 029
  • 493
  •   12
Отговори
# 450
Те Инан и Гюнфер са много тихи днес Wink

Люсиен вече се отбеляза,че е в Милано, но от Керем - никаква вест Wink

# 451
Той откакто смени в Инстаграма си преди няколко месеца профила на Гюнфер с този на агенцията й ( като мениджър ) отношенията им не са същите.

Аз бих заложила, че Инан ще е в Милано с Керем 😉😎

# 452
  • София
Той откакто смени в Инстаграма си преди няколко месеца профила на Гюнфер с този на агенцията й ( като мениджър ) отношенията им не са същите.

Аз бих заложила, че Инан ще е в Милано с Керем 😉😎
Струва ми се, че Керем прави маневри безболезнено да се откъсне от Гюнфер. Без да има сътресения и разправии. Ако съм права, това ще е най-разумното негово решение.

Един стилен Керем...

Я какви детишори са били Гамзе и Джанер  през 2016г.

А Хаканчо отглежда пауни в имението си на Босфора...

Последна редакция: пт, 16 яну 2026, 18:28 от БлагаВест

# 453
От Бирсен:
https://www.birsenaltuntas.com/dizi/kerem-bursin-yeniden-milano- … haftasinda/69067/
Керем Бюрсин се завръща на Седмицата на модата в Милано
Керем Бюрсин отново е почетен гост на световноизвестна марка на Седмицата на модата в Милано, която започва днес и продължава до 19 януари.

Скрит текст:
Керем Бюрсин отново ще посети Седмицата на модата в Милано . Споделяйки самолетния си билет на летището , Керем Бюрсин ще бъде сред почетните гости на Dolce & Gabbana . Той ще бъде придружен от модния директор Инан Кърдемир на ревюто, което ще посети утре и което се провежда от днес в Милано до 19 януари . Ревюто на Dolce & Gabbana на красивия актьор , което той посети с Хадисе миналия септември, беше използвано във филма „ Дяволът носи Прада  2“.

Керем Бюрсин, който наскоро участва в сериала „Çarpıntı“, оценява нови предложения за дигитални проекти в допълнение към турската адаптация на известния японски сериал La Grand Maison Tokyo, която ще продуцира съвместно със собствените си компании Braveborn Films и Dass Yapım.

Последна редакция: пт, 16 яну 2026, 19:56 от mi_si

# 454
Ако се вярва на Бирсен значи Инан ще е с Керем в Милано 😎

И една фея 🦋

# 455
Дано Керем го облекат по-добре този път. Миналата година приличаше на гей ексхибиционист с тези шалвари и това дълго  палто.

# 456
И мен малко ме притеснява какво ще измисли Инан.
Напоследък има много странен вкус ( поне за мен 🫣). Явно остарявам вече....

# 457
Добър вечер, момичета!
Филмът „Два свята, едно желание“ с участието на Ханде Ерчел и Метин Акдюлгер се класира на 7-мо място в списъка на IMDb „Топ 100 турски филма“.

# 458
# 459
И сестрата на Ханде, Гамзе, имаше РД вчера. Освен това даде и награда. С мъжа й са страхотна двойка.

Интересно ми е Керем сам ли ще е в Милано или зле придружен.

И ако ще споделяме клюки. Ханде и Керем са били на РД на общ приятел и е имала усилена СМС комуникация между двамата. Love is in the air!

A Ханде утре трябва утре да е в Риад.

Дали ще видим възраждане на старата любов?
Аз силно се надявам защото няма какво да крия те си бяха прекрасната двойка.

# 460
Ще слезна от балкона...Момичета, не ме съдете обаче жълтият тоалет на Ханде е ужасен. Може ли тази красива жена да облече това нелепо нещо, наречено рокля!?

За клюката...Аз вярвам на нея. След среща5а при Нилпери много странни неща се случват.

# 461
Ханде, каквото и да облече е перфектна. Носила е и по-лоши тоалети. Недоразумението с червеното палто и подаващ се грозен мускулест крак си е стряскащо

# 462
Привет, момичета. От няколко дни (всъщност май от годишнината от приключването на ‘Бамбашка бири’) се наблюдава активизиране на общите фенове на Ханде и Бурак. Искат нов общ проект за платформа, някои искат втори сезон на ‘Любовта не разбира от думи’, други искат втори сезон на ‘Бамбашка бири’ в Нова Зеландия.🤣🤣
Такова фенско творчество е избухнало, че не насмогвам да ги изгледам всичките.
Пускат се разни анкети, една от които споделям тук. Естествено Ханде и Бурак водят на Джан и Демет.😅

Последна редакция: сб, 17 яну 2026, 06:54 от Vi_hi

# 463
Добро утро момичета!
Един чудесен и приятен ден ви пожелавам.

Последна редакция: сб, 17 яну 2026, 07:40 от azisiq

# 464
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един свеж, усмихнат и изпълнен с положителни емоции ден Simple Smile

Gift Heart

Sparkling Heart

Общи условия

Активация на акаунт