🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 69 448
  • 766
  •   38
Отговори
# 750
Снощи епизода беше постен въпреки медените кюфтенца и телешкото, което ми се стори жилавко в чинията, гостите бая стъргаха с ножовете. Wink
Менюто не ми допадна, по скоро не ми допадна как беше приготвена храната. Нито гръцката му салата беше съвсем гръцка, по скоро смесена между гръцка и италианската "панцанела", нито гаукамолето гуакамоле, то пък така да потъмня, хич не изглеждаше апетитно, моите салати и разядки с авокадо не потъмняват тъй дори и да престоят известно време. Най много се дивих обаче на рязането на зеленчуците, такова не бях виждала дори и от хора дотолкова схванати все едно са с две леви ръце. Десерта беше трагедия, опит за протеинови палачинки, не, не и не, особено за хора, които не са на протеинов режим. Домакина беше притеснен и не успя да създаде атмосфера и вечерята му не се получи много добре.

# 751
Гледам сега видео на Кукушев относно Черешката на тортата с Чикагото, Мути и СИЕ и да ви кажа мн добре му се е получило 😂😂😂

# 752
Наваксах с вечерята на Ванката. И той беше много противен в "Един за друг", но тук ми хареса. Сготви си всичко сам почти, много вкусно изглеждаше, макар и блажничко. Очаквах да е тотално нелеп след отношението към жена си в другото предаване, типичен Ганя, но доста ориентиран беше в кухнята и много нормално се държа с всички, добре че беше той да ги разприказва малко.
Кристито не я знам каква криминалистика учи, тя си прилича на човек с диагноза. Още малко, ако я бяха държали без цигари в ББ, и щяхме да я четем в хрониките.
Айлин, клетото, се мъчи да се изкара high class, все едно не й знаем и на нея историите. Българските ястия не ги знаела, сланина не била опитвала, това не ядяла... Ще кажеш, че не е родена и живяла цял живот в същата тая България, ми случайно е попаднала. Много ми е интересно тя какво ще сготви, дали типична турска кухня или ще   мята скариди и октоподи с чужда помощ.

# 753
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Отдавна са снимани епизодите , Кралев вече не е с това момиче.

Да,може би преди година са снимани.
Как така не са заедно? Изглеждаха добре заедно,особено той супер влюбен.

Кралев не знам колко емоционално осакатен е,но си личи,че е интроверт и не говори много.
За пансиона, също не се изтъква,освен ако не го питат. И реално си е любопитна тема,защото е място,на което ние няма да отидем,нито ще си пратим децата. Реално,какво друго да питаш човек,който не е комуникативен и резервиран.

Вечерята беше ок, но можеше да се постарае за салатите (да добави елементи) и да предложи друг десерт. Мисля,че точно десерта беше най-слабото място. Аз бих му дала 7/10.

Последна редакция: чт, 22 яну 2026, 04:53 от Adoralova

# 754
Нали каза, че тази била "жена му" само като я видял, сега хоп, изпари се любовта. Тя изобщо не изглеждаше като златотърсачка забрала го в някой клуб като се ла ви.

# 755
  • Euskal Herria
Ей тия 5 минути слава... "аз не мога да готвя", "мен не ме бива с техниката"... нито готви, нито знае рецептите, да не говорим за продуктите... Айде, тях ги разбирам - търсят известност, ама екипът на предаването как и защо ги подбира такива?

# 756
Ей тия 5 минути слава... "аз не мога да готвя", "мен не ме бива с техниката"... нито готви, нито знае рецептите, да не говорим за продуктите... Айде, тях ги разбирам - търсят известност, ама екипът на предаването как и защо ги подбира такива?

Иначе нямаше да е "интересно" Wink Трябва да има сеир малко Wink

Поредното предаване, което започна да "работи" на този принцип...

# 757
Явно тази формула работи, а основната концепция си замина на...

# 758
  • Euskal Herria
Имам чувството, че Ванката щеше да заспи, докато другите разказваха. Simple Smile

# 759
За кво се правят на улави, че не са чували дадена храна. Айде, може да не са я яли, ама баш да не са я чували. Гъбена супаааа, а, у, аз не съм яла. Камембер, а, у, к'во е туй?! Храна ли е?! Не ми звучи като храна! Ааа, на кашкавал мяза. Гуакамоле к' во е т'ва? Все едно са хванати от гората, пък уж млади хора, образовани, интернет ползват, пък една сюрия неща не чували и не виждали. Айде, холан, от зор да се правят на интересни, стават смешни.

# 760
Кристито ми е чаровно момиче, но защо се храни така, тъпче си устата като шопарче!?

# 761

Много отдавна се дъвче тоя проблем тук, но на екип и продуценти им е все тая. Важното е, че в темата се коментира на кило и ги гледат.
От тая вечер вече не гледам, предпочитам немския вариант Das perfekte Dinner. Обикновени, непознати хора от народа готвят и човек може да види и научи нещо. Справят се. Кой добре, кой по-добре, а доста от тях - прекрасно.
Защо да си причинявам несгодите да гледам тая нашенска измислица?

# 762
Майката на Криси е известна йога и тантра инстуктор Аделина Кирилова
Скрит текст:

Кристи с майка си
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 21 яну 2026, 22:03 от SHE_IS

# 763
  • София
Такава скръб беше готвенето тази вечер, че не знам как изобщо събра някакви точки. Супата изглеждаше потресаващо, рибата иди, дойди, въпреки, че сами каза как бутер тестото на нищо не прилича, десертът - потресаващ по думите на гостите. Изобщо каква черешка, какви пет лева.
Иначе за Ванката съм сигурна, че не е чувал някои от храните, защото той набляга на печените меса и е "народен човек".

# 764
Ура, тута Кристи готви сама...много се лигави, ястията й не се получиха... 😀

Общи условия

Активация на акаунт