Професионални серии за коса - Тема 167

• 8 074
  • 91
  •   2
Отговори
# 90
  • Някъде там
Здравейте, някой има ли впечатления от серума на The Ordinary hairt density, като идеята е, че смятам да го използвам за сгъстяване и за заздравяване на бебешките коси над челото ми? С други думи от двете страни ми расте коса, но тя е рехава и къса и никога не достига дължината на останалата коса, от известно време използвам маската на k18, от която виждам ефект по дължините, но не и върху бебешките коси, така че съм отворена за предложения с какво мога да ги заздравя, тъй като изглежда, че все едно имам плешиви петна.

Имам го същия проблем и аз и битката е от години Не е лош като състав серума на The Ordinary и определено ще е от полза, но е хубаво да се нанася всяка вечер с лек масаж. Успях да докарам някаква плътност на тия косички с редовно ползване на ампула Стамиген на Напура на всяко миене и серума със спикули на Trimay всяка вечер.
За сгъствяне и уплътняване серумът е перфектен, но ако имате косопад няма да помогне.

# 91
На мен не ми беше комфортен за ползване, а и на моята фина коса омазнява. Много ми харесваше серумът на Eprouvage, но не мога да го намеря никъде от доста време.

Общи условия

Активация на акаунт