💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин - професионален и личен живот 💫 /Тема 56/

• 31 183
  • 504
  •   14
Отговори
# 465
Здравейте, 🌞

Керем е в Милано с Инан

Мелис ( сестрата на Керем) отговори на въпросите в Инстаграм, като имаше и някои за нейния брат.
1. Какво получи Тео като подарък от „Този-Чито-Не-Трябва-Да-Се-Назовава (Керем)“?
— О, Боже, какви неща му е дал Керем! Той го глези през цялото време, като му дава пари или подаръци, просто такъв е. Той го обожава. Те се обожават, толкова е мило. Тео беше толкова разстроен, че чичо му не дойде на рождения му ден — помоли: „Ела на моя рожден ден.“ Беше много разстроен и сприхав, но беше толкова мило. Но беше с нас за Коледа.

2. Кой беше любимият ти коледен подарък?
— Помолих за парна ютия и те ми я дадоха — бях във възторг. А после родителите ми и брат ми просто ни поглезиха. Довършиха стаята в мазето, обзаведоха нашето мазе и ни купиха диван, телевизор и PlayStation — беше епично. Мисля, че брат ми го направи по-скоро за себе си, тъй като планираше да живее там, така че персонализира всичко, за да му е удобно, но беше наистина мило и трогателно. Както и да е, сега имам страхотен диван от канадската компания Cozy. Съпругът ми не е доволен, но диванът е наистина страхотен, ако обмисляте Cozy като марка за вашия дом.

Хубав ден на всички 😃

Последна редакция: сб, 17 яну 2026, 08:29 от tina-latina

# 466
Здравейте! Flowers Hibiscus

Ханде е вече в Рияд.
Очертава се интензивен ден в темата за нас. Satisfied

# 467
Здравейте Animal Bee

Каква е тази брада от Керем?? Надявам се до събитието да изчезне. Grinning

Познахте, че Инан ще е с Керем, защото той има повече нужда от помощ. Joy

Дилеми, пита за Благи онзи ден, забравих да ти отговоря, извинявай. Добре е, всичко е наред при нея, взела си е някаква почивка от форума, надявам се да се разпише скоро пак. Щом Джаки се завърна, всичко е възможно. Grinning

# 468
# 469
Предполагам, че и Ханде ще замине за Милано след днес. Не вярвам да изпусне седмицата на модата

# 470
В Туитър пишат, че е Мъжка седмица на модата.
Предполагам, че и Ханде ще замине за Милано след днес. Не вярвам да изпусне седмицата на модата

И "Лелята на Еда" е била на наградите на Елле
Еврим

# 471
Ето го Керем Simple Smile

Скрит текст:

# 472
Харесва ми, готин е така леко небрежно ☺️

# 473
# 474
Доста по-добре е от миналата година .. Joy

# 475
# 476
И запазената му марка - този поглед … Stuck Out Tongue Winking Eye

# 477
Косата доста е пораснала , но му отива. Външният му вид е като в периода 2017 година 😉

# 478
# 479
Гюнфер не се вижда 🤔 или аз я пропускам...

От Инан

Общи условия

Активация на акаунт