Отговори
# 165
Аз не вярвам Афра да е с майка си на Нова година. 😁

# 166
Честита Нова Година, нека донесе на всички ни здраве, късмет, щастие, любов и сбъднати мечти! Повече красиви реални, а не ИИ АфРам моменти и много техни успешни проекти!

# 167
Здравейте, момичета!
Хайде вече сме в новата година Simple Smile Да ни е честито еврото, новата ни валута.
Честит празник и на всички именници днес!

# 168
  • Яко в Матрицата...
Любимата ми комбинация 🧿🧿🧿

Честита да ни е Новата EURO 2026-та! People DancerPeople DancerPeople Dancer 🧿🧿🧿 TadaTadaTada

Аз не вярвам Афра да е с майка си на Нова година. 😁
Joy

# 169
Сема ли не знае. 😂

# 170
Честита нова година ,дами. Много здраве и усмивки ви пожелавам през новата година. Нека бъде изпълнена с много спокойствие и хубави моменти.
От канал на АБИ също ни поздравяват.

# 171
Снимка на Широ Simple Smile
Пък дали е от сега или от друго време, не знам. Не мога да преценя

# 172
Чудя се от ATV кога ще спрат да се излагат. Преди 2 седмици бяха подпукали страниците в Х, заради авторски права върху клиповете, които споделят за АБИ. 🙄 Хората правят безплатна реклама на и без това закъснелия им проект, а те ги заплашват. Уж бяха оправили проблема, но днес пак се вихрят. 🥴 Няколко часа по-късно пак са обещали да оправят нещата, ама хайде да видим докога. Никога не съм виждала друг канал да има подобни безумни изисквания. 🙄

Последна редакция: чт, 01 яну 2026, 22:12 от Lilia*

# 173
Честита Нова 2026-та Година,мили момичета! Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover

Мноооо сладка Афи и как хубавичко пее Simple Smile  Heart

https://x.com/zak1n7/status/2006494036304208103?s=20

Последна редакция: чт, 01 яну 2026, 19:01 от Eny87

# 174
# 175
  • София
В Х са пуснали нови/стари видеа на Афра от фотосесията за Elle

https://x.com/i/status/2006819090988782067

Скрит текст:
Леле, в морето са спретнали невероятен цирк. Кой с кого, пък как ги шипвали, та се оказало, че имат хората реални партньори от сериала. Не знам дали  ме разбрахте, но в крайна сметка е дизи на Шнура и е мазало 😂😂😂

Последна редакция: чт, 01 яну 2026, 22:53 от MysteryG

# 176

Скрит текст:
Леле, в морето са спретнали невероятен цирк. Кой с кого, пък как ги шипвали, та се оказало, че имат хората реални партньори от сериала. Не знам дали  ме разбрахте, но в крайна сметка е дизи на Шнура и е мазало 😂😂😂

Добро утро, момичета!😊

Оказва се, че информацията на Saran magazin е достоверна, защото го беше написал доста преди снощи да гръмне бомбата около любовния триъгълник в Морето. 😁

# 177
  • София
Снощи са коментирали, че това всъщност е реално селфи на Афра и Мерт от някоя от стаите в хотела. Сравнявали са гледката от ресторанта с тази. Според мен заради сериала си е правено селфито, но знае ли човек Simple Smile

Относно Морето - то си е направо многоъгълник 😂

Гледах и едно клипче с тези, дето ги карали да се правят, че се харесват в реала, доста трябва да е било неприятно за половинките им, а вероятно и за тях самите. Едни докосвания има по ръцете, по косата... Това е всъщност проблемът на феновете, големи панаири са разигравали.

# 178
  • Яко в Матрицата...
Добро утро Grinning

Stuck Out Tongue Winking EyeSunglasses

Относно "Морето"
Скрит текст:
Лошото е, че всичките са от един екип и Зейнеп я свързват с колега, който преди една седмица развали годежа си. Как може да имаш доверие на такъв човек - осем години бил с това момиче... Дано не е вярно за тях. Иначе и преди това с пишеше, че русокоското Ердем си има гадже и кое е гаджето. Някакъв як хаос настъпи там Joy

Ох, това е много сладко Heart Eyes

Последна редакция: пт, 02 яну 2026, 09:35 от Reni 🧿

# 179
Добро утро, момичета!

Общи условия

Активация на акаунт