🎄 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 14 за обсъждане 🎄

• 18 149
  • 400
  •   3
Отговори
# 150
Кате, Теди , напълно съгласна с вас!♥️
Демет е неуморно човече, което влага всички усилия и талант, за да пресъздаде образа който играе.
Не разбирам нелепите коментари, за певческите й възможности, обаче разбирам, усещам и виждам влиянието което оказват изпълненията й.
Не разбирам и желанието да се оплюват безпочвено хора, които дейно изпълняват служебните си ангажименти и ги приемат присърце.
Демет е топ актриса, която влиза в образа и на певица, може ли го - справя се перфектно.💖
Поздравяват ли я турските певци - правят го, радват й се и я подкрепят.
Аз постоянно намирам още нещо за което да се възхищавам на Демет...

Фло, вай,вай,вай... Какви вълнения изпитах като ги видях по него време Демет и Енгин. Не бях тук сред вас, за да си споделя нетърпението да ги видя като екранни партньори, за това нонстоп надувах главата на мъжо.🤭

# 151
Здравейте, момичета на Демет!
Честита Нова година! Бъдете здрави и щастливи!
Тъй като аз, за разлика от вас не крия, че чета тази тема и предполагам, че коментирате моето изказване, ще ви отговоря директно тук.
Разликата между нас очевидно е в това, какво оценяваме.
Никой не отрича, че Демет има влияние, харизма и силно екранно присъствие. Това обаче не е аргумент за певчески качества. Влиянието и популярността са социални и маркетингови фактори, докато пеенето е професионално умение, което подлежи на конкретни критерии - глас, техника, интерпретация.
Критиката към певческите и възможности не е „нелеп коментар“, а оценка на изпълнение.(като слушатeл имам право на такова)
Да се каже, че едно изпълнение е слабо или посредствено, не е „оплюване“, а нормална част от всяка зряла културна среда. Ако всяка критика се приема като лична атака, тогава изобщо няма смисъл от категории, номинации и професионални разграничения.
Що се отнася до „служебните ангажименти“, да, тя ги изпълнява коректно и с отдаденост като актриса. Но именно тук е разминаването: изпълнение „в рамките на роля“ не е  причина за  номинация „певица на годината“.(всъщност аз това коментирах)
Да уважаваме труда на един артист не означава автоматично да го поставяме във всички артистични категории. Това не е омаловажаване, а опит за яснота и честност към професиите.
Не влагам злоба в изказванията си, а лично мнение и критика към явление, не към човек. За мен има разлика между това да не харесваш или да критикуваш едно изпълнение и това да нападаш личността зад него.
Приемам, че други хора възприемат нещата по различен начин, и това е напълно нормално. Несъгласието не означава непременно злоба, понякога просто означава различна гледна точка. Hands V

# 152
Явно пак нещо съм пропуснала Animal See No Evil

Важното е, че още днес са възобновили снимките на сериала. Браво на Бюшра Джебе, че ни информира Sign Spades И Хатидже от техническия екип потвърждава Sunglasses

# 153
Ако съм разбрала правилно: за да си певец - трябва да си завършил висше музикално училище, а за да си актьор - висше театрално училище.
Стинг е самозванец. Grinning За танцьорките и моделите нищо няма да споменавам.

От испанките:
"✨ СПИСАНИЕ НА ONDEMET TEAM · Брой 35
Специално „Gözü Kara“ ✨

Демет Йоздемир отваря нова глава с Gözü Kara, сингъл, който излъчва смелост и чувствителност.
В това специално издание анализираме нейното въздействие, елегантната ѝ естетика и емоционалното послание зад песента, винаги със 100% оригинално съдържание."

Heart https://www.instagram.com/p/DGgRoJ5I5wb/?hl=bg

# 154
Ето го колегата и нашият Сънародник . Новогодишен релакс в Банско 🌲🤍❤️🥂🍷🍷🍷👯💃🥳  Simple SmileNature Snowflake Nature Snowman Money Добре са се позабавлявали всички  и със сигурност пак ще дойдат .Ски , ядене , пиене , шоу програми с танцьорки и певици. Снимките на сериала вече са Обновени .  Никой нищо не казва кога ще се излъчи новият епизод 28 . Rolling Eyes Няма и фрагман....

Според актуалните данни, най-обсъжданите актьори на седмицата са: 📌

(28 декември 2025 г. - 3 януари 2026 г.)

🤩🤩Певицата Хадисе призна в новогодишното предаване „Гласът на Турция“, че е фен на сериала на Eşref Rüya/„Мечтата на Ешреф“ и го гледа, без да пропуска епизод🩵❤🧿

Последна редакция: нд, 04 яну 2026, 23:38 от femmi2

# 155
Феми, супер, че са избрали да почиват в България. Уважавам решението им да не се отбелязват къде са, за да не ги притесняват в броените дни, които са имали за зимната им ваканция Nature Snowflake

Фло, ето и текстът от испанските https://www.instagram.com/p/DTF7ZlTDU-e

Демет Йоздемир поставя началото на нов музикален етап с „Gözü Kara“ – сингъл, който съчетава решителност, чувствителност и изчистена звукова естетика. Това специално издание е създадено, за да придружи премиерата със собствен поглед: аналитичен, емоционален и напълно оригинален.

OnDemet Team Magazin потвърждава своя редакционен ангажимент: да създава уникално съдържание, без да възпроизвежда текстове, защитени с авторски права, нито да копира материали от други публикации. Всеки ред в това издание е написан от нулата, с абсолютно уважение към оригиналното творчество и с чувствителността, която характеризира нашата общност.

Gözü Kara излиза под лейбъла Tiizz Records, с продукция, която залага на вокалната чистота и инструментал, който подкрепя емоционалната сила на посланието. Официалният видеоклип, публикуван в YouTube, представя изчистена естетика, която фокусира вниманието върху интерпретацията на Демет, подсилвайки разказа за смелост и решителност.

Премиерата предизвика незабавни дискусии в социалните мрежи, особено в Instagram и TikTok, където откъси от видеото и официалните аудиозаписи се превърнаха в тенденция.

Gözü Kara е съзнателна декларация за смелост. Песента изследва вътрешната сила, която се появява, когато човек реши да продължи напред, дори когато пътят изисква саможертви или изправяне пред чуждите съмнения.

Вокалната интерпретация на Демет съчетава твърдост и уязвимост. Гласът ѝ не се стреми да се налага, а да поддържа едно послание, изградено върху автентичност. Продукцията акомпанира с елегантност, оставяйки пространство за емоцията да диша.

Статистика на премиерата

(Данни, базирани на публична информация, достъпна в платформи и социални мрежи)

YouTube: Постоянен ръст на гледанията от премиерата насам, с високо задържане на вниманието през първите секунди.
Spotify: Присъствие в плейлисти за съвременен турски поп и алгоритмични препоръки.
Instagram: Хиляди кратки видеа (reels) и истории (stories), използващи официалното аудио.
Тенденции: Изявени споменавания в класации за съвременна турска музика.

Списанието дава приоритет на точността и прозрачността, поради което не са включени точни цифри, подлежащи на промяна в реално време.

Въздействие в мрежите и фенклуба  - Международният фенклуб прие „Gözü Kara“ като емоционален манифест. Публикациите подчертават артистичната зрялост на Демет, нейното сценично присъствие и автентичността на посланието. В Испания, Турция, Латинска Америка и Франция дискусиите се фокусират върху символната сила на заглавието и вокалната еволюция на артистката.

Детайли за песента:
Заглавие: Gözü Kara
Изпълнител: Demet Özdemir
Официална премиера: 2 януари 2026 г., 00:00 ч.
Лейбъл: Tiizz Records / Netd Müzik
Композиция и текст: Zeynep Melisa Gülen
Продукция и аранжимент: Cem Dikici • Bertin Yıldız
Микс и мастеринг: Selim Topsakal
Китари: Caner Güney Suu
Смисъл на заглавието: „Gözü kara...“ – израз, който обобщава същността на темата: смелостта, която не се нуждае от разрешение.

# 156
Аз български хейтърски коментари за Демет не чета.
Тези за които говоря са от инстаграм и не са писани от българи.
Мненията на професионалните турски певци и музиканти за певческите възможности на Демет са  насърчителни и подчертават нейната подготовка, въпреки критиките от шепа хора, защото негативните коментари всъщност са много малко.
Тези за които сега се сещам:
Метин Йозюлкю ,който е известен композитор и певец, подготвя Демет за ролята на Нисан, се изказва изключително ласкаво за нейната дисциплина. Той сподели, че тя има „чист и искрен тембър“ и че е работила в студиото с професионализъм, типичен за истински певец. Според него тя не се опитва да бъде вокален виртуоз, а да предава емоция през героя си.
M Lisa - певицата, чиято песен „Ah Yar“ Демет изпълнява в сериала, похвали представянето ѝ. Тя определи вокалното изпълнение на Демет в студиото като „изключително успешно“ и дори загатна за потенциален бъдещ дует между двете.
Камуран Аккор -легенда на турската класическа музика, след като Демет посети нейно участие и двете изпяха заедно „Bir Ateşe Attın Beni“, Аккор коментира, че гласът на актрисата ѝ харесва и я покани за нови общи изпълнения, заявявайки: „Харесвам гласа ѝ, ако тя пожелае, можем да направим нещо заедно“. Това за Камуран го прочетох първо именно тук, споделено от Катето мисля.
Интересуват ме мненията на професионалистите, другите в инстаграм могат да тракат по клавиатурите колкото искат.
Имаше и доста други турски музиканти, които аз следвам в инстаграм и бяха споделяли изпълнения на Демет с възхищение.
Аз също съм се занимавала с пеене, с танци, имам някакъв музикален слух все пак... Демет ме кара да настръхвам с изпълненията си и това ми е достатъчно.

Някъде бях чела мнението на Демет относно подобен тип коментари, но тъй като не съм сигурна дали е достоверно едно към едно, не искам да пиша нещо което тя не е казала...Ще го сложа като скрит текст. А вие вече ще кажете дали съм чела на правилното място.🙃
Скрит текст:
Демет отговори публично на критиките, заявявайки, че не претендира да е професионална певица, а просто се опитва да пресъздаде образа на своя персонаж възможно най-автентично. Тя подчерта, че за нея е важно да изрази емоцията на Нисан, а не да се състезава на музикалната сцена.

Последна редакция: нд, 04 яну 2026, 20:37 от bebè ∞

# 157
Момичета, страхотни сте!

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 05 яну 2026, 16:10 от Moderator3

# 158
Имаме фраг за 28 еп.

# 159
Превод от Диди Hug

- Изплаши ли се ,че ще ми се случи нещо?
- Умолявам те! Прости ми!
- Защо?
- Заради мен си в това състояние Нисан. Аз станах причина затова.
- Ешреф ,аз съм благодарна на всякя секунда прекарана с теб.
-Обещавам ти ще оставя всичко.Ще те взема и ще отидем далеч. Никой няма да може да ни намери!
- Да вървим веднага.
-Трябва да сложа някои неща в редът им.
-Имаш поздрави от Старецът.Ако успееш да направиш нещо относно него ти ще си новият бащица.
-Хайде! Хайде!
-Взехте ли Нисан? Отвлякахте ли момичето?
-Капитане отвлякоха Нисан от болницата!
-Намерихме Кадир.
-Ще пакетираме Кадир преди Ешреф.Дори и да е моят син ако той е този който е стрелял в Нисан няма да оставя тази работа за Ешреф.
-Нисаааан!

Последна редакция: нд, 04 яну 2026, 23:13 от femmi2

# 160
Благодаря ви много, Феми, Еми и Диди Hands Raised Hands

Задава се доста екшън Nature Boom Да видим дали Нисан ще оцелее Nerd

Щом Капитанът я отвлича, значи ли това, че Седа говори с него, че ако направи нещо за Стареца, ще стане новият баща на Сираците?

А тази инсталация ме навежда на мисълта, че е свързана с вратата и ако Ешреф се опита да спаси Нисан, всъщност ще я убие... Затова е и с добре запушена уста, за да не го предупреди Grin

# 161
Катеее, недей така, Етем да не чува.🤓 Ще оцелее Нисанче, как.
Ешреф Бей е умен човек, ще се усети че е капан.
Надявам се.🫣
Чуденката ми от предишния епизод за Хадър Аби, ами разясни се още във фрага.
Въпреки че Кадир му е син, той ще е до Ешреф.
А този Капитана, той пък как си позволява да отвлича Нисан?
Дали Кенан му е заповядал... Откъде такава смелост в тези мишоци.🙄
Самият Кенан знае какво се случва, когато полудее Ешреф.
Сещам се веднъж телефона на Кадир звъни, той поглежда и казва: Ешреф.
Кенан веднага започна да се оглежда и каза: Къде??? Ама едно уплашено такова...🤭
А феновете се жалват:😃

Измина една година, откакто не сме гледали Нисан и Ешреф. Пускайте ги вече.

Един сладур в инстаграм пресъздава тоалетите на актриси, певици и модели.
Тагнал е Демет.🤭

https://www.instagram.com/reel/DTD156KDqAN/?igsh=MWU4cGc1cjg0ZnJ5eQ==

# 162
Като истински е. Joy

"Да бъдеш приятелка на Ешреф е наистина най-изтощителната работа във вселената. Ние, като нация, поздравяваме нашата кралица Nisan Akyol за нейното търпение и сила 👏"

Специален поздрав за Катето:
Скрит текст:

# 163
Благодаря много за поздрава, Фло Kissing Heart Нацели ме много Cupid

От Аря:

Твърди се, че тази снимка е от вчера:

Бюшра и Танер:

Скрит текст:

Много ми хареса тази публикация на Деря:

„Ако всичко беше такова, каквото изглежда, морската вода, която държеше в ръката си, щеше да е синя.“

Последна редакция: пн, 05 яну 2026, 16:11 от Moderator3

# 164
Здравейте, момичета!

Катя,
Бързам и на вас да се ожаля, че тази сряда няма да излъчат поредния епизод от  „Eşref Rüya“.

Цитат
❗❗❗Канал D публикува седмичната програма, според която тази седмица няма да има нови епизоди на "Esref Rüya" и "Güller ve Günahlar".

Освен ако няма внезапни промени, повторенията на предишни епизоди ще се излъчат тази седмица, а новите ще бъдат премиерно излъчени следващата седмица:

🗓„Esref Rüya“ - 14 януари [Епизод 28]
🗓„Güller ve Günahlar“ - 17 януари [Епизод 13]

Ехх, ще имаме ли късмет да видим Нисан и Ешреф в дуетна песен. Hands Pray
Феновете в Х настоятелно молят Етем.

Общи условия

Активация на акаунт