🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 50 580
  • 608
  •   54
Отговори
# 435
В това тясно пространство в което нямаше място за домакин и гости и всичко беше на половин ръка разстояние, присягаш се и вземаш манджата, наистина сервитьорката беше като муха на бяла сметанова торта. Та то нямаше място да се завъртиш, камо ли да сервираш, какъв сервитьор, кви пет лева... ъъъ евро Wink, я гонеха тъй наречената Беба, не знам. Sunglasses

# 436
Мая явно наистина много иска да спечели.
Но вече е била на три вечЕри е с тези хора, наистина ли мисли, че пътят към плакета е десерт с матча и ястия с азиатски уклон? Явно не може да си насмогне на егото и това е.
Дечо, стига да е нахъсан, може да обере най- високия брой точки, стига да му се занимава, разбира се.
Иначе всички са ми ужасно инфантилни.
Беба ако беше осмислила концепцията на менюто си, не се беше изцепила със сервитьорката и не блестеше всичко с немероятния ТЕМУ- блясък, имаше шанс. Чалгията не я коментирам дори. Не е задължително да демонстрираш певчески напъни единствено с този жанр, особено когато имаш за гости сравнително непознати хора. Не зная защо, някои индивиди така и не успяват да проумеят, че дори "на маса" има хора, които чалгата продължава да им е все така противна, както и в стандартното им ежедневие.
Баницата с майонеза явно добре ѝ се получи, идейно е и ще споделя идеята на половинката (той прави баниците вкъщи) да експериментира някой път.
Залетите със сос варени яйца, пльоснати върху златния тему поднос бяха по- нелепа идея и от салатата, предхождаща пуйката.
Не зная защо, имах някакви очаквания от Теодора. Мислех си, че съм я гледала някъде как се справя в кухнята, но явно или е било монтаж, или я бъркам с някой. Че тя е с две леви ръце, от Тему при това.

# 437
Е как какви?! Тя се изживява като бъдещата гранд дама на чалгата. Ще има сервитьорка, аз се чудя как и 5 готвача не викна. От лигата на Луна и Мара - отварачката е.
Тили, не я вълнуват нея гостите и дали обичат такъв тип музика. Тя се презентира за бъдеща чалга кариера.

# 438
Тили, не я вълнуват нея гостите и дали обичат такъв тип музика. Тя се презентира за бъдеща чалга кариера.

Да, явно.
Въобще нямах идея, че е поредната уонаби певачица.

Сега остава в някоя от следващите седмици и въздишащия по нея австралопитек да видим. Grinning С Нора Н. би им се получила "силна"  седмица. Joy

# 439
  • София
Ако Мая си е направила менюто по-рано и е напазарувала, доста трудно е да промени всичко в последния момент. Но със сигурност няма да спечели. Предполагам, че Михаела ще й даде страшно ниски оценки. Дори първата вечер Овцата почти не поглеждаше Мая като говори. А вчера каза, че пушенето я дразни и съвсем влезе в черния списък на Михаела, която мога да подуша как вони на цигари само от телевизора.

# 440
  • Варна
  За мен това предаване, преди кулинарно, сега трагикомично шоу, трябва да се гледа  ((е, не е задължително) като ситком/ сапунен сериал. Има доста моменти , в които се смея на глас. Чудя се дали след време, като се видят на записа, дали ще са доволни от себе си...

# 441
  • софия
Да се чуди човек откъде идва тази телесна плътност на Овцата. Тя - милата, нищо не яде. Добре, че е сложила плътни кичета да си бърше ръцете в тях.

# 442
Много нечистоплътно изглежда Михаела, така е.
Даже се зачудих, дали втората вечер не беше със същата бяла тениска, с която беше и в първия ден. Ама така е... като живееш в кола (каквото и да значи това в случая).
Трудно се променят концепции, ако си първи, в краен случай- втори. Домакин в четвърта поредна вечер реално е голямо предимство- знаеш кай какво харесва, усетил си донякъде настроенията, има ли някой с алергии, вегетарианец, веган...
Щом на една "Беба" ѝ стигна сивото вещество да смени десерта, за да не се повтаря с чиизкейка на Шопа, за Мая това би трябвало да е по- лесно от въртене на обръч. Grinning

Оф, сетих се, как в апартамента на Теодора се и пушело... Ми супер гадно е това, пък било то и с златен блясък в черешовата гама. Joy Пиша го като човек, който в компания пали по някоя и друга цигара, но никога в затворено помещение, за апартамент пък и дума да не става. Rage

# 443
Леле, забравих за яйцата така щедро полети с "вкусното сосче". Това ми е най гадното ястие/предястие евър. Едно нещо като нищо, нито рак, нито риба, брр.

# 444
  • софия
Предястието с яйца (вариация, нашата рецепта има сок от лимон/кисело мляко, сирене, чубрица) се прави вкъщи откакто се помня. Харесваме го.

# 445
Предястието с яйца (вариация, нашата рецепта има сок от лимон/кисело мляко, сирене, чубрица) се прави вкъщи откакто се помня. Харесваме го.
И ние редовно го поднасяме на нашата трапеза. Но тя го презентира като ордьовър, на който сосчето много подхождало на пуйката. Ми направи специален сос, какво тикаш някакви варени яйца посред вечерята ни в клин ни в ръкав и обясняваш, че сосът на тези яйца подхождал много на месото на пуйката. Нещо като кюфтетата на Венета с гарнитура кюфтета, ама картофени. Въобще цялата обстановка е уонаби - панелка в Левски Г със златни чаши и сервитьор, за десерт долнопробна чалга. Можеше да си посрещне гостите в по-задушевна и приятелска атмосфера, тя през цялото време се правеше на такава, каквато не е. А, и горките и съседи, дето били свикнали всяка събота на купони до зори. Първо хич не ми се вярва чак толкоз да и се кефят, второ купони до зори се правят отдавна на специални места, така че да не идва полиция и да пише протоколи.

# 446
  • софия
Да, и на мен ми беше странно как това "сосче" много подхожда на пуйката и нейната гарнитура. Яйцата с него са си приятно предястие, но по никакъв начин не си представям да са част/към основно такова.

# 447
Склонна съм да разбера, че някои хора не възприемат чалгата като музика и да, не следва някой да я натрапва на не до там познати гости, но тази Мая, която ми световно неизвестна до сега какво се направи на велика. Ами като и чета подзивите в личен план със синчето на Баровеца, дали пък не й се налага честичко да слуша чалга?! Този синковец, лично наколко пъти съм го гледала/слушала с баща му по събития как свири чалга и фолк. Да, от това което чета, очевидно се пробва в поп музиката, явно един от безбройните певци в БГ, но хайде Майчето да не се прави на ощипана и ах била в културен шок.... Много ми е неприятна и превзета. Да я видим довечера какво толкова пък ще покаже.

# 448
Аз много се забавлявах със снощния епизод, ама аз това предаване го гледам като комедийно.
Ако някой е намерил извинение за баницата с майонеза като казва, че тя се прави от яйца и олио, които така или иначе ги има в самата баница - добре. Ама айде да намери оправдание за "ордьовъра". 🤣
Много неща бяха ни в клин, ни в ръкав, обаче музикалния поздрав на близо 30-годиншната иначе бебка направо ме хвърли в тъча.
Ако снощната вечеря имаше лайт мовит, то той щеше да бъде: 🎤Аз съм си мъж по поръчка, идвам с вълшебната пръчка 🎤🤣

# 449
Една от участничките в Хелс Китчън също правеше баница с майонеза .

Общи условия

Активация на акаунт