КАУФЛАНД - тема 79 НОВОГОДИШНА 2025

• 24 660
  • 408
  •   4
Отговори
# 120
Предполагам става дума за този:
Скрит текст:
С 20 точки цената е 449,99 лв.
Тук има повече информация за тази кампания: https://www.kaufland.bg/kaufland-card/k-card-philips.html

# 121
  • Бургас
Морковелке, направо я връщай машината. Явно има дефект.

# 122
Първите 5- 6 кафета не стават и после става много хубаво кафе. Не я ползваш правилно, опитай както са ти обяснили по-горе. И не става с всяко кафе, само с Лаваца и Чибо.
На мен си ми става кафето с всякакво кафе. Точно с тези двете не съм пробвала.🙂
Морковелка, вероятно е дефектна, не е нормално. На моята се появи дефект на пластмасата (излющваше се на люспи още през първите дни), смениха и' корпуса, но кафето винаги е било топ.🙂

# 123
А аз веднага пускам кафе, преди да е светнало долу копчето Тече супер слабо и имам съмнения, че е развалена. Капка по капка и без цедка и с цедка. Направи едва, едва едва едно кафе и е водичка.

30 дни ли е срока за връщане?

Може би там бъркате. По принцип кафе машините дават индикация, когато е загряла водата и тогава се пуска да се прави кафето.

# 124
Tака е, трябва да загрее първо.

# 125
Снимките на кафето са от загряла машина.
Тя като няма никакви лампички, ходи и разбери кога е загряла и готова за работа. И аз това се чудих, преди да ми кажете вие. Може и в инструкциите да пише, че трябва да светне копчето, но или не съм видяла или не съм му обърнала внимание. Забелязала, че светва изгасва това копче, но пак си помислих, че е част от дефектите и 🫣.
Ще видим какво ще кажат. За мен е дефектна и развалена и не работи нормално.

Днес пробвах чак гофретника от 20 лв, който пускат редовно и той не ми хареса. Сега се чудя и него какво да го правя🥺🤦.

# 126
  • Бургас
Дано да ти я сменят кафемашината!
Прави много хубаво кафе, с един пръст каймак! Аз го харесвам.
Използвам различни кафета и винаги е хубаво.

# 127
Аз затова я взех, защото ми е интересно какво кафе прави. Навсякъде пишат и говорят, че правила много хубаво кафе, по- хубаво и от скъпи машини. Викам дай да вземем и ние една, обаче не я пробвахме веднага, само в тока колкото да видим ще светне ли и така минаха 30те дни.
Сега или ще я ремонтират или ще ми върнат парите то май тава са опциите. Не знам, уреди не съм купувала от веригите.
Те пак ще я пуснат след някоя седмица и да ми върнат парите пак ще я взема, но вече ми е за урок и веднага ще се пробва.

# 128

Това е от кауфланската машина, с половин мерителна лъжица кафе Лаваца.

# 129
Някъде в София дали има от халатите тъмни цветове, голям размер?
Видях само малки и много бебешки цветове.

# 130
Някой дали си е взел сешоар маша или сешоар на Филипс от купоните да даде отзив?

# 131
  • Sofia
Почти приключих с покупките за Нова година. Остана да реша какъв ще е десерта. Готова торта или баклава. Трябва да мина да взема днес/утре. Кажете коее си залужава от готовите. Една година допълнително сиропирах баклавата, че беше много суха. Миналата година бях взела някаква турска от Кауфланд, много ми допадна, имаше различни видове баклава в кутията. Дали и тази година има от тях?

# 132
Подарявам купон за отстъпка от 5лв при покупка над 50лв, валиден до 31.12.2025г

# 133
Подарявам купон за отстъпка от 5лв при покупка над 50лв, валиден до 31.12.2025г

Здравейте може ли за мен ако е свободен?

# 134
Много ме ядоса един господин преди малко. Имах последни 5.50, които исках да разчистя от портмонето и се наредих на нормална каса. Пред мен 2 човека, едните имаха доста неща на лентата, но викам, хайде, тя бързо ще ги маркира. И си отворих телефона, че ми пиукаха известия. В един момент се усещам, че твърде дълго лентата не помръдва. Като погледнах, клиентът на позиция за плащане извадил една солидна торба с монети по 1 лв. и брои ли брои?! Събрах си нещата и се преместих на друга каса, но направо се чудя на Кауфланд защо ги допускат такива. Ами като ти е толкова акъла, да събираш монети, пък и да чакаш последния момент, защото на много хора още им се води акъла, че ще се отложи еврото, иди в банката, не блокирай хората след теб. Простотия до безобразие!
Не стига, че блокираха касите на самообслужване в брой, задръстени са с монети, ами сега и на другите каси пак ядове с такива малоумници.

Общи условия

Активация на акаунт