🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 65 076
  • 728
  •   34
Отговори
# 690
Котлонът, който използваше, беше на много неудобно място , навътре, под шкафа. Който е монтирал котлоните, явно не го е взел под внимание това.

# 691
  • София
Кралев ми се стори доста скромен, малко ми стана мъчно за него като каза че 9-годишен е изпратен в интернат... Синът ми е почти на толкова и някак си го представих и от моя и от а синът ми гледната точка и не ми допадна хич. Иначе в ИВ ми беше доста неприятен и надут
Мен не ме дразнеше в ИВ. Симеон Кралев е бил изпратен в един от най-скъпите колежи в света (в темите за ИВ пишеше името на колежа в Швейцария, но го забравиx). Разказвал е в подкаст как вътре се държи желязна дисциплина и вечер не се излиза, заключва се. Някой, ако закъснее повече от 2 пъти, директно го изключват от колежа, всяка година има и изпити, с които да си заслужиш да продължиш напред. Било си е наистина една мини казарма, само че не в мизерни условия, разбира се. А годишната такса за въпросния колеж една от най-високите в света. 
Льо Розе е колежът и е най-скъпия в света.

# 692
Не ми хареса това, че нямаше покривка на масата, можеше тишлайфер/и, подложки, стоеше ми голо, така че апартаментът може и да е под наем, но това е без значение. Менюто - типично българско, салата тип "Балкантурист", десертът - също. Яйченият пастет ми хареса, даже се опитах да си представя вкуса с това олио и пипер, но никога не съм го опитвала. В общи линии, Ванката си е много натуралистичен, живее си живота какъвто си му харесва. Кралев ме дразнеше малко в ИВ, но сега ми хареса, не се чувстваше разлика между неговата "сфера" и тези на останалите /по Мая от миналия епизод/. Грозданка - никъде не съм я гледала другаде, видя ми се непринудена в поведението си, но има време и за изненади. Айлин.... ами кифлее си, но е търпимо. Само на другото момиче не й запомних името, макар че ми се вижда малко позната. Забавляваше се. Като цяло - кастингът на участниците за тази седмица става.

# 693
сега ще ме накарате да го гледам вчерашния епизод.
стана ми мъчно за кралев, децата не заслужават това, а любов. дано не се е увредил непоправимо.

# 694
сега ще ме накарате да го гледам вчерашния епизод.
стана ми мъчно за кралев, децата не заслужават това, а любов. дано не се е увредил непоправимо.
Особено от първия брак.

# 695
Участниците готвят  в предаването това с което се хранят реално в живота . Не се изненадах от менюто на Иван. Личи си, че семейството не брои въглехидрати и калории.
Интересна ще е седмицата, нямам търпение да видя оставащите какво ще предложат.

# 696
С какво са мазали Кралев, да блещи така ✨️

# 697
Богопомазаните са така...

# 698
С какво са мазали Кралев, да блещи така ✨️
С нищо не са го мазали, просто се поти повечко.

# 699
Явно е доста притеснен

# 700
Не знам кое е това момче, но нито е влизало в кухня, ни в магазин. Впечатлих се за Льо Розе, това е много снобарски пансион в Швейцария, само супер богати от целия свят.
Обаче не разбрах защо е известен и какво прави в предаване за готвене.

# 701
Мисля, че Иван живеят в София и апартамента си е техен. Как ще работи в София, а живее в Кюстендил, иначе.
Сегашния домакин ми е муден и скучен. Както и жена му.

# 702
Не знам кое е това момче, но нито е влизало в кухня, ни в магазин. Впечатлих се за Льо Розе, това е много снобарски пансион в Швейцария, само супер богати от целия свят.
Обаче не разбрах защо е известен и какво прави в предаване за готвене.
Ми да го видят...на тати момчето! 🤣

# 703
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Кралев по-скоро реже и чисти, а приятелката му готви. Да беше си прибрала косата още малко и ще я натопи в яденето егати.
Менюто не ми допада, десерта е смях, Кралев ми е скучен.

# 704
Тази обаче колко е .. "никаква" ли не знам как да се изразя точно. Стои там само да позира беизразно миличката. Флегматична е.

Общи условия

Активация на акаунт