🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 132 997
  • 1 404
  •   35
Отговори
# 1 380
Ивоне е от онези уж забавни хора, шегите на които се изчерпват след 5- тата минута, въртят една и тематична линия и са ужасно досадни.
Не ми е забавна. Нетактична и невъзпитана е.
Седнала да коментира посудата на Мимо. А нея, с големите претенции и в семейната ИМ кооперация, я видяхме как беше подредила масата и перденцето  между кухненския бокс и трапезарната част.
Оня татуирания пък- “тук четири апартамента на МИМО могат да се поберат”. Коментирай личните си имотни притежания и собствености, не тези на другите. Примат- без извинение.

Последна редакция: пт, 06 фев 2026, 17:29 от TuЛи

# 1 381
Доколкото ми е известно салатите по протокол трябва да бъдат овкусени "базово". Малко сол, малко мазнина, малко киселина. Оттам нататък всеки добавя според вкуса си. От една страна е добре, от друга не, защото хората имат различни предпочитания. Един не иска олио, друг сол, трети оцет. Един иска лимон, друг зехтин, трети хималайски сол, четвърти предпочита балсамико. И макар, че няма угодия, все пак са приели, че салатите трябва да бъдат леко овкусени.

# 1 382
Цялата компания са силно неприятни, но Ивонето и Тома снощи ме довършиха малко след като писах за Давид. Беше се постарал да направи нещо интересно и вкусно за вресливата Наталия, специално за нея, Тома и Ивоне не спряха да обиждат и да говорят как било "отврат", "подметка", "гадно". Все едно ги е питал някой и все едно насила ги кара да ядат тофу. Изключително прости и невъзпитани хора.
Ивонето пак ненаяло се, хлебецът вкусен, ама сега като няма как щяла да изяде соса - с тия лапи на сибирска мечка все ще го изгребе. Тома 101 претенции, днес очаквам излагация. Интересното е как захапа Давид, че е със самочувствие, но не захапва жената-мъж, вероятно защото са от една категория и там не смее.
Продължавам да твърдя, че Давид не е толкова възпитан, просто е неадекватен и смотан и не знае как да им отвърне на простотията подобаващо, те затова се и вихрят като гимназиални булита.

# 1 383
Цялата компания са силно неприятни, но Ивонето и Тома снощи ме довършиха малко след като писах за Давид. Беше се постарал да направи нещо интересно и вкусно за вресливата Наталия, специално за нея, Тома и Ивоне не спряха да обиждат и да говорят как било "отврат", "подметка", "гадно". Все едно ги е питал някой и все едно насила ги кара да ядат тофу. Изключително прости и невъзпитани хора.
Ивонето пак ненаяло се, хлебецът вкусен, ама сега като няма как щяла да изяде соса - с тия лапи на сибирска мечка все ще го изгребе. Тома 101 претенции, днес очаквам излагация. Интересното е как захапа Давид, че е със самочувствие, но не захапва жената-мъж, вероятно защото са от една категория и там не смее.
Продължавам да твърдя, че Давид не е толкова възпитан, просто е неадекватен и смотан и не знае как да им отвърне на простотията подобаващо, те затова се и вихрят като гимназиални булита.

+++100!! Даааа,Ивоннето е огромен(мна) и  със сигурност е страшно да си й (му)в полезрението.Изглежда много силна и злобна.Съвсем ще се сплескат ушите на белгийската карикатура Trollface

# 1 384
Показаха си злобичката и завистта Тома и Ивонне при Давид. За победата му във ББ ли завиждат, за харизмата ли, за това че и това шоу може да спечели... чудеха се какво да изкритикуват. Поне в оценките не го порязаха много и сигурно ще спечели заслужено плакета. Опитаха се да го провокират, той се усети, но не поддаде, а хитро и добронамерено отбиваше атаките. Много ми бяха сладки с Насито, майка му ме подразни. Храната беше супер, квасен хляб и аз правя, но с пълнозърнесто брашно, иначе пека в същата глинена форма.

Жалко че не може повечето хора да са като Давид и Мимо-Грасия, вместо това са като Ивонне и Тома. Нталия на моменти ме напряга, но е незлоблива и позитивна, което ми харесва. Нейната вечеря беше хубава, но определено омръзва това кисело зеле и тиква.

# 1 385
  • Пловдив
Ох, тая/тоя как го яхна Joy Разсмяха ме...

# 1 386
Не виждам как би завиждал Тома за победата на Давид в ББ. Самият той е печелил много по-трудно шоу Joy

# 1 387
Само Наталия от "кумова срама" задава въпроси на Тома. Ивоне-то гледа с празен поглед, другите двама нагъват питка 😄
Това е отношението към надутия пуяк!

# 1 388
Текат ми сълзи от смях с този Ивонне,как само го хвана за раменете този белгийски стероид и го възседна: :Sweat SmileSweat Smile

# 1 389
Какво да ги гледам, безинтересници. Започва откриването на Олимпиадата.

# 1 390
  • UK
И аз днес ще гледам Олимпиадата.Grinning

# 1 391
Във финалната седмица Hell's Kitchen: Златка, Алекс Гърдева, Дънди, Чоткин и Станислав

Последна редакция: пт, 06 фев 2026, 21:35 от z_o_

# 1 392
Да, тези, които още отпреди нова година бяxa в анонса за сезона. Кака Златка за кой път?

# 1 393
Знаех си, че ще спечели Давид, браво!
Е тук е разликата огромна при това на манталитета, трябвало да им отговори на простотиите и провокациите и да им слиза на нивото. Как пък не. Не си дорасла да му коментираш поведението.
Никога и никъде не искам да гледам това същество от неопределен пол. Всички претенции и простотии които ръси и прави е за да печели ефирно време. Камерата да е в него/нея егати огромното его.
Май ще пропусна идната седмица.

# 1 394
Давид даваше и ниски оценки на останалите, което качваше и неговия шанс да спечели.
Явно подгряват за Xeлса идната седмица:

Златка Димитрова - Бягство към победата 1, VIP Brother 4, Big Brother All Stars, Xeлс Китчън 7

Александра Гърдева - Ергенът 1, Къщата на инфлуенсърите 2, Xeлс Китчън 6, Муxa в супата

Даниел Пеев-Дънди - Денсинг старс 5, Xeлс Китчън 7

Лъчезар Чоткин - Xeлс Китчън 6

Станислав Иванов - Xeлс Китчън 5

Общи условия

Активация на акаунт