МелоМа(да)ми 3

• 12 580
  • 304
  •   1
Отговори
# 165
Хех , Exploited в софийското метро newsm48...аре бе, кога ще откриват новата линия до Драган Цанков?

# 166
  • СОФИЯ
Я да ви разваля РОК- идилията  с  това    newsm53

# 167
  • под дъгата
Хайде от мен нещо по-лекичко преди лягане !
Шуши, изглеждаш толкова мила, колкото си те представях  Wink За теб нещо още по-лекичко

# 168
# 169
  • Be realistic - plan for a miracle.
Ето ме и мен! Simple Smile

Относно какво точно слушам, ако започна да изброявам сигурно ще объркам всички с разнообразните хеви метъл, хард рок, рок, алтернатив рок, ню метъл, пънк, емо и всичко друго каквото се сетите... има над 1000 групи сигурно, които обожавам, защото са смислени и наистина ми помагат... за мен музиката е нещо живо, може би защото съм си музикантче откакто се помня... и определено има общо с разума, освен с душата, има послание, има влияние, има СМИСЪЛ за мен - каквото и да казва една "елитна", "хай-профайлд" форумка Simple Smile

Та... днес съм на това и това. И само тях въртя...Меланхолично ми е някакво...

# 170
  • СОФИЯ
къде сте МелоМа(да)ми  newsm78   Поздравявам ви с тази песен  ОХХХХ     каква голяма слабост ми е Любо  ooooh!
Konche специален поздрав за теб  smile3525 /въпреки че не е твоя стил музика/

# 171
Здравейте момичета  Simple Smile
shushi, днес е неделя, разбираемо е всеки да се е отдал на сън  Crazy
Аз обаче отворих очи още в 8 ч. (това ранно ставане е отврат) и до сега се моткам... Поне е яко, че имам още цели 2 почивни дни...
Я да ви поздравя с нещо в мой стил.
И това кавърче.
Айде, весел и усмихнат ден от мен!
И добре дошла в отбора на Sway!  Hug

# 172
Добро утро . ( На всички,които сега стават  Laughing)

Сънувах гаден кошмар, свързан с предстоящия концерт на Желязната девица, дано не се сбъдне Praynig

Хех , някой оттук ще ходи ли на 19 май на Vader? Я си имам билетче още от предния път, ама ще съм новородила и незнам как ще съчетая ребенка и концертче...

Ох етакова  ми е едно днес...

# 173
Та... днес съм на това и това. И само тях въртя...Меланхолично ми е някакво...

Хареса ми.... Мерси боку!    Peace Отивам да си потърся още от тези изпълнители.

# 174
  • СОФИЯ
 Момичета, виждат ли се тези мои тъпи снимки от МОЕТО СКРОМНО АЛБУМЧЕ или пак се отваря начална страница за която ще трябва парола  newsm78 Я да сложа едно поздравче  от мен

# 175
shushi7777, специално това парче на Тони Бракстън е супер готино и ми харесва много. Така че 10x   bouquet
Aз стигнах до него преди лягане, така че ми е тамън.

Ето и от мен нещо разкошно за преди лягане Heart Eyes

# 176
О , перфектно !

# 177
Хора, ша ма разревете с тоя Мейдън newsm45 имайте милост Cry

# 178
# 179
Лейди, с тва не мож ма разрева.  hahaha Аз другото имах предвид и подобните му.
Ей ти на, да си имаш едно и от мене:

http://www.youtube.com/watch?v=yyka4QH6dII

Общи условия

Активация на акаунт