🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 61 658
  • 678
  •   9
Отговори
# 660
  • София
Ванката е горд с тежкия си диалект и натуралистично простоватия си байГаньовски манталитет. Дай му сланинка и ракийка и всичко е точно..
Догади ми се от прекаленото натъртване на тая сланина.. бляк..

# 661
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Тежичко и мазничко ми идва менюто, но си личи, че човека си е табиетлия и обича по-народни манджи с повечко сланина и месо. Не съм го гледала в кое риалити е бил домакина, но с тези кифли баш да го съберат е гадно. Да го бяха сложили с Чикагото, Михаела, Дечо екстра компания щеше да се получи.

# 662
Аз съм изненадана от представянето на Ванката в положителен смисъл. Вечерята мина доста прилично. Разядки и мезета, както и питката с масълце и кашкавал ми харесаха (млечната салата малко ми се видя рядка и едро нарязана, но не е болка за умиране), десерта също ми хареса(крем карамел, кво да не му харесаш Wink), само към капамата имам резерви, защото не ми е любимо ястие, а и той сложи кимион от който ми се гади, ако се прекали с него. Единствено го понасям на кебапчета и то ако не накъртва, повечко ли е, направо лошо ми става. Но като цяло беше добронамерен домакин, погрижи се за гостите си, за разговорите на масата, дори и по неговия си начин да беше, пак беше приятно. Признавам, не очаквах точно такава атмосфера и ми беше приятно да гледам.
Леко ме издразни Грозденка с това отношение към Айлин, която в това предаване и на тази вечеря нищо лошо не и е направила. Кви пастърми сме гледали, та Айлин на фона им си е съвсем прилична, поне засега.

# 663
Хич не харесвам Иван,  ама бая ниско го оцениха ми се струва

# 664

39 точки не ниско.

# 665
Къщата на Ванката готина, жена му явно е домакиня!
Двете лигли Гпозденка и Айлин много неприятни с превземките!

# 666
  • София
Не ми е ясно защо е валидно старото класиране с мах 40т.

# 667
Ни Айлин знам коя е,  ни Грозденка.
Но пича си сготви както трябва. Диалекта му е музика в ушите ми.

# 668
  • София
Може да са стари епизоди, защото Кралев каза, че лятото е участвал в ИВ, не беше това лято, а миналото. Прозвуча ми сякаш не е имало сезон след неговия, но може и да бъркам.

Ванката се представи прилично, очаквах Сани да направи всичко. Домът им е приятен. Единствено към капамата имам забалежки, изглеждаше ужасно мазна в чинията на Кристи. При толкова сланина беше излишно и олио да слагат. С кимион и на мен не ми звучи вкусно.

Обикновено първата вечер е малко слована, но той успя да ги предразположи.

# 669
Ванката ме уби...такъв тежък диалект, падам! 🤣🤣🤣
"В капамата зеуе че сложим малко за цвет и мирис". Аз сега го пускам и още съм началото, xaxaxaxaxa.

# 670
  • Euskal Herria
И аз се зачудих - миналата седмица оценки за храна и оценки за представяне, а тая - само за храната. Давали ли са по-рано тази седмица? Че нали понякога повтарят.

# 671
Ванката ме уби...такъв тежък диалект, падам! 🤣🤣🤣
"В капамата зеуе че сложим малко за цвет и мирис". Аз сега го пускам и още съм началото, xaxaxaxaxa.
Уникален просто! Но истински...
Ще видим Грозденка и Айлин какво ще сготвят...мисля са там да ги видят на телевизора! 🤣🤣🤣

# 672
Не съм го гледала в кое риалити е бил домакина, но с тези кифли баш да го съберат е гадно.
В "Един за друг", правеше жена му на луда пред другите. Особено като тя прави по-големи залози, а той ги губи. В началото, още от визитката ясно показа, че колата му е най-важното нещо и стои на право място в йерарxията му. На жена му не е позволено да я ползва, а ако се качва да я возят, трябва да затваря вратата по-бавно и плавно отколкото вратата на хладилника, да не си и помисля да тряска. Мие колата с часове, гали я.... Пълно куку.

# 673

39 точки не ниско.
Дам . Не гледах епизодО,  а само мернах в СМ оценките.  Помислих, че пак раздават по 20 точки Joy

# 674
Не съм го гледала в кое риалити е бил домакина, но с тези кифли баш да го съберат е гадно.
В "Един за друг", правеше жена му на луда пред другите. Особено като тя прави по-големи залози, а той ги губи. В началото, още от визитката ясно показа, че колата му е най-важното нещо и стои на право място в йерарxията му. На жена му не е позволено да я ползва, а ако се качва да я возят, трябва да затваря вратата по-бавно и плавно отколкото вратата на хладилника, да не си и помисля да тряска. Мие колата с часове, гали я.... Пълно куку.
Ясно! Точно такъв си го представях. Див балканец, брррр!

Общи условия

Активация на акаунт