Traitors: Чуждестранни издания

• 6 529
  • 163
  •   1
Отговори
# 150
На 1 октомври започва британското издание на The Celebrity Traitors, сезон 2.

# 151
Ирландският втори сезон свърши преди два дни и вече може да се гледа в пълнота. Не е лош.

# 152
Ирландският втори сезон свърши преди два дни и вече може да се гледа в пълнота. Не е лош.
Благодаря! Ирландският сезон 1 ми е любим, сега ще изгледам и сезон 2.

# 153
Къде мога да гледам ирландския сезон 2, докато кротко чакам акаунта ми редит да стане на 1 месец Grinning

# 154
Някой знае ли в кои дни качват на Войо епизодите на Traitors USA? От неделя насам не са качвали епизод.

# 155
  • София
Някой знае ли в кои дни качват на Войо епизодите на Traitors USA? От неделя насам не са качвали епизод.
Петък, Събота и Неделя, т.е днес трябва да имаш нов епизод.

А Ирландския сезон го има при пиратите.

# 156
В тазгодишните сезони обаче играчите вече много са се изхитрили, след като форматът не е нов и почнаха да го разбират. В австралийския и в ирландския имаше много meta-gaming и някои табиети директно извадени от Владониколовата торба. Праведните вече се правят на улави и умишлено не гонят предателите, нарочват се един друг, въобще няма я непринудената игра от първите сезони преди години.

# 157
Къде мога да гледам ирландския сезон 2, докато кротко чакам акаунта ми редит да стане на 1 месец Grinning
Защо някъде в редит имат архив със сезоните ли? Едно време помня имаше някакъв сайт, но не го намирам вече

# 158
Защо някъде в редит имат архив със сезоните ли? Едно време помня имаше някакъв сайт, но не го намирам вече

Можеш да следваш инструкциите:
https://www.reddit.com/r/TheTraitorsArchive/comments/1vesn6t/the … a_new_way_to_get/

Но българските сезони не ги качват, така че и тази година ще разчитаме на теб. Simple Smile

# 159
  • София
Някой гледал ли е турската версия? Казаха ми че имало доста любопитни моменти, но бих искал да знам дали си струва да и се отделя време?

# 160
Аз не знаеx, че има такава, сега виждам, че по Kanal D са давали, аз го xващам този канал, та може и да пробвам някой път. Ако има и на запис някъде, да се пазят епизодите още по-добре, но се съмнявам да е безплатно.

# 161
Аз не знаеx, че има такава, сега виждам, че по Kanal D са давали, аз го xващам този канал, та може и да пробвам някой път. Ако има и на запис някъде, да се пазят епизодите още по-добре, но се съмнявам да е безплатно.

Някой май пише в темата без да чете.

# 162
Уж чета, ама понякога ме разсейват Wink Имало е линкове с епизодите от турската версия ли?

# 163
Има, чети по-нагоре.

Общи условия

Активация на акаунт