КАУФЛАНД - тема 79 НОВОГОДИШНА 2025

• 36 004
  • 589
  •   4
Отговори
# 450
  • София
Ето ги белтъците в кутия при протеиновите млечни.

# 451
  • Пловдив
Картофите на кг, намалените, са мн.хубави. С код 101 са.

# 452
Акумулаторните прахосмукачки тип стик от другата седмица 2 различни модела ли са? В сайта намирам само единия, а тази с чупещото рамо не я виждам, че ще се предлага.

# 453
Потвърждавам, ако са тези по 0,68 лв килограма.
В понеделник реших да взема за проба една торбичка около килограм, за да видя дали не са някакви измръзнали.
От тогава до сега всеки ден като ходя си вземам от тях.
Пробвахме ги в еърфрайър и на картофено пюре.

# 454
Пържа ги в стандартен фритюрник. По-вкусни картофи не съм яла. Дано се задържат, независимо от цената! Жалко, че няма как да разбера какъв сорт са.

# 455
  • Пловдив
М да...
Аз по 1,5кг взех 2 пъти, ама тая сутрин пак засякох жена дето пълнеше поне 10 торбички по толкова...и днес пак.

# 456
Потвърждавам, ако са тези по 0,68 лв килограма.
Момичета, тези картофи сигурно ли е, че са с един и същ код в цялата държава?
На тази снимка картофите от 0,68 лв. са с код 109.
Скрит текст:
Дева ето как са в нашия филиал

# 457
Скоро имало ли е на промоция от зелените тостери?

# 458
За кодовете не знам трябва да проверя, но картофите са насипни и много кални.
Среден размер и са най-отпред в касетки заедно с лука, който също е на промоция.

# 459
Тази панна кота от брошурата какво представлява - готов крем, някаква сметана за желиране или друг полуфабрикат?

# 460
Тази панна кота от брошурата какво представлява - готов крем, някаква сметана за желиране или друг полуфабрикат?
Скрит текст:
Ето инфо от Интернет
Скрит текст:

# 461
В нашия филиал по принцип количките се взимат свободно от доста време, но вчера забелязах, че има тук-там и колички, които са заключени. Не изглежда като да са започнали да слагат нови слотове на всичките колички, а по-скоро сякаш са извадили/докарали отнякъде малко колички с предишните слотове (проверих, пише ст. на слотовете). На Информация също не се виждат нови жетони, аз си отключих вчера със стария червен жетон, който не е пълен кръг.

Последна редакция: пт, 30 яну 2026, 23:53 от dolce miele

# 462
Подарявам купони при покупка 15 евро отстъпка 1 евро и при покупка 30 евро отстъпка 2 евро.Валидни са до неделя.

# 463
  • оттам, откъдето започва България
Някой да е забелязал някъде в София останали от влагоуловителите, дето бяха на промоция до миналата неделя, или са ги прибрали непродадените?

Другата седмица са на промоция.

# 464
И на нашите колички до слота пише ст, но си ги отключвам успешно с центове.

Общи условия

Активация на акаунт