Отговори
# 660
И на мен това ми е интересно (за Чаала). Тя е била малка, не го помни. Както Мистери писа може Бехрам да се е появил след смъртта на майката и да се е представил за роднина. Защото се вижда, че има близост и доверие между тях.

Синан ми е изключително противен.

# 661
Много ми харесвате как разсъждавате.  Чакам с нетърпение вторника. Три дена останаха.
Имало е интервю с актьора който играе Тахир. Той май в деня на първия епизод имаше и премиера на филм ,но може и да греша

# 662
  • Яко в Матрицата...
Радвам се, че имате желание за теории, но след Рибарче при мен това не работи, ама изобщо. Толкова красиви анализи и писания прочетох тогава... Язък за времето, което похарчиха хората да ги пишат. Тази клонка значи това, онзи цвят - онова, щом вазата е накривена на тази страна, значи еди-какво си, ако е на другата, ще е нещо друго... Накрая ни показаха една пълна боза. Така че аз се фокусирам само върху това, което са ни показали. И честно казано, много ми се иска връзката между семействата Ханджъоглу и Йонджю да си остане единствено убийството на Юсуф.

И още нещо - има ли химия, или не между двама актьори на екрана решава всеки зрител сам за себе си. Аз, например, намирам хайде да не е химия, но голяма хармония между Мурат и Джемре, но ето Дичето не ги вижда така нещата. Пък и химията не е от решаващо значение, знаем го вече. Така че...

Диче, намекът за възрастта беше много грозно представен. Това е една от точките, които страшно ме подразниха. Не видях някой да го коментира, явно само мен ме е подразнило Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 17 яну 2026, 18:18 от Reni 🧿

# 663
Рени,  аз също смятам, че Джемре и Мурат имат добро партньорство  и да има хармония, получава се добра игра....Но наистина не усещам химия, каквато усещах при Сейфер или каквато усещам сега между главните в Арафта. Това имах предвид.
Но определено и аз приключих с наклона на вазите 🤣🤣🤣🤣...
Още докато гледах епизода се замислих дали тези коментари за възрастта в сериала, не ги сложиха заради коментарите в реала 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️.

# 664
  • Яко в Матрицата...
Чисто визуално Мурат и Джемре за мен имат най-много химия от всички двойки с голяма разлика този сезон.

Нищо не може да оправдае грозната реплика: "Мъжът няма възраст". Просто нищо. Не искам да навлизам по-дълбоко и да пиша какво мисля по този повод Rolling Eyes

# 665
  • Дубай
На мен ми направи впечатление, Рени... Лелята се изказа грозно, да! Не го споменах, защото вече се  каза...
Погледнато от друг ъгъл, разликата между 30-годишната Чаала и 42-годишния Доан не е толкова голяма. Може би любовта, която им предстои, няма да е от онези изпепеляващите , а от по-уравновесените и успокояващи чувства, които носят усещане за зрялост. Ясно е, че няма да видим бурни емоции  , а по-скоро една споделена тишина, разбиране и подкрепа.
Търсим  отношения, носещи спокойствие и топлина, не типичните тинейджърски любови.

# 666
  • София
Аз искам да попитам, без да е свързано с темата за разликата, защо Чаала е на 30? Не видях да го казват, пише го тук вече в няколко коментара. Когато са ретроспекциите 25 години по-рано според мен е на 2, защото се говори, че са й забравили шишето в колата.

# 667
  • Яко в Матрицата...
Ив, ако нещо може да ме задържи да гледам сериала, определено няма е любовта между главните Wink Аз обичам кримки, тайни, неочаквани обрати. Другото е пълнеж. Пък и ако има любов, защо да не е изпепеляваща? Силните емоции при влюбване не са приоритет на 20 годишните само Simple Smile

Мистери, на 27 трябва да е Чаала.

Последна редакция: сб, 17 яну 2026, 19:15 от Reni 🧿

Общи условия

Активация на акаунт