Професионални серии за коса - Тема 167

• 63 068
  • 820
  •   2
Отговори
# 810
  • Варна
Бубoлина, преди шампоан не. Между два шампоана да. Много момичета я ползват в първата част на двоен протокол, защото им омазнява по стандартния начин. Аз я смесвам с ампулата на SpaKlean или с комбуча маската на Тримей, но при мен и чиста не е проблем.  Можеш да пробваш да я смесиш с тримейската ампула, но предупреждавам, че и двете са протеин и не знам с колко естествен обем ще се сдобиеш Grinning. Иииии това само за скалпа, за дължините ползвай само ампулата. Въобще Калиначи маските са малко като антибиотик, за дължините ползването им иска доста гимнастики.

# 811
  • На брега на реката
Благодаря, Принцесата!
Мисля, че имам и серума на Калиначи,  но не съм сигурна, а не съм у дома да проверя.
Ще опитам да направя първо ампула Стамиген,  след шампоан ще сложа Калиначи и ампулата на Тримей, ако не ми е ОК, ще вмъкна маската между двете шампоанирания. Косата ще си покаже, макар че е толкова оредяла, че повечко обем не би ми бил излишен. Blush

# 812
И аз съм с косопад и много суха, русопобеляваща коса. Може ли линк към ампулите на Стамиген и от къде ги купувате?
И ако трябваше да степенувате най-работещите ви продукти за косопад, как бихте ги подредили в една грижа?
/питам, защото имам вече серията на Тримей и ампулата и сега трябва да закупя останалите/

# 813
  • София
mamaLina, ампулите от Златна рибка. Ползвала съм ги преди години с шапоан на Напура. От любопитство, не заради проблем.
Щом цялата серия Тримей е купена, според мен й дай време.
Ще заработи.

При косопад, мисля за много важно да се споменава, разказва и за скалп. Не само за дължините. Ако е сух, мазен, чувствителен... То ампулите, серумите, продуктите без отмиване ще се съобразят със състоянието му.

Изледвания. Прием на добавки, при открити липси.

И отделна тема би била полезна.
Animal Dove

# 814
  • Шоплука
Зависи какво се разбира под косопад, аз нямам косопад, но като цяло много коса ми пада при ресане, но това по никакъв начин не се отразява на гъстотата. За стандартното есенно сменяне на косата ползам Deep Care Teknia Lakme.
Не знам как Принцесата успява да се справи сама с нанасянето на ампулите, на мен ми ги слагат в салона, дори когато аз съм ги закупила.

# 815
Сезонен косопад е при мен, мъчи ме всяка есен, но виждам как темето ми отпред започва да оплешивява и ме е страх, защото съм на прага на менопауза. Scream Пия Солгар Hair, Nails and Skin таблетките, заредила съм Генезиса и k.theraphy active на Lakme, шампоан, маска и ампула на Тримей /които ползвам вече три поредни къпания/ и сега оглеждам за закупуването на маската на Калиначи, и тези Стаминген...Каква е спецификата на нанасянето при тези продукти?

В инстаграм ми излезе реклама на K18 Biomimetic Hairscience FutureIQ Biomimetic Hair Longevity Serum 90ml
https://www.youtube.com/watch?v=0xzbTTpFiFE
някой вече да го е ползвал? Струва ли си еврата?

Последна редакция: ср, 16 сеп 2026, 13:57 от mamaLina

# 816
  • Някъде там
Сезонния косопад успешно го боря с Керастаз Генезис (серум) + серума на Ординари. Редувам ги през ден. Така давам на скалпа и двете неща, от които има нужда.

# 817
  • Пловдив
Аз не знам какъв е моят косопад. Имам нови коси на 7-8 месеца, но падат главно дългите косми. Отпред все едно ми се е оформил рехав бритон, а не съм си правила такъв.

# 818
Моля за препоръка за пяна за чуплива и къдрава коса, която да не лепне, а да оформя живи и еластични къдрици с използването на дифузер. Сега съм с флуида на Лалга, но не е много подходящ за моята коса.

# 819
И аз съм с косопад и много суха, русопобеляваща коса. Може ли линк към ампулите на Стамиген и от къде ги купувате?
И ако трябваше да степенувате най-работещите ви продукти за косопад, как бихте ги подредили в една грижа?
/питам, защото имам вече серията на Тримей и ампулата и сега трябва да закупя останалите/
Може ли линк към ампулата на Тримей?

# 820
За пяна - аз ползвам Мароканойл и съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт