🎄 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 14 за обсъждане 🎄

• 21 476
  • 467
  •   6
Отговори
# 465
Много ми харесва, дано да има още снимки!

С първи епизод Yeralti влезе ударно в класациите.
Скрит текст:
Гледах го - най-обикновено дизи, компилация от други. С нищо не блести, обаче е направено по правилата, мотивацията на героите е по-разбираема, динамично е, заложили са на по-млади актьори, вече разсъблякоха мъжете, а жените са с къси поли.
Много правилно са се ориентирали за сряда, тогава има подготвени зрители. Чухме вече цифрата 1 милиард долара, имението е с интересни стълби. Гепили са и готови кадри, но сега е човек на МИТ: Laughing

Грузинките дават акъл на турците - "Ето как се прави правилно": Joy

# 466
В следващите дни Based Istanbul трябва да публикуват още снимки, да Kissing Face Иначе благодаря за рецензията Hands Raised Hands Тази сряда битката за първото място сред сериалите се очертава да бъде ожесточена.

ЧРД на Енгин Коджагьоз от сестри Оздемир People Dancers

От Демет: "Ти не си някой, когото срещнах на този свят... ти си моята сродна душа, на която обещах никога да не забравя и при която ще се връщам отново във вечността... Щастлива съм, че те има (Честит рожден ден)"

От Деря: "Нека новата ти възраст, новите ти вълнения и трепети дойдат с добро. Честит рожден ден, скъпи Енгин!"

На тортата: "В този град гърмяха много оръжия, но аз бях поразен (влюбен) само от теб."
Цитатът е от ERA7CAPONE - DURULDUM l PROD BY. KERO Nerd https://youtu.be/0IX0oQN0R2o?si=Dww77Hpxkv10vGK7

# 467
И на Демет й предстои този месец рожден ден.
Heart

От Седа:
„Всички ще говорят за деня, в който разцъфна, но никой няма да разбере за тайната битка, която води, за да избегнеш замръзване посред зима.“ 🤍🦋@demetozdemir

Размислила е: Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт