🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 131 301
  • 1 384
  •   27
Отговори
# 1 320
Да, абе сладур си е знаем си го.
Прияде ми се от неговият хляб изглежда много апетитно.
Добре Наталия с домашните дрехи ли е? Връзва криво ляво кукуригото и тръгва. Не мога да приема такъв вид на жена и то в тв ефир.

# 1 321
Тома ми е съмнителен. Ако Ивонето си е долепила бедрото до моето в опасна близост и ме пипа с тия големите лапи, ще викам! А Тома се усмихва, само дето не замърка. Joy

Давид е с диагноза, и то не една.  Съжалявам, ама не е добре и си личи. Но то в тая компания просто се слива с пейзажа, криндж шоу на макс.

# 1 322
Хареса ми съда, в който опече хляба.

# 1 323
Ми другата кукувица Ивонето, момчето както винаги не било в час според нея, тя много в час, възрастна жена, а се лигави и държи като 25 годишна кифла. Да не говорим за просташкото натискане на Тома, толкова е неприятна. Пфууу. Таз седмица всички с психични отклонения...

# 1 324
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Ивонето с безкрайните претенции да беше ги отправила и към своята вечеря, че я видяхме.
Глинения съд за печене наистина е много добър, аз имам същия, но продълговат и хляба става невероятно вкусен.

# 1 325
С каква точно диагноза е?! Като почнете да пишете глупости.
Това чучело неопределено Ивон-чо не спря да мели, че не знаел къде се намира. Щото то знае кой/я е къде се намира. Пфу. И не спира с простотиите.

# 1 326
Ми, държи се неадекватно, леко налудно, да не говорим за странните тикове, докато майката му завиваше руленцата и как се тръшкаше в полунервен пристъп, подобно дете на 3г., на което си отказал да му сложиш червената вместо синята шапка.
Тома примерно не се държи така. Ивонето, макар пасивно-агресивна със сексуалността си и неспирните измишльотини, също изглежда далеч по-адекватно.

# 1 327
  • UK
На Наталия облеклото няма да го коментирам, но Ивоне-то пак с шапка и очила на масата. Това за мен е ниска култура и липса на възпитание.

# 1 328
Ох, Давид милия, направо не знае на кой свят е, много притеснен, но е сладък.
Странен е и особен, но ми се струва добро момче.
Този Тома взе да ме дразни сериозно.
Мяза на " ту му млякото горещо, ту пък друго нещо". Голяма претенция, ама ще го видим и него утре кви ще ги свърши.
Ииии, Наталия пак включи режим "хи ха хо", и пак стана неприятна.
Ивонката си я знаем.

# 1 329
Просто е шемет леко отвеян, но не и друго. Притеснителен е малко, но много забавен. В ББ перфектно усещаше настроения, манипулации и си играеше играта. И беше с най-чистата душа там. Момчето само се бори да сбъдне мечтата си. Чете Достоевски и този тип класика и на тези години е осъзнал, че смирението и скромността са път към спокоен и достоен живот.

# 1 330
Клечката в зъбите на Тома ми избоде очите. Етикет и протокол!

# 1 331
А дали вече имя тостер в това имение Trollface

# 1 332
Мимо се държи най-уважително и адекватно от всички. Нелепото, лицемерно Ивоне тънко обижда и се подиграва цяла седмица, а уж го играе забавна и т.н.Тома? и той, злобен неприятник. Странна седмица...

# 1 333
Този Тома се оказа голям неприятник, хайде ще го видим утре.
Много неприятно впечатление ми направи как се подиграва на българския на момчето. Давид ще навакса сега в България, ама Тома няма да стане по-приятен.

# 1 334
Клечката в зъбите на Тома ми избоде очите. Етикет и протокол!
Мале тъкмо това щях да пиша...опънал се там и си човърка по зъбите и дъвче клечката..толкова неприятен, абсолютен мазен селянин.

Общи условия

Активация на акаунт