🎄 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 14 за обсъждане 🎄

• 23 063
  • 500
  •   1
Отговори
# 495
Може да има отделно видео.

Миналата година Демет спечели наградата PRODU за "Най-добра актриса в съвременна неиспаноезична теленовела" за ролята на Фара:

# 496
Кате, твоят приятел Седат ще познае за продължителността на сериала?
Времето ще покаже Kissing Face Той може да има вътрешна информация, но още не сме отменили закона за гравитацията Flowers Green Apple Nerd Както и да е, нося още картинки:

За протокола:

Нисан е притисната от Подземието Joy За месец януари:

И между другото, да донеса визиите на Лейди Гага от Грамитата онзи ден:

Хубаво е човек да може да се трансформира:

# 497
Демет винаги е много модерна! Heart

Има и опция за бг субтитри:

=====================================================

На стадиона няма много хора.
Епизод 31 с руска озвучка: https://turoktv.com/16214-mechta-eshrefa-seria-31.html

Последна редакция: ср, 04 фев 2026, 20:01 от Florale

# 498
Хубав епизод, но безкрайно дълъг... Финалът с фалшивата Рюя обаче е върхът... Close

------- допълвам -------

Фрагът - доста кратък

Ешреф: - Ешреф Тек не си играе на игрички, ще направи цял цирк. Ако искате да ме спрете – елате и ме хванете!
Нисан: - Ешреф търси своята Рюя.
Ешреф: - Да.

Последна редакция: ср, 04 фев 2026, 23:25 от super_katia

# 499
То смях ама Joy фалшивата Рюя  и тая безкрайна сага с бенката, която вече ни дотегна от това вдигна рейтинга. На турския зрител му е харесал епизода и е оценил доста добре въпреки мача снощи. Не е повлиял много.

Извън шегата , защото фалшивата Рюя беше изненадата накрая и никой не знаеше този ход и няма как да е вдигнал рейта за цял епизод.  Ще си проличи следващия как ще е и дали на зрителите няма да им писне, щото има и доста критични мнения така пишат в Туитър под някой фенски профили, които поддържат и харесат сериала и следят нещата. Епизод 31 беше много добър и хубав, но наистина дълъг, като екранно време и затова запълваха с някои излишни неща.... Като обяснението в любов и целувката на Юда между Чадо и Кадирката.
Гюрдал го хванаха на калъп женкарят не пропуска да забие някоя мацка като му се отдаде възможност въпреки че има жена  от която ще има дете. С право Гонджа му се ядоса и не иска да го вижда и ще си гледа сама детето. При Айтен и Фарук  нещата се задълбават.  Начетен човек и интелигентен, но пред една жена е слаб и го прави на глупак и той е заслепен от любов. Дори излъга приятелите си че той е убил мъжът й и те се шокираха, но не му повярваха и казаха, че не е той. Винаги ще бъдат до него и няма да го оставят.  Айтен го използва и му иска пари работи за някой властен играч, но още не се знае кой е. Но мисля, че накрая Фарук се усети и започна да я подозира ,защото постави условие.

Снощи между ЕшСан имаше много мили и нежно романтично моменти. Спокоен и искрен разговор  завършил с думите Обичам те Heart и с нежна целувка. Kissing Face

Ето ги рейтингите. Конкуренцията ни диша във врата явно стратегията да сложат подобен сериал с мафиотски жанр и история не е било грешка в този ден. Младите актьори се харесват на публиката. Но четох че в "Подземието" ще влиза комисарка хубава мацка. Копират ли ни или така е било замислено не знам. А тази новата комисарка психо ли ще е каква ще е....  

Продължаваме да сме Лидер в Сряда вечер. Hands Clap

Фрага или по - скоро краткия откъс от ЕП 32 е видимо от погледа и действията на Ешреф, че не им се върза на номера и всеки път да го баламосват и удрят по слабото място и им показа ЗВЯРА на какво е способен и им каза думи точно в десятката.  Hands ClapMisc BombMisc GunMisc Gun

Социален рейтинг за този период на най обсъждани сериали. Първенци сме. 

Класация на Адба най обсъждани актьори и актриси. Доста добре сме и тук. Hands Clap

Последна редакция: чт, 05 фев 2026, 20:20 от femmi2

# 500
Браво, Феми, много си се постарала Pencil

Не обичам картинките, създадени с изкуствен интелект, но тази се е получила наистина идейно Heart Eyes

Добре че вчера пуснаха макар и 40 сек. от предстоящия епизод, за да успокоят публиката, че Ешреф ще се усети за клопката, която му устроиха... иначе мога да си представя какво недоволство щеше да се отключи Animal Hear No Evil

В движение съм и не мога сега да проверявам дали съвпадат напълно, но ми се струва, че сакът с парите, който Фарук осигури за Айтен, накрая се озова в ръцете на Чийдем, предаден ѝ от Динчер... Разбирате накъде бия Nerd Разбира се, може на продукцията да не са им се харчили излишни средства за реквизит, но ми се струва странно съвпадение Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт