КАУФЛАНД - тема 79 НОВОГОДИШНА 2025

• 20 680
  • 333
  •   2
Отговори
# 315
Дева, не плащах с карта. А и ми пречи да влача количката ми в магазина (тежи ми, когато вече има поввче покупки в нея от Лидъл), не ми е удобно. А и покупките от Кауфланд трябва да събирам в отделна торба. Друго си е да мога да заключа моята количка в работещо шкафче...🙂

Последна редакция: ср, 14 яну 2026, 21:25 от dolce miele

# 316
# 317
В Кауфланд продават ли някакъв хубав горещ шоколад (разтворим)?

# 318
Около Коледа търсих при нас единична доза и имаше само на Нескуик.

# 319
Има румънски единични пакетчета горещ шоколад по 20 цента някъде.
Става за пиене, но чак хубав не бих казала.
При нас седят до нес кафето.
 Има и български на Роял. Раздаваха ги по 1 стотинка от предната игра в приложението. Имам в шкафа останали 2-3 бройки, но не бих препоръчала. Бях направила с банан и с бял шоколад, не ги харесаха вкъщи.

# 320
А тези дози да сте ги засичали?
Мяткаше ми се една из къщи, нямам идея от къде е дошла, тя пък взе, че много ми хареса.

# 321
И аз за Роял щях да кажа.
Мисля, че от наградите по 1ст. ми се е падал, но със сигурност имат горещ шоколад.

# 322
Изключително съм разочарована от купона Рожденик.
До миналата година с него имаше намаление на всички бонбони. И аз си взимах на тяхната марка, защото много ги харесвам.
Тази година са ми пуснали само за бонбони Линд, които по принцип аз не взимам.

Също така си мисля, че намалението е съвсем различно, но не си спомням с точност и не мога да заявя катерогирчно. Мисля че до миналата година процентът намаление беше 80, а сега е само 30.

При вас така ли е?

# 323
  • оттам, откъдето започва България
60% беше отстъпката на техни бонбони.

Аз също не бих си купила Линдт на 30%, освен ако не са и на промоция, за са стане по- голяма отстъпката

# 324
В Кауфланд продават ли някакъв хубав горещ шоколад (разтворим)?

La Festa съм купувал преди, но сега не ми излиза в страницата им.
От българския със сигурност ще е по-хубав.

# 325
Mia Rulana- така е и на мен ми дадоха -30% на Линд и са ненормално скъпи ! Не го ползвах , а и никой не го поиска
По същото време имаше и в Лидл Линд който бяха намалени, и излизаха с 2,60 лв. по-евтини от Кауф. барабар с намалението им от-30%.
Да точно преди беше на к-класик марката тяхна с -60%, което вече си беше оферта.

# 326
Отдавна се коментира купона за рожден ден (от миналия септември го смениха). Надявам се повече хора да им пишат на имейла, че не са доволни от промяната.

# 327
Декември до 23-ти беше добре, самите бонбони бяха намалени и с купона излизаха на 35 лева/кг., килограми изядохме и подарявах.
След това намалиха малките кутийки бонбони, но купонът не сработи, не съм се разправяла, достатъчно изядохме.

# 328
Надявам се повече хора да им пишат на имейла, че не са доволни от промяната.

Аз писах. Искам си старата оферта. Това беше подарък!

# 329
  • Под Слънцето
Подарявам 2 купона ( 2 разл карти) за - 5 е при покупка над 50 е.
До утре са.

Общи условия

Активация на акаунт