🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 61 873
  • 678
  •   28
Отговори
# 645
Това е като да седнеш на масата да се храниш гол, също толкова неприемливо, нехигиенично абе всякак "не". Като Анистън цял живот се развява по зърна. За мен няма никаква естетика. Всички ги имаме и какво ни се доказва с тази показност, освен пошлост..

# 646
Като вземат да се гнусят и превземат... Тая ергенка кой знае кви работи е слагалa в устата си  сега се прави на гнуслива... Тц Тц нямам думи

# 647
  • Sofia
Като вземат да се гнусят и превземат... Тая ергенка кой знае кви работи е слагалa в устата си  сега се прави на гнуслива... Тц Тц нямам думи
Може би тлъстото свинско и сланина отказва.

# 648
Пошло не знам, но проява на лош вкус е да си по без сутиен в праймтайма на национална телевизия. И да се имаш за образцова майка.
Мая беше в кулинарно предаване.От това, което показа с готвенето си, справедливо спечели плакета.
Явно подразни с това, че е самотна майка. ....А децата учели в частни училища.
Живеела  под наем ( "голям праз"), пък има пари за оперативни интервенции.
Тя сама ли си печели парите?  Защото иначе няма право да си "вири носа", пък и не е от София.
Някаква от провинцията.
Имала гаден характер.
 С готвенето си -заслужено спечели плакета в Черешката на тортата.

# 649
Nipple shaming в бг-мама, удивително Joy

E, щото там нещо се очертава и конкретно за мен не е особено естетично. Щото и на мъж да му се очертава "нещото" пак няма да ми е гот. В обществото има приети за нормално неща, за други не, проява на лош вкус му се казва!

А има племена, в които си е напълно в реда на нещата жената дори да се разхожда с голи гърди... 
Или пък ако искате да оставим само очите да ни се виждат,

Да, ама ние не сме от тези племена, повечето живеещи като преди 3000г. Доста по-еволюирали сме. Горе-долу същото важи и за втория тип племена, които се покриват от глава до пети.

Искаш да те възприемат като дама, висока класа, интелигентна и т.н., искаш да те дават в 20:00 по ТВ - обличаш се по съответния начин. Търсиш спонсори - обличай се както си искаш, но за пред тях и не по ТВ в 20:00.

Не смятам че тук има пуритани, или много притеснени, че някой "ще се възбуди". Но като цяло, хората тук искат добър вкус и съобразителност.

# 650
Да, ама ние не сме от тези племена, повечето живеещи като преди 3000г. Доста по-еволюирали сме. Горе-долу същото важи и за втория тип племена, които се покриват от глава до пети.

Искаш да те възприемат като дама, висока класа, интелигентна и т.н., искаш да те дават в 20:00 по ТВ - обличаш се по съответния начин. Търсиш спонсори - обличай се както си искаш, но за пред тях и не по ТВ в 20:00.

Не смятам че тук има пуритани, или много притеснени, че някой "ще се възбуди". Но като цяло, хората тук искат добър вкус и съобразителност.

Мисля че и до ден днешен има такива племена, просто различните племена имат различни порядки, както и претенции Simple Smile
Наличието или липсата на сутиен няма да направят никого "дама", "висока класа", "интелигентна" и т.н. Само да кажа Joy

https://www.harpersbazaar.com/celebrity/red-carpet-dresses/g1283 … s-going-bra-free/

ScreamScreamScream

# 651
ladonnae ти нещо да не си й роднина на Мая? Joy Братовчедка, приятелка, а?

# 652
Не съм чула, че да тресеш гърди без сутиен на публично място е признак на изисканост, особено когато си минал опредекена възраст. Племена има всякакви, древните гърци пък са ходили голи или почти голи, ако съдим по древногръцкото изкуство, но добре, че съвременните мъже не следват примера им.

# 653

Приятелка съм на (красивото в) човешкото тяло и враг на засрамването му Wink

# 654
То и други женски хм.. части са красиви да вземе да я покаже и нея.. 😁Ох, шегичка. Ladonnae, не те разбирам в момента, но пък по принцип те харесвам. Hug

# 655

Приятелка съм на (красивото в) човешкото тяло и враг на засрамването му Wink

И аз съм приятел на красивото в човешкото тяло, но някой от тях са твърде  еротични за да се показват в праймтайм на тв, когато електронните медии се радват на най-голямо количество аудитория.

# 656
Тая компания поне хапва здраво, няма излишни капризи

# 657
  • София
Ванката как направи яйчния пастет, че изпуснах?

# 658
  • София
Ванката как направи яйчния пастет, че изпуснах?
Сани го направи, яйца, извара, сирене, чесън и червен пипер.

Грозденка доста грубо се изказа, че не знаела как ще изтърпи Айлин 5 дни, защото е кифла. Какви простаци е имало, не помня друг да се изказвал така на първите 15 минути без да е имало явен конфликт.

# 659
Ванката ме уби...такъв тежък диалект, падам! 🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт