КАУФЛАНД - тема 79 НОВОГОДИШНА 2025

• 20 115
  • 323
  •   2
Отговори
# 225
  • СОФИЯ
И аз имам РД утре и за първа година нямам купон. Не си струва заниманието да им се пише.

# 226
  • София
Днес върнах детски часовник-телефон/40 лв/. Купихме го за внука през септември, но по Коледа спря да зарежда. Нямаше суматоха на информация, момичето веднага написа протокол за брак и ми върна 20Е+ центове. Каза, че всички връщали сините/момчешки тел./, а розовите били читави.
ММ имаше РД на 24.12, купона се получи на 29.12 със срок до 30.12. Бях на работа и нямаше как да търча до магазина. А и не сме очаровани от продуктите на Линд.

# 227
Е, щом и други са връщали от часовниците, вероятно са били вече подготвени как да реагират конкретно за този артикул.

# 228
Ама тя връща стока купена в левове,  сега когато еврото е на власт🤭.
Същото е като в твоята ситуация.
И аз ще ходя да връщам гофретника другата седмица сигурно. Да видим кво ще стане ще изчакам колкото е нужно.

# 229
То е било рекламация, не връщане, ако трябва да сме стриктни. Върнали са пари вместо да го пращат за ремонт, защото им е било ясно, че има проблем с единия вид и очевидно не е подлежал на поправка. Мисълта ми беше, че явно служителите на информация в случая вече са имали опит в тази ситуация купено с левове/връщане на пари в евро. Докато на "моите" служителки май им беше за първи път и почаках търпеливо.🙂
Преди това почаках, защото една жена имаше някакъв проблем с хранителен продукт, искаше да го върне или да коригират цената, но май пак с лев/евро беше свързано. И пак доста време нещо не се случваше, както трябва.

# 230
Здравейте някой имали информация на касите на самообслужване може ли да се плаща със стотинки?

# 231
На касите на самообслужване в момента може да се плаща само с карта. Със стотинките може на обикновена каса.

# 232
Ако някой има излишен купон за РД отстъпка на Lindt, утре ще ходя до К и бих го ползвала.

# 233
  • Пловдив
Аз имах рожден ден на 03.12. и една седмица по-рано ми пуснаха -30% купон за бонбони Lindt. След два дни ми пуснаха още един същия купон, но с валидност 2 дни след първия. Тогава бяха и още 30% намалени, та се получи добра цена. Възползвах се и от двата купона в различни дни.

# 234
  • Пловдив
На касите на самообслужване в момента може да се плаща само с карта. Със стотинките може на обикновена каса.
На каса с касиер може,но до 50 броя монети на клиент.

# 235
В един от първите работни дни на новата година и аз чаках на информация за да попитам нещо и един мъж искаше да му върнат разликата в цената за няколко кена бира.
Беше си абсолютно прав човека, но момичето което беше на Информация буквално го съжалих.
Много е младичка, съученичка на сина ми, работи в Кауфланд даже още преди да завършат.
Знаеше колко трябва да му върне, но чисто програмно не можеше нещо да се отчете и се беше притеснила много, та чак не можеше да го скрие. Наистина много кофти момент, ама работа какво да направи.
А иначе вчера нямаха да връщат евро и за да върне в лева, касиерката трябваше първо да приключи сметката и от касовия бон да види колко е рестото в лева.

# 236
Аз за касите с касиер знам питах за касите на самообслужване ако някой има информация

# 237
Наредих се и аз на каса за първи път от месеци/години, че само един човек пред мен...проблем..
 няма ресто....звънят телефони...явно ще ми е за последно.

# 238
Аз за касите с касиер знам питах за касите на самообслужване ако някой има информация
Отговорих за касите на самообслужване: НЕ МОЖЕ да се плаща нито с монети, нито с банкноти. Само с карта.

# 239
  • Пловдив
Отговорих за касите на самообслужване: НЕ МОЖЕ да се плаща нито с монети, нито с банкноти. Само с карта.
Понеже Долче Ви даде точен отговор,затова казах как е на касите с касиер.
И за още по точна информация на 1 февруари ще заработят касите на самообслужване с кеш,дотогава ще работят само с карти,електронни ваучери ,талон амбалаж и подаръчни ваучери

Общи условия

Активация на акаунт