🎄 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 14 за обсъждане 🎄

• 24 789
  • 535
  •   3
Отговори
# 510
Кате, благодаря за превода! Flowers Cherry Blossom Хюля често хвали нашата Марго Роби /по Erin/.

"Демет Йоздемир, ти си невероятна! Изглеждаш фантастично, като от списание, честно казано, дори не ти трябва списание!"

Нищо не й трябва на Демет. Grinning

# 511
От същото място днес https://x.com/i/status/2020214826270634118

Продължили са със снимките тук:

# 512
И от мен Karaköy iskelesi:

Heart

Даже няма и нужда нищо да казва:

# 513

Много ми харесва новия стил на Нисан.
ᥫ᭡.ִֶָ𓂃
Знам, че не всички си падат по AI изображенията, но някои наистина грабват.🖤⃝🤍

Последна редакция: нд, 08 фев 2026, 14:18 от bebè ∞

# 514
Новите снимки споделени от Демет развихри Въображението и Вдъхновението.  Творчество се лее и красотаааа. Heart Eyes  Stuck Out TongueNature FireHeart Decoration

📊 ТОП 10 — Най-гледани турски сериали в YouTube

Показател: 1-ви пълен епизод.
(данни, получени директно от „най-гледания“ филтър на YouTube, Бразилия):

• 1 – Sen Anlat Karadeniz - 59,3 милиона - 8 години
• 2 – Sen Çal Kapımı - 58,4 милиона - 5 години
• 3 – Hercai - 55,8 милиона - 6 години
• 4 – Esref Rüya - 46,9 милиона - 10 месеца
• 5 – Yalı Çapkını - 46,6 милиона - 3 години
• 6 – Söz - 44,9 милиона - 8 години
• 7 – Taşacak Bu Deniz - 40,4 милиона - 4 месеца
• 8 – Uzak Şehir - 38,1 милиона - 1 година
• 9 – Kuruluş Osman - 37,9 милиона - 6 години
• 10 – Mucize Doktor - 33,7 милиона - 6 години

Много добро постижение сме с Ешреф Рюя  в ютуб и то за 10 месеца.  Браво ! Hands Clap  Останалите дизита в ТОП  10 също могат да се похвалят .

Нисан -  Ешреф, не се чувствам много добре.
Ешреф -  Виждам. Какво се случи?
Джерен -   Лека нощ.
Нисан -  Благодаря, Джерен.
Нисан - Сесията... мина зле.

Ешреф -  Афра?
Нисан -  Всичко.
Ешреф -  И ти трябваше да дойдеш в Хотела, но не дойде.
Нисан - Отказах се.

Ешреф - Защо?
Нисан - Казах ти, че не се чувствам добре.
Ешреф - Ще ми кажеш ли, Нисан, или ще го направим, като сесия с въпроси и отговори?
Нисан -  Колко много Обичаше Рюя?

Ешреф -  Пак ли?
Нисан -  Отговори ми ,  любопитна  съм.
Ешреф -  Очевидно е, че не я Обичах толкова, колкото теб .
Нисан - Но ти я търси 20 години.

Ешреф -   Теб бих те търсил 100 години, Нисан.
Нисан - Ако я беше видял, щеше ли да я познаеш?
Ешреф -  Що за глупави въпроси са това?

Нисан - Ешреф, моля те, отговори. Любопитна съм.
Ешреф Не знам. Толкова години са минали. Вероятно бих я разпознал.
Нисан -  Но толкова години са минали, как би я разпознал?

Ешреф -  Можем ли да оставим тази тема?
Нисан  Не !  Ще ми кажеш. Ще ми кажеш за Рюя и ще ми кажеш защо си убил този човек.
Ешреф - Нисан, вече ти казах всичко.

Нисан -  Не ми каза всичко. Защо уби този човек? Отговори ми.
Ешреф -  Този негодник... той беше собственикът на фермата. Той малтретираше Рюя.
Нисан -  Продължавай....

Ешреф -  Не знам защо искаш да знаеш това, но...
Нисан -  Казах, продължавай!
Ешреф -  Видях този негодник. Видях го да се промъква в стаята на Руя. Видях това безчестно, коварно, перверзно чудовище. Разбрах точно какъв е той.

Нисан - Докъде стигна?
Ешреф -  Защо това е нашата тема точно сега?
Нисан -  Попитах докъде стигна, Ешреф.

Ешреф -  Дотук.  Доколкото ти казах. Не видях какво се случи след това.
След това кръвта ми нахлу в главата така или иначе. Заклех се, че ще убия това копеле, независимо от цената.
Това мъничко момиче, това прекрасно като света, невинно момиче.... Отнех му живота, за да не може да продължи по-нататък.

Ешреф  Случи ли се нещо? Нисан, какво става? Защо ме питаш тези неща?
Нисан -  Дойдох в хотела. Ърмак и Фарук си говореха. Дадоха ти снимка на Рюя.
Ешреф - Това не е Рюя.
Нисан - Не лъжи!

Ешреф - Нисан, те се опитват да ми объркат ума. Опитват се да ме извадят от равновесие.
Нисан -  Изглежда са успели.
Ешреф - Нисан!
Нисан -  Има ли снимка или не?
Ешреф -  Има !  

Нисан  Покажи ми я .
Еешреф -  Не е при мен.
Нисан - Тогава я донеси тук.
Ешреф -  Нисан, ако кажеш още една дума за това, си тръгвам!

Ешреф -  Какво става? Защо се чешеш така? Дай да видя.  
Нисан -  Наистина не съм добре, Ешреф.
Ешреф - Нисан, какво е това? Чакай, викам д-р Недим.
Нисан - Не искам да разстройвам никого.

Нисан от Стрес и всичко преживяно е получила обрив - наранявания по кожата и тялото . Добре че Ешреф забеляза и извика доктор и се погрижи иначе Нисан рискуваше да се влоши. Доктора изписа крем за мазане по два пъти на ден  и каза че ще мине но най добре да се прегледа при дерматолог.

Тук много грижовно и мило се погрижи и я намаза с крема.  

После последва  нежна целувка и обяснения в любов. Точно на място и в точният момент. Целувката беше точно каквато трябваше докосващо нежна. Kissing Face
По страстните и горещи са за други ситуации и разговори.

"Обърни се ще намажа и гърба". Heart Decoration

На сутринта я видя пак и каза че е почнало да й минава.

Последна редакция: пн, 09 фев 2026, 12:33 от femmi2

# 515
Бразилците са се постарали с класацията за гледанията на първите епизоди на турските сериали, но за мен е абсолютно безсмислена, защото:

- не се взима под внимание, че много от официалните канали на сериалите са заключени за гледане от определени територии (ту ги заключват, ту ги отключват) Sign Closed Lock With Key следователно данните няма как да се сравняват;
- има първи епизоди с доста милиона прегледа (и цели канали), които са изтривани и качвани по няколко пъти по различни причини Scissors;
- не се включват пиратските копия и преводи по най-различни платформи (като нашите гледания в PlayTube, например) Dvd

Отделен въпрос е, че в YouTube едно гледане на видео се отчина при 30 сек. без прекъсване, което изобщо не значи, че е изгледан целият 2+ часа епизод.

Освен това какво значение има колко пъти е гледан епизод 1 на даден сериал, когато последният е десетки пъти по-малко гледан, т.е. очевидно не са успели да задържат вниманието на публиката...

Маестро Йозпетек небрежно е споделил снимката на Демет и Хатидже от онзи ден Joy

Което ме подсеща, че композицията на италианската двойка по фигурно пързаляне на зимните Олимпийски игри е по музиката от филма му "Диаманти" Hands Clap

Ето и изпълнението, нали светът в момента е Олимпиада:

Между другото, поздравления за цялото семейство Замфирови, в духа на нашата тема - "Домът, в който си роден, е твоята съдба" SnowboarderTrophy

# 516
Не съм се задълбала в такива неща , просто я видях в Социалните мрежи и донесох таблицата .

Народа вече не издържа дори и малките дечица . Отива да каже на батко Ешреф за Рюя

# 517
Брой 37:
"Когато мечтаенето е акт на смелост
Има артисти, които не просто играят герои: те играят живота. Демет Йоздемир е една от онези фигури, способни да превърнат разговора във вътрешно пътешествие, да превърнат въпроса в огледало и да ни напомнят, че мечтаенето не е лукс, а начин на съществуване."

От Рут: "Нисан, ти си много силна жена."
Heart https://www.instagram.com/p/DUfiWRqko-_/?hl=bg

Отново: И на кой беше нужно да накарат една жена да осъзнае, че е била изнасилвана като дете?
Надявам се тази мъка да приключи скоро!

# 518
Рут е вълшебница Nature Dizzy Много е добра винаги Hands Clap

Демет е като песента, която е избрала да придружи последните ѝ споделени снимки - неудържима Stuck Out Tongue

# 519
Минавам да благодаря за всичко , което пишете. Blush
По последните клипчета на страницата, май най-важния не е разбрал още.  Ако от някой споделен фраг има лек намек бих изгледала серията
Няма да коментирам нищо, защото нали всичко е перфектно написано. Героите не са глупави, а много умни.

Само ще кажа, че и други се дразнят на сценария, споделят си мислите и има подкрепящи.

И понеже мога да засегна чувствата на някой фен, задето използвам снимка от сериала , не знам дали да пусна това което правя вече година Joy (така ме изнервя това Joy но нека да не е само Марта пускана тук , малка подсказка:wink:) иначе ще я пусна в Х

Скрит текст:
като не искаш снимките да бъдат ползвани не ставаш известен.

Последна редакция: пн, 09 фев 2026, 01:46 от ۵ Blue. ۵

# 520
Blue, обещала си ни и чакаме! Grinning
Скрит текст:
Демет ни е достатъчно интересна, тук в "чужди филми" не участваме, само отбелязваме и хвалим, ако нещо си заслужва.
Катето вече го е напомняла: "Когато сочиш някого с пръст, другите три сочат към теб." Hands Point Up

# 521

„Ангел“ идва в Eşref Rüya.
Млад талант гостува в сериала, продуциран от TimsBi, излъчван по Kanal D, заедно с Чаатай Улусой. Хатидже Дениз ще се появи в сериала „Ешреф Руя“.

Сериалът „Ешреф Руя “  привлича зрителите пред екраните всяка сряда вечер. Феноменалният сериал на Kanal D, продуциран от TimsBi, с участието на Чаатай Улусой и Демет Йоздемир, представя млад талант, като гост-звезда: Хатидже Дениз .

В новия епизод Хатидже Дениз играе ролята на „Мелек“, а пътищата ѝ се пресичат с Ешреф и Нисан.

# 522
۵ Blue. ۵, чакаме творението ти с нетърпение Heart Eyes

Демет и днес не ни оставя да скучаем. Карам в обратен хронологичен ред:

"Хайде, разкажи ми малко за невъзможното" https://www.instagram.com/p/DUiNGPIjGEI/

Вдъхновила се много от участието на пуерториканския изпълнител Bad Bunny по време на Super Bowl (финалът по американски футбол с най-скъпото рекламно време в света).

Ето превод на това, което се казва във видеото:

Bad Bunny: - Това е за теб (към детето, което представлява неговата млада версия).
Глас зад кадър: - Името ми е Бенито Антонио Мартинес Окасио. И ако днес съм тук на Super Bowl LX, то е защото никога... НИКОГА не спрях да вярвам в себе си. И ти също трябва да вярваш в себе си. Струваш повече, отколкото мислиш.

Превод на турските субтитри:

"Снощи на една от най-големите сцени в света се случи нещо "невъзможно". Bad Bunny посвети успеха си на най-голямата сцена в света на собственото си детство.
Послание: "Защо ли? Защото той разчупи модела на колективното съзнание, който казва "не можеш". Да вярваш в себе си не е талант, а състояние на духа. Никой не се ражда с ум на победител; той се ИЗГРАЖДА.
Философия: Той вярваше в себе си. Имаше смелостта да приеме бъдещата си версия още сега. Да огънеш реалността означава да кажеш "стана" на невъзможното. Можете да подготвите мозъка си за УСПЕХ."

И текстът в описанието:

Снощи станахме свидетели на една "революция на манифестацията"! Сега някои от вас ще си кажат: Какво е това и защо трябва да ме интересува?... Super Bowl, финалът по американски футбол, е най-голямата арена за "разказване на истории" в света, гледана от стотици милиони хора. Може и да не се интересувате от спорта, но енергията и нагласата, които властват там, са пряко свързани с вас.

Човекът, който изплати дълга към детството си: Bad Bunny беляза 2026-а... Историята на Bad Bunny е доказателство за това как един човек може да срине в съзнанието си "лошата съдба" на Латинска Америка — бедността, липсата на социални права и колективната мантра "никога няма да успееш". Bad Bunny не просто пя; той огъна реалността. Защото манифестацията не е просто желание; тя е смелостта да влезеш в честотата на това бъдеще, когато все още нямаш никакво доказателство за него. Той е доказателство за това как момчето, което е прибирало покупки в пликове в супермаркетите на Пуерто Рико, се е заключило в честотата на "невъзможното". На най-голямата сцена в света Bad Bunny подари успеха си на своето собствено детство.

И самото шоу Movie Camera

------------------ допълвам с фрага ---------------

Ешреф: - Видях я само за миг.
Нисан: - Къде отиваш ти?
Ешреф: - Какво става?
Нисан: - Влизай вътре! Онзи ден счупи стъклото, а сега разбиваш вратата. Защо направо не ни подпалиш, че да изгорим?
Ешреф: - Ще я подпаля, Нисан! Ако ще горя с теб, съгласен съм!
Нисан: - Какво почувства, когато се срещнахте?
Фалшивата Рюя: - Ешреф това момче ли е? Аз също го търся от години.
Нисан: - Него ли търсиш?
Фалшивата Рюя: - Благодаря ти, благодарение на теб го открих.
Нисан: - И тя го е търсила... ако Ешреф... Глупачка ли съм? След Рюя ли тръгна?
Ешреф: - Да.

Последна редакция: пн, 09 фев 2026, 21:45 от super_katia

# 523
Много впечатляващо! Hands Plus1
И двойката, която се ожени на стадиона има с какво да се похвали - на сватбата й пяха Bad Bunny, Lady Gaga и Ricky Martin.

Феновете бяха добавили към тази снимка и малката Демет с червената й рокля.
Heart

===================

И аз допълвам - сценаристите все по-зле се оплитат.

Последна редакция: пн, 09 фев 2026, 21:59 от Florale

# 524
Дааа, много испано и латино звезди са развълнувани Hands Muscle Пенелопе Круз, например https://www.instagram.com/p/DUiy9XbjHzd/

Сега проверих, че Демет и Рики Мартин продължават да се следват в инстаграм Revolving Hearts

И още една супер изненада от Based Istanbul Heart Eyes

"Слънцето казва нещо, но аз чувам Луната. Животът ми тече между двете. Опитвам се да чуя собствения си ум.
Не съм сигурна дали нещата, пред които се изправям, са това, което съм научила, или са просто отражения на съзнанието ми. Намирам се точно в центъра на Земята. Стоя неподвижно. Краката ми докосват пръстта, но душата ми се стреми към небето. Изглеждам така, сякаш принадлежа на света, но всъщност сърцето ми бие по-близо до Луната."

Общи условия

Активация на акаунт