🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 78 989
  • 845
  •   20
Отговори
# 795
Тази злобната, на всичките и претенции относно храната и обстановката при останалите участници...не можела да готви и друг ще готви, за първи път пазарувала... Е какво яде?!

# 796
  • София
За първи път готви, за първи път пазарува, гостува в чужда къща без ток и вода?!? Това е някакава подигравка и с гостите и с нас.
Кой я е поканил в Черешката и защо няма абсолютен минимум, който трябва да се покрие?? Куцо и сакато се бута да участва, а нищо интересно не показват и най-нагло купуват полуфабрикати и викат половината рода да им сготви..

# 797
Няма циганин без червена кухня, казвам ви!!🤭
Шукаритетна работа! 🤣🤣🤣

# 798
Ами и вие ги задавате едни въпроси.. 😁 Не ходят на пазар, не готвят, не ползват кухни що ще им вода там. Водят ги по ресторанти, хранят ги и в устата сигурно тези техни мъжове. Всичко е въпрос на престиж. Една от ББ даже каза, че и косата не си мие, директно при фризьора, че то това са сложни процедури.

# 799
Леле, мале, цигара магара тактика 😄😆 е положението, тая мома бие Нора Недкова по неготвене и простотия....Май до сега такова чудо не е било...

Последна редакция: пт, 23 яну 2026, 21:07 от ananun

# 800
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Егати цирка, много са ми забавни баби и внучка. Грозденка се лигави повече и от Айлин, не мислех, че е възможно.

# 801
Тва де го намериха! Не се трае - лигла ! Тя и бабата се чуди на глас, че не и е мястото там!

# 802
Нарежда се достойно до участията на Мегз и Нора това на капризната Грозденка.

# 803
Грозденка е човек, който не заслужава никакво внимание и известност. Много злоба има в нея. От самото начало гледа как да се присмее на Айлин, да я принизи. Все гледа нещо да подхвърли по нейн адрес, да захапе, да се подиграе. Според мен истината е, че много й завижда и й се иска да бъде в нейните обувки, но знае, че никога няма да бъде. Реши да се прави на интересна като го играе много народно момиче, защото вижда, че се смеят на Ванката, но той си е натурален пещерняк.
Жена му сигурно мноого ще се смее като гледа.
Кралев ми беше страшна мъка да го гледам и слушам с неговата, която явно вече не е негова…
Кристи винаги ми е била много странна личност. В ББ беше непоносима и неадекватна, но тук се държи доста прилично.
Тази седмица уви никой не може да готви. С всички е мъка в кухнята. Май Ванката заслужава плакета. Жена му добре се беше постарала, питката изглеждаше много вкусно. Ще пробвам да я направя вкъщи.

# 804
Малее,какъв буламач забърка Манчев ! Anguished

Последна редакция: пт, 23 яну 2026, 22:15 от FBID100001745220325

# 805
На Манчев всичките му манджи са обиллно поляти с краве масло, няма епизод в който не се споменава краве маслоооо, ако готвя по неговите рецепти следва да съм се гътнала от холестерол.

# 806
  • Sofia
На колко години е тази лигла?

# 807
Целият сезон е Комиците пасти да ядат! После що ги хейтим тези убавици и убавци. Няма ток, няма вода, няма пазар, няма готвене, но пък има лиготия в излишък.

# 808
Божее, едва я издържах, то лигавене, то преиграване, пищяне...отврат! Иначе много знае да се подиграва..! Пууу

# 809
Вчерашния епизод почти не гледах, като гледам и днешния май ще пропусна. Това момиче не може ли да се държи нормално?! Не я знам коя е и не съм я гледала.

Общи условия

Активация на акаунт