🎄 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 14 за обсъждане 🎄

• 22 051
  • 479
  •   2
Отговори
# 435
# 436
Добре дошли в реалността:

# 437
Айййй рано , рано реалността ни тупна. Ама как може турците да не оценят такъв хубав епизод. Направо емблематичен за историята. Епизода си имаше от всичко макар да ми се стори малко хаотичен но може и да греша , защото с превод всичко ще си дойде на мястото.  Накрая беше черешката на тортата. ТОП  с разкритието и развръзката. Ешреф също видя Рюя на снимка но не се виждаше лицето й ,позна я по отличителната бенка. Онзи Ихтияр му беше оставил снимка като знак че знае за Нисан - Рюя благодарение на Динчер. Ще използва слабото му място. Сега трябва още повече да се пазят.

Ама как се ядосахме...Rage  на този рейтинг. Нищо де. Имаме зелена стрелка в една от категориите. Все пак не сме  1 или 2 процента.Wink Добре сме си на фона на останалите и новата конкуренция , която изненадващо започва доста силно. Браво! Ако продължи така ще ни е достоен конкурент. Екшън жанр и история. Зрителите напоследък оценяват и гледат мъжки сериали и по - малко любовни драми. Да не забравяме че снощи имаше отново важен мач и са отнели от зрителската аудитория.  

Каквото и да следва или спада сме убедени и сигурни че ще си изкараме втори сезон  на сериала докрай. Има си уговорки с канала и продуцентите и рекламодателите и с главните актьори също. Международните продажби също са от голямо значение.

Последна редакция: чт, 29 яну 2026, 11:41 от femmi2

# 438
Като се обърне колата - пътища много...

# 439
  • Плевен / София
Като се обърне колата - пътища много...

За първи път снощи не гледах онлайн....

# 440
Гости, след големия шум, който вдигнаха, бях решила този епизод да го гледам, но за мое съжаление не можа да ми задържи вниманието.

Последна редакция: чт, 29 яну 2026, 11:15 от Florale

# 441
Сериалът започна със сериозни заявки, но е жалко, че една по една ги прахосаха. Няма да се задълбочавам излишно, за да не губя вашето и моето време, но за себе си със сигурност мога да заявя, че:

- Етем и Локман са най-преувеличеният сценариен екип в Дизиленд, с най-садистичния стил на писане.
- "Ешреф Рюя" ми е най-тегавият и безинтересен сериал, в който Демет е участвала до момента.

Стоически ще понеса и следващите епизоди (колкото и каквито и да са те), защото не обичам да оставям недовършени неща, но удоволствието от гледането на сериала, уви, изчезна Rolling Eyes

# 442
Е , щом изчезне удоволствието от гледането и да няма тръпка тогава вече наистина е тегаво.  
Знам какво е щото и на мен ми е случвало и по разни други причини да не гледам или да е било на инат.

Всеки си преценява за себе си и има мнение , възприятие и усещане. То е факт че сериала го поддържат главните актьори и фен базите им и затова се гледа.
Там, където следя и чета в нет пространството повечето изказват положителни мнения за сериала и историята и си го следят и гледат с кеф. Има и критики нормално е.

Сценарият екип наистина е прехвален заслужено или не. Етем има много психопатски наклонности и другият сценарист не му отстъпва. Ето снощи Динчер удуши майка си и какво ли още ще се случи занапред. В С 1 Кадир уби Якуп баба.  Екшъна и труповете са безброй вече.  Това си е режисьорски похват. В мафиотските екшън сериали е така не може без кръв и жертви.
Не може да се отрече че Кинематографията е жестока като качество. Феновете на екшън жанра сме чок доволни.

Не искам да опонирам само си казвам личното мнение. Втори сезон на "Ешреф Рюя" е много по добър и интересен от началото , където и на мен ми е било скучно понякога. В продължението има , осъзнатост , признание в любов и на чувства.  Развитие,  дълбочина , мисъл и логика и всичко си върви по план и естествено.  Лека - полека нещата се подреждат и разкриват. Нормално е да е така , защото това ще е Финален Сезон на сериала. Не е нужно да се разтяга и продължава излишно и да се съсипва историята само заради печалби. Развръзката те първа предстои. Демет и Чаатай имат доста повече общи сцени и екранно време. Друг е въпроса че рядко има романтика и ако има те я съсипват с ненужно намесване на някои от образите.
Но мисля че предстои още романтика и няма да има такива намеси или поне се надяваме.
Рано или късно всеки ще си получи заслуженото.

Като свърши на повечето от нас ще ни е мъчно и трудно ще свикнем без партньорството на любимците си и ще ни липсва енергията , химията и хармонията между тях. Други ще изпитат облекчение че свършва. Добър или лош това е сериала. Аз съм на принципа да се радваме на успеха и постиженията им , защото всичко е толкова относително и непредвидимо занапред. Щом са избрали даден проект и роля и екип има защо. Играят с хъс и желание и им е готино. Лоша дума не съм чула от никой от колегите включително и от Демет , която винаги е общителна и искрена. Говори с респект и си харесва сегашният си актуален проект и най вече образа, който изгражда на Нисан и се впуска смело във всяко предизвикателство. Същото се отнася и до колегата но той има повече опит в екшън жанра и от преди и е тренирал и обучен на оръжие и за втори път работи с Улуч Байрактар.

Последна редакция: чт, 29 яну 2026, 18:45 от femmi2

# 443
Пик по категории в рейтингите снощи, ако някой се интересува:

Рейтингът на Eşref Rüya в категория AB достигна пик от 6,79 в 21:54 часа.
В ABC1, между 22:10 и 22:11 часа, той беше 9,13.
Eşref Rüya достигна най-високия TOTAL от 8,70 в 22:26 часа.
Това беше преди началото на футболния мач в 23:00 часа.

Излезе преводът на новия конкурент:

# 444
Е, те и останалите сериали са имали своите пикове... другата седмица Галатасарай играе срещу Истанбулспор от 20:30 ч, така че отново футболните фенове ще имат думата. Единственото хубаво нещо е, че Yeraltı този път няма да започне директно като премиерен епизод, а ще има резюме, което ще направи сравненията на резултатите по-коректни. Да видим кой как ще си надскочи боя.

Между другото сред екипа настъпи отрезвителна тишина. Само тези блогъри ни обещават някаква изненада:

Дано са ни подготвили нещо наистина хубаво Kissing FaceGift (ако изобщо е вярно)

# 445
Готови сме, дай ни на нас изненади! Hands Plus1
Да не са от стадиона?

Демет и музикалната й кариера:

"Демет Йоздемир е на възход с песните си!
Песните на Демет Йоздемир, които тя изпя за Ешреф Рюя, достигнаха върха в дигиталните платформи.

Освен че песните ѝ станаха вирусни, тя стана и изпълнител на корицата на "ANGHAMi", най-важната музикална платформа в региона на Близкия изток.

Красивата Демет Йоздемир стана изпълнител на корицата на платформата ANGHAMi в секцията за турски поп."

# 446
Не можем да се оплачем - добре ѝ се получава Sunglasses

# 447
Вече със 17.2 млн.последователи в инстаграм.

Зрителите имат интересна теория /макар и, че вече много от героите знаят, че Нисан е Рюя/:
"Най-вероятно прокурорът ще попречи на Нисан да каже на Ешреф. Динчер предаде всички неща, свързани с Рюя, на старецът, така че ако рейтингите се повишат следващата седмица, ще разтегнат темата или ако спаднат, ще я съкратят, но най-вероятно някоя фалшива Рюя ще дойде подготвена с това фото доказателство и всички ще ѝ повярват."

# 448
Значи, Фло, мислех да го пазя в тайна, обаче Ихтияр
Скрит текст:
съм аз Animal Squirrel Hands Nail Care

От батко Волкан.

За Хатидже: "Моето сладко мъниче"

# 449
Кате, беше ми в списъка на заподозрените! Sunglasses

Харесано от Демет:

Днес видях такъв Truck :

Нищо общо няма, ама ми стана симпатичен, направих му път.

Kadir пее в O Ses Türkiye (The Voice Turkey ):
Microphone https://www.instagram.com/p/DT-d02Wgv2-/?hl=bg

Общи условия

Активация на акаунт