🎄 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 14 за обсъждане 🎄

• 16 183
  • 360
  •   5
Отговори
# 315
Така е прави сте че като работиш с голям брой хора не е лесно и всеки си има характер и мнение . Но да правиш номера от типа като в детскаста градина това вече не е зряло и професионално.

Слухове и клюки  и излишни интриги не е за сефте и това  го има почти винаги , както и че се търси Сензация, като в случая с Баръш и Демет . Така се прави и трафик .  

Това , което коментират в Тв предаването колко е вярно .... какво им пречи да идат за една нощ  и да се върнат .
С какво са били заети със снимките на сериала ли или с друго ?  Предвид че колегата не си пада по такива неща като нищо е отказал ... Зависи на какъв кеф ще е той си има мениджър за тая работа да го убеди или не .  Хайде дано все някога да го видим в Реяд . Голям кеф и радост щеше да бъде да ни направят този подарък любците ни и да се съгласят .

Подказки и клипчета от сета  
https://x.com/nisagul899/status/2013146041776844994
https://x.com/nisagul899/status/2013149213429817780

# 316
Кате, Те се познават сигурно само като колеги  и присъстват на едни и същи събития често,но не поддържат някаква приятелска връзка, това е ясно.Даже не се следват.
Сещам се,че бяха и двамата на благотворителната кампания Турция - едно сърце (мисля че така се казваше)за пострадалите от земетресението през 2023 година.Приемаха дарения по телефона от граждани в продължение на часове.
Там бяха Демет, Енгин, Арас Кенан,Къванч,Мелис Сезен, Бурак, Ханде, Афра,Мерт, Серенай, Еда Едже и още много актьори и популярни личности, мисля че над 200 човека.

Навсякъде пишат, че на всички направило впечатление,че сега на събитието на ELLE , не са се поздравили.
Говорило се дори зад кулисите.
А така ми се иска да ги видя като екранни партньори.
Дано да е някаква измислица за лайкове, силно се надявам на това.
Аз се настройвам да мисля в тази посока - това е една жълтичка новина.🙃
Клюки и спекулации винаги ще има, това ми е ясно. Какво ли не се пише, а те хората обикновено хал хабер си нямат.🫣

Хубав да ви е деня!🥰

Поздравче с песничката на която Демет, Синем, Серенай и Хандето си танцуваха на ELLE. Много ми харесва.😍

# 317
  • София
Така е прави сте че като работиш с голям брой хора не е лесно и всеки си има характер и мнение . Но да правиш номера от типа като в детскаста градина това вече не е зряло и професионално.

Слухове и клюки  и излишни интриги не е за сефте и това  го има почти винаги , както и че се търси Сензация, като в случая с Баръш и Демет . Така се прави и трафик .  

Това , което коментират в Тв предаването колко е вярно .... какво им пречи да идат за една нощ  и да се върнат .
С какво са били заети със снимките на сериала ли или с друго ?  Предвид че колегата не си пада по такива неща като нищо е отказал ... Зависи на какъв кеф ще е той си има мениджър за тая работа да го убеди или не .  Хайде дано все някога да го видим в Реяд . Голям кеф и радост щеше да бъде да ни направят този подарък любците ни и да се съгласят .

Подказки и клипчета от сета  
https://x.com/nisagul899/status/2013146041776844994
https://x.com/nisagul899/status/2013149213429817780

Не мисля, че е вярно от известно време  точно това предаване на TV8 постоянно пускат някакви клюки и интриги. Ако беше истина информацията да беше излязла от другата всеизвестна журналистка която знае всичко.Точно тези водещи дори си измислят истории.

# 318
Аз сега разбрах от къде идвало всичко.
Зарових се малко, за да разбера кой е първоначалния източник на тази история. Оказа се тази, дето уж всичко знае. Другите харпии само това чакат.😀

"Двама известни актьори, Демет Йоздемир и Баръш Ардуч, се срещнаха на Гала вечерта. Прави впечатление, че не се поздравиха." (Бирсен Алтунташ)

Феновете продължават да си творят, след като продукцията не действа по въпроса.↘️

Последна редакция: пн, 19 яну 2026, 13:52 от bebè ∞

# 319
Аз също не вярвам изобщо на тия от това предаване. Ако имаше нещо такова щеше да се разпространи със силата на скоростта .

НОВО От Продукцията '' Идват трудни изпитания за Ешсан'' 🥹
Какъв епизод идва!

Новият епизод на #ЕшрефРуя е по #KanalD в сряда от 20:00 часа и веднага след телевизионното излъчване по Amazon Prime.

Нисан е спасена и е вече в къщи и Ешреф се грижи за любимата си . Hearts

Последна редакция: пн, 19 яну 2026, 13:38 от femmi2

# 320
В случая водещата се позовава на някой си Хакан, който явно е организирал визитата и е бил връзката между арабите и турците. Първоизточникът демек. Б.А. пише предимно, за каквото ѝ се плати... истината и обективността малко я интересуват - важното е да има трафик и Moneybag.

Излезе и втората част от интервюто на Демет за наградите на ELLE, което вчера донесох. https://x.com/aya612018/status/2013190204161404965

Репортерът пита за комплиментите от Брадли Купър.

Демет: - Първоначално бях много изненадана. Обичам да говоря искрено и няма да филтрирам думите си – наистина се шокирах. Но след това се замислих за успеха, бързото разпространение  и глобалния обхват на турските сериали - неща, които вече са широко признати. Така че веднага преминах към това да се наслаждавам на момента. Мисля, че фактът, че майка му гледа нашите продукции, е много сладък. Радващо е. Това не е работа, която само аз съм направила.

Глас зад кадър: - „Тя може да говори скромно, но се стреми високо и увереността на Йоздемир е на място“.

Демет продължава: - Това е доказателство, че можем бързо да достигнем до сърцата на хората, независимо в коя страна живеят. Приемам този комплимент не много в лично качество, а от името на моята страна.

Репортерът: - Но всъщност това беше личен комплимент.

Демет: (Разсмива се) - Не ме карай сега да говоря повече на тази тема.

Репортеръ и той се смее: - Демет Йоздемир вече отива в Холивуд!

Демет: - Отивам там, да... на екскурзия! (смее се). Току-що говорихме за това, не е невъзможно. Никога не съм имала фиксирана цел като "трябва да бъда точно там". Разбира се, говоря толкова спокойно и хладнокръвно, все едно дори не ми е минавало през ум, което не е напълно така. Но и тук е много хувабо. Аз наистина обичам страната си и се радвам, че участвам в тукашни проекти.

Репортер: - Какво е понятието за „дост“ (близък приятел) и „аркадаш“ (познат/приятел) за вас?

Демет: - В основата на всичко са любовта, лоялността и доверието. За мен истинското приятелство („достлук“) е нещо магично – това са хората, които са видели всяка фаза от живота ти и всяка твоя емоция от миналото до сега. Знаете как с времето много хора отпадат от обкръжението ни – тези, които остават след това пресяване, са истинските приятели. Това е нещо незаменимо, те са до теб при всякакви условия.

Но и обикновеното приятелство („аркадашлик“) е много ценно за мен. Понякога чувам фразата: "В тази индустрия (шоубизнеса) няма истински приятелства". Честно казано, не обичам това изречение. Може и да има доза истина в него за някои, но аз не искам да вярвам в това.

Според мен приятелство може да се изгради навсякъде, във всяка среда. Най-важното е човекът срещу теб да бъде добронамерен.

# 321
Кате, колко точно описа Б.А., много ми хареса - пише предимно, за каквото ѝ се плати... истината и обективността малко я интересуват - важното е да има трафик и 💰. 👏👏

Благодаря и за втората част от интервюто.🫶

"Репортерът и той се смее: - Демет Йоздемир вече отива в Холивуд!

Демет: - Отивам там, да... на екскурзия! (смее се). "

Просто обожавам сладкото й чувство за хумор!🥰

# 322

Изразът "Нашата история е написана с кръв Ешреф Тек" не е случаен , още от миналото и детството им и саможертвата от любов към Рюя - Нисан .  Любов от пръв поглед. ❣️ Той я Обичаше от далеч и наблюдаше без тя да знае това . Платонична и мечтана любов  и желание .  Сега не е дал кръв , просто му преглеждаха раната, но  ако се наложи литри кръв би източил и дал за Нисан или за друг близък човек и за децата от "Сираците", стига да му съвпадне кръвната група . Нисан също и го е правила и той беше до нея и държеше ръката й защото и ставаше лошо. И за Ешреф би дала кръв и живота си без да се замисли. Иска да го предпазва но така е по - зле, като крие и той рано или късно ще разбере и тогава ще избухне.Nature Boom

Кадирката доста бързо се възстанови , а беше  между живота и смъртта . Чудото на турската медицина .
Сега отново замисля хитри ходове и планове . Кадир се харесва на публиката и може да се решили да го оставят и засилят интригата, като е син на Хъдър. В момента му е трудно да е между Ешреф и Кадир  - между чука и наковалнята. Кадир вече знае че той му е баща и му го призна и не го проточиха .  

Левент и Чаатай

Последна редакция: пн, 19 яну 2026, 17:09 от femmi2

# 323
Феми, смятах да не коментирам, но с гифчетата ме подсещаш колко противна ми се видя сцената с дефибрилатора Hands Thumbsdown Чист садизъм Grin А е уред, създаден да спасява човешки животи...

И друг път съм казвала, че ми е интересно посланието, което сериалът ще отправи, защото не ми се вижда нормално главният герой само в последния час на последния епизод лично да е убил над 10 души... (към 15-17 е бройката, ако трябва да бъдем точни). Тя тази любов не само е написана с кръв, ами върви с купища трупове, отделно тези в името на Сираците... вероятно проблемът е в моя телевизор Tv

Да се удавиш в лъжичка "любов"...

# 324
Мисля, че Демет е показвала подкрепа на проекти на съпругата на Баръш, следва я в Инстаграм /все още Grinning/.
Кате, не знам какво послание търсиш, но няма да го намериш там.

Брой 36 на списанието за Демет от испанските й фенове:
"ELLE Style Awards 2026 не просто празнуваха стила: те празнуваха кариерата, влиянието и еволюцията.
И в това уравнение Демет Йоздемир блесна ярко.
Нейното присъствие на гала вечерта, майсторството ѝ във визуалното разказване на истории и нарастващият ѝ международен профил я позиционират като една от най-значимите фигури в съвременната турска развлекателна индустрия.
За феновете – и за тези от нас, които следят кариерата ѝ в OnDemet Team Magazin – тази гала вечер не беше просто събитие:
тя беше потвърждение, че 2026 г. ще бъде ключова година в глобалната експанзия на Демет."

# 325
Любов , кръв , мафия , купища трупове , екшъъъън адреналин и бой. 💥  Многократно съм писала че лично аз се наслаждавам на екшъна с пАтлаците и като ги натупа.... Холивудските звезди пасти да ядат Stuck Out Tongue
Много му подхожда на натюрела.

Искате ли да поразсъждаваме как Ешреф ще спаси Нисан, като не може да влезе заради коварният план. Ако отвори вратата Нисан е пътник.... Как ще усети това и разбере?

Има послание сериала че не всички мафиоти са злодей и жестоки , някои имат принципи и Обичат само веднъж и до смърт и се влюбват два пъти в едно също лице без да знаеш това но го усещаш интуитивно и вътрешно. Heart Борбата с наркотиците колкото и иронично да е в момента.

Героинята на Демет - Нисан е вдъхновение за много жени и силен характер и образ бореща сама с живота и останала сираче и е била като майка за сестра си , която загуби. 💔  Последното, което е искала да се влюби в човек от мафиотските среди и то много ревнив направо е като барууут. 🔥💥🙀 Жените са луди по него и всяка го иска и някои са за лудницата направо.

Последна редакция: пн, 19 яну 2026, 20:14 от femmi2

# 326
Режисьорът Чааръ Байряк е споделил преди малко това видео от DEK:

Movie Camera https://www.instagram.com/p/B7gJ22JpoIO/

„Много късно разбрах, че щастието е избор. За мен животът винаги е бил борба. Да бъдеш успешен, да бъдеш обичан, да бъдеш одобрен... бяха като войни, които трябваше да спечеля. Най-много се борих, за да бъда обичана.

Сега за първи път някой — Мехди — ме приема такава, каквато съм. И то без да знае коя съм, без да го интересува къде е моето място. Помислете си, дори аз не знаех коя съм и къде принадлежа... Докато все още търсех своето място и своя дом на тази възраст.“

Между другото, твърди се, че "Екипът на Стареца (неговите хора) се присъединява към поредицата "Ешреф Рюя" https://x.com/tv_stari/status/2013314340049342736.

Ние какво искаме, те какво ни дават Joy

# 327
Много труден път извървя Зейнеп, но намери щастие накрая. Heart
Нисан няма да има този късмет, много ще плачем с нея.

Маями:

# 328
Най-вероятно така ще стане, Фло. Според мен, в предния епизод имахме подсказка, че Нисан ще умре в ръцете на Ешреф.

Фраг 2, еп. 29:

Нисан: - Къде е Ешреф?
Ърмак: - Имаше атака снощи. Ешреф и момчетата бяха отвлечени.
Нисан: - Кой ги е отвлякъл?
Ърмак: - Някой, когото наричат „Стареца“ (İhtiyar). Използват отсъствието на Ешреф като възможност да се опитат да превземат къщата.
Кадир: - Ще се обадя на Ешреф. Ще преговарям. Ще моля за прошка. Ти ще умреш, а аз ще остана.
Селма: - Нисан, каза, че си намерила нещо в дома на Динчер.
Нисан: - Причината, поради която не можахме да открием Динчер досега, е, че истинското му име не е Динчер. Има и още.
Чийдем: - Значи това е съдържанието на досието. Нисан работи за прокурора.
Новият мафиот (чичото на Бехнам): Тук съм от името на „Стареца“. Нося ви неговото предложение.
Ешреф: - Но не съм казал, че го приемам.
Ърмак: - Моля те, кажи ми, че си го намерил.
Хъдър: - Изпратих вест на целия подземен свят, но сякаш са се изпарили.
Нисан: - Този човек има врагове, има противници. Ами ако му се е случило нещо?
Ърмак: - Нисан, моля те, не изпадай в паника. Успокой се малко.
Нисан: - Ешреф... няма го.
Новият мафиот (чичото на Бехнам): - Искаш да се събереш с жената, която обичаш. Ние не искаме да ти пречим.
Ешреф: - Дори и да искате, не бихте могли. Ако ще умираме, ще вземем и тях със себе си. Радвам се, че се запознах с вас. Простете ми.

# 329
Ухааа.... Сетиха се да пуснат нов фрагман за ЕП 29. Много благодаря за бързия превод. Не знам какво да кажа.😯😥 Ще е жесток епизод емоционален и динамичен.💥 Накрая думите на Ешреф като за последно сбогуване Sob Но това е за заблуда ако ще умират и той или Нисан няма да е в този момент убедена съм. Има още неща да се случат и разкрият и път да извървят. 💕❤️‍🩹

Общи условия

Активация на акаунт