🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 92 146
  • 1 013
  •   33
Отговори
# 975
Много тегава вечер.
Ужасна обстановка: изкуствени растения, препариране животни, гола маса, недостатъчна и изгоряла храна, празни приказки от домакинята...

# 976
Ивелина с дрехите от хелса. Laughing

Много вилидж вайб и не е само от диалекта. Салатата не беше достатъчно, пък сиренето домашно - купешко. Rolling Eyes
Основното хем тежко, хем изгоряло.
За десерт, кремче с натрошени бисквити, ала детската градина.
Друго нямаше.

Гостите от вечерята с Ивелина направо на денонощните дюнери ли отидоха?

За фалшивото пеене не знам какво да кажа...

# 977
  • София
Разочароваща вечер.
Не мога да повярвам, че Ивелина е била в Хелс Кичън. Ужасна реклама, но за Хелса. Там не си я спомням много добре, беше в миманса и си тръгна сравнително рано, не си спомням наистина. Но явно нарочно са изрязали някои моменти, който да я злепоставят. Тук обаче се видя, че е много далеч от готвач. Както и да е.
Не ми хареса, че не ги покани у дома си, а в къща за гости. Много лошо. Самата къща с тези препарирани животни ме отблъсна. Кой знае какви хора я държат.
Менюто беше много небалансирано. Нямаше никакъв тайминг за нищо. Щеше да е по-приятна изненада тя да им беше нарисувала нещо за спомен. Нали е художник. Нещо набързо и на място, как ги вижда в черешката, а не да ги напряга и излага в ефир. Твърде много се изтъкваше също така. Но не е напрягаща като много други ергенки. По-скоро е позитивно-комична личност.

# 978
И мен не ме напрегна миската, старае се нещо да прави, добре рисува...е и доста се хвали, ама за това е отишла...😀. Поне не е като двете лигли Грозденка и Айлин дето тиган не виждали, седят като препарирани в кухнята и на масата и се присмиват...

# 979
Щеше да е тъпо да се прави, че тиган не е виждала предвид участието и в Хелса. Но се видя колко и как е готвила.

# 980
Щеше да е тъпо да се прави, че тиган не е виждала предвид участието и в Хелса. Но се видя колко и как е готвила.
Е, готвенето не и е в стихията, като на приятелката на колежанчето...🤣

# 981
Аз искам един да каже: за да се справя репетирах рецептите си и дори да не съм главен готвач, ще опитам да се справя прилично. А не а, у, ох, мох, ко ми стана, до вчера въртях гурмета и молекулярна кухня, а сега един домат не мога да нарежа. Малко като: аз по принцип съм висока, русокоса и синеока, ама днес кво ми стана...

# 982
Да, шопска салата с чушкова емулсия ми звучи като шкембе чорба с чесново-оцетена емулсия. Чела е момата, има амбиции, доста широки при това и нула покритие. Нещо като Леонардо да Винчи от Алиекспрес. Мен ме напрегна, тя самата беше много напрегната, което определено се предава и на гостите (била съм на подобна вечеря, не е комфортно определено). И с тези надути устнички, обилно намазани с гланц като лапне храна изглежда още по-противно.

# 983
Ако не друго, поне върза косата.

# 984
На мен и тази пишман готвачка Никол не ми харесва. Не е готвила пълнени чушки на тази възраст и малко ми  преекспонира вайба на Един за друг като презентира мъжа си непрекъснато. Пълна бъркотия в кухнята и лиготии.....

# 985
  • София
Няма такива лигньочи, едвам ги изтрайвам.
Поредното младо момиче, което не може да готви. Направо нямам думи за всичките тези ''жени''

# 986
  • София
Никол не е никак малка, на 28г.е, но се държи като на 16-17.. Не може да готви, защото има кой да го прави...
Не се справи много добре, но не може да се сравнява със снощната пародия..

# 987
Тази Никол имам чувството, че е на 10-12 години, то бива бива, ама да не можеш да направиш нещо елементарно за ядене…. Много били заети и не готвили, ама те едва връзваха двата края и си го казваха в Един за друг. Изключително дразнеща лигла.

# 988
Мен ме подразни като искаше да и резнат от луканката, ама три парчета. Нахално и несъобразително ми се видя, същото поведение показа и на вечерята на Ивелина като хвърляше белтъци и натякваше че е гладна като чакаха основното. Ако наистина е на 28 години думи нямам....мислех, че е на малко повече от 18 и то само защото каза, че е омъжена и ни натрапваше мъжа си. Той пък ми е мега скучен.

# 989
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Тази не я знам от кое шоО изпълзя, но толкова лигаво, инфантилно и безпомощно се държи, че чак е неудобно за гледане. И не, не е куул, модерно и интересно да си толкова бос в кухнята. Изненадана съм, че е на 28 години, държи се все едно е на 8, даже децата на тази възраст са по-оправни.

Общи условия

Активация на акаунт