🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 131 802
  • 1 394
  •   33
Отговори
# 1 365
Ми на мен не ми е интересна Ивоне ама хич. Особено като почнат да и пригласят Мимо и Наталия.....ужасни са просто, то фалш, то сервилност, то Дубай, възхищения.....Освен това изобщо не обичам да ме пипат странични хора, тя не спря да се отърква в Тома, това ако е забавно.....
На мен ми беше неприятна и в Брадъра, голямо самочувствие, покритие никакво...и мисля, че на тази възраст е време да спре да се прави на секси, защото е смешно!

# 1 366
Нахалството на Ивоне я накара да си позволи в ефир да обяви, че Наталия си търси гадже. На Наталия и замръзна усмивката, ама само в синхроните. Аз ако бях щях да я поставя на място веднага и то пред  всички.

# 1 367
Нахалството на Ивоне я накара да си позволи в ефир да обяви, че Наталия си търси гадже. На Наталия и замръзна усмивката, ама само в синхроните. Аз ако бях щях да я поставя на място веднага и то пред  всички.
Тя Ивоне какво ли не каза в ефир - че Наталия си търси гадже; че "може да помогне" на Мимо да спре да е девствен; че Давид изглежда като "изпаднал германец".
Толкова груба, невъзпитана, нетактична, елементарна особа отдавна не бях виждала...

# 1 368
Мимо може и да не е девствен, да го е казал, за да се отърве от Ивоне и въпросите й

# 1 369
Е не, едва ли, той така предизвика още по-голяма лавина от въпроси. Не че нас ни засяга по какъвто и да е начин дали е или не е, това си е лично негова работа.

# 1 370
Разбира се, че не ни засяга. Но въпросите на Ивоне са нахални и това може да е начин да ги пресече. Сексуалният му живот си е негова работа. Не знам защо той го обявява публично.

# 1 371
По някакъв начин Мимо и Наталия толерират незаслужено Ивоне, не мога да си обясня защо. Или просто не могат да отбият нахалството й. А вчера тя отново се прояви - нямаш ли още от хляба, много малко си направил. Така ли се говори на вечеря на която си поканен - ми прояви малко съобразителност, а не да поставяш домакина в неудобна ситуация.

# 1 372
  • София
Салатата защо не била овкусена. Защото, ако сложиш сол на домати и краставици, след 5 минути става чорба.
Другата седмица дали ще има Черешката?

# 1 373
Другата седмица дали ще има Черешката?

Да, ще има Черешка другата седмица за последно.

# 1 374
Ивонне и онзи с татуировките са много злобни.Под маската на взискателност,не успяха да скрият невъзпитание и заядливост.
Ивонне всяка вечер изтъкваше някаква липса на масата или нещо,което не й е по вкуса. Изкукуригала транс-леля.
А онзи с мазната усмивка Тома дори и не се опитва да прикрие злобната си нищожна душичка-във всяка една вечер.Вкл. и снощи захапа Давид. Млад мъж,а много гаден и изгнил душевно.

# 1 375
  • Euskal Herria
Аз все се чудя  - дали след като приключи седмицата, след това участниците поддържат връзка? И как ли се чувстват, когато след това гледат епизодите и видят коментарите от другите по техен адрес. Особено негативните. А някои и откровено лицемерни - на масата "ах, ох, вкусно...", облизват си чиниите,  а след това: "ооо, безвкусно... липсва това... липсва онова".

Аз не разбирам защо е прието, че салатата непременно трябва да е овкусена? Ами ако е прекалено солена, кисела, с повече мазнина? Вярно, не съм профи готвач, но като консуматор предпочитам аз да си добавя подправките по мой вкус.

# 1 376
Аз все се чудя  - дали след като приключи седмицата, след това участниците поддържат връзка? И как ли се чувстват, когато след това гледат епизодите и видят коментарите от другите по техен адрес. Особено негативните. А някои и откровено лицемерни - на масата "ах, ох, вкусно...", облизват си чиниите,  а след това: "ооо, безвкусно... липсва това... липсва онова".

Аз не разбирам защо е прието, че салатата непременно трябва да е овкусена? Ами ако е прекалено солена, кисела, с повече мазнина? Вярно, не съм профи готвач, но като консуматор предпочитам аз да си добавя подправките по мой вкус.

Съгласна съм. Различни са вкусовете за сол,киселинност,аромати.....Не разбирам такива констатации и то с цел домакинът да се почувства неудобно. В това отношение Ивонне беше първа.

# 1 377
На мен не ми харесва как се облича Ивоне. Нейният български също не е особено добър.
Миналата седмица Виктор каза, че ще пазарува от малко, "кичозно" магазинче. Вероятно имаше предвид "кокетно". И той ще пише книги.
Хората вече масово не говорят добре български Simple Smile

# 1 378
А де, а тръгнали да правят забележки на чужденци как се изразяват на български.

# 1 379
  • Враца
За мен, Ивоне е втори кулагин.
Аз този, даже не го знаех кой е и от както гледах един епизод в черешката, не бих го гледала никога, за нищо на света!!!
Груб, прост , нахален, невъзпитан и вулгарен траверс.
Така и с Ивоне. Изобщо не бих си причинила тази седмица, само ви чета и се радвам, че не гледам. Даже не се изкушавам да прехвърля на канала да видя какво става, защото знам, че ще се подразня.

Общи условия

Активация на акаунт