Професионални серии за коса - Тема 167

• 53 442
  • 676
  •   2
Отговори
# 675
Баш спрея на Лакме имам предвид - Shape. Може да има и друг, затова уточнявам кой точно. Използвам го от 2016. Да имаме предвид, че в този период съм живяла и в чужбина и ми го пращаха от Бг Grinning Такава любов ми е. Моите отношения с този спрей са по-устойчиви и по-дълготрайни от някои бракове Joy
Даже ме инфлуенсна и мен, та си го домъкнах от БГ и аз това лято! Grinning Мерси, Iron!
Но да, има още няколко с подобно описание , та затова си купих и няколко, че представяте ли си Ганьо да се мине!?! Grinning Grinning Grinning
Eто този:

Цитат
Мацките с фриз също генерално са фенове на сешоара, позволява да се приглади и да изсъхне контролирано, а не както си иска.
Точно така!

Agent, нали може на "Ти"?
За кой от двата шампоана на The whoo?  От същата серия.
Скрит текст:

И новият:

Първият аз го усетих, като хидратация. И то уау! На фона на съставките, при това... Очаквах балансиран протеин. Получих мека, лигава коса. Която на следващият ден след измиване, се и разхвърча, наелектризира леко. Скоро не съм мила. Ще се поправя. Имам го само на тестери. Един е напълно достатъчен. Продуктите са плътни, гъсти и ароматни. Пяната е доволно. И изживяването е... Знаеш, какво с бранда. Ако трябва да дам лична препоръка. То не бих го предложила, на дама с тънка, третирана и без обем коса. Или поне не само той. Задължително с продукти даващи обем, втвърдяване и уплътняване на косъма.
Вторият, в черната опаковка. Също не втвърдява, но и не лигави. По-средата. Харесах го от първият път. Отново лукс преживяване, малко количество помпа, макс две за да измиеш.
В комбо с балсама, блясък, мекота, подреденост. Той също е разплитащ и напояващ. Не харесвам балсами. Не са ми достатъчни. Имам 2 и половина. Толкова. Но този е хубав, като маска.
Идват с 300мл или 320 обем. За цената си, повече от добре.
Внимание! Ако купуваш в комплект, лукс кутия балсама е по-малка разфасовка. Моите са отделно, по различно време купени.
Снимка, единствена, от януари. Моля да извините прашлЯка по огледалото. Шишарките са виновни, не аз! Joy
След тази снимка, спрях да боядисвам. Но това е друга тема. До февруари, март беше каквато я виждаш. Сега е антенки от всеки ъгъл и растежи... Не е приятна гледка.
Беше, плътен твърд косъм. Чуплива на мокро силно. Дълга цяла живот. Не е претенциозна, колкото мен. Stuck Out Tongue Winking EyeТрябва да е някой адски гаден продукт за да не мога, никак да го вкарам в употреба.
С две думи, различна от твоята.
Според мен, поръчай си тестери. Те са достатъчни за да разбереш, дали ти харесват. Наистина, толкова големи опаковки, при сериозни залежи не са необходими.

Огромно благодаря! Разбира се, че на "ти" Simple Smile Разкошна коса имаш, но да, определено много различна от моята!
Щее взема тестери! ДА не говорим колко са ми удобни тестерите не само на шампоани/бласами, ами и на друга бяла козметика като съм на път!

# 676
  • София
Agent, не аз благодаря за доверието! Приемам и рисковете, само не се събирайте на групи, моля! Joy
И за комплимента, благодаря! Two Hearts
 Беше плътна, и дълга. Сега, съм скъсила драстично. Едва връзвам, сплитам. Търсих си снимка да покажа моето чупливо, което не смея да нарека къдраво. Ще да е някъде из темите в миналият век. Joy Това ми е предпоследното най-дълго. (Най-дълга беше 6м по-късно. Вече опасно се застъпваше от колана на панталони.) и перфектно steamPod-нато:

People Ok Woman

densi, ти си абсолютен експерт с опит и знания в парфюмният свят. HeartFlowers Rose
Какво мислиш за ароматите в козметиката за коса? Синтетични, нереалистични, тежки или?
А за тези в корейската козметика? Лотос, божур, пелин, женшен и т.н...там списъка е огромен...
(Имат и нишови парфюми. Които са ми интересни доста. Там заради културата, няма термоядрени бомби, седят близо до кожата.)

Последна редакция: пт, 14 авг 2026, 16:57 от Denisha

Общи условия

Активация на акаунт