🎄 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 14 за обсъждане 🎄

• 15 316
  • 332
  •   2
Отговори
# 330
Еее, как, за Ешреф знаем, че умира в началото, т.е. в края, който за нас беше начало Animal See No Evil Иначе отново Чийдем е най-умната и знае всичко за всички. Пак отвличания, пак информаторство... Както някой коментира в Х - с такъв фраг и мен ще ме накарат в сряда да гледам Галатасарай и Атлетико Мадрид Soccer

# 331
Показаха ни началото на края но все пак има надежда и тя умира последна. Етем е психо и си пада по трагедиите но айде дано размисли този път и направи изключение.Hands Pray Щастлив край за ЕшСан. Не казваме захаросан но добър край.  Заслужават го и то много миличките. 🥺 Да живеят спокойно и щастливо далеч от всичко макар че в мафията ще е правоподобно и нещастен край.  

Не знам кой какво ще гледа всеки избира за себе си има мнение но на мен фрага ми грабна вниманието и засили още любопитството.  С тия гърмежи и поредно отвличане накрая  иди се чуди после как ще се измъкнат.  

Нисан милата се притеснява за Ешреф и го търси и разпитва и иска да е Жив. Време беше да го покажат този Старец и разкрият кой е и да се раздвижат нещата от миналото. Ще имаме и ретроспекции.  

Ще има  футболен мач и това ще повлияе на рейтинга в Сряда. Мача ще е важен и между големи отбори.  

Последна редакция: вт, 20 яну 2026, 00:42 от femmi2

# 332
Зачетох се в коментарите под фрага: https://www.instagram.com/p/DTtOb6VkW2W/?hl=bg
Докъдето стигнах, нито един положителен не срещнах. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт