Отговори
# 645
  • София
Рени, благодаря за превода Flowers Rose

Фрагът ми хареса, чакам с интерес другата серия.

Хакан си е отключил личния акаунт и е имало доста снимки на Афра

# 646
Чудех се дали да пиша, но реших да споделя. Искам да си призная, че от любопитство изгледах някои клипове в Х от епизода на АБИ от вторник Simple Smile То как да не видя нещо предвид, че Х ме спами.
Струва ми се интересна историята. Всеки със всеки е свързан. Героите и връзките са яко омешани. Сещам се за една много хубава турска дума "буламач". Яко драма, интриги, екшън.
Признавам, че Кенан наистина добре играе. Преди не съм го гледала, нямам база за сравнение. На едното клипче ми направи добро впечатление. Афра е уникална просто. Не мисля, че за нейната игра трябват думи.
До тук добре. Обаче като изгледах клиповете с двамата заедно Афра и Кенан, ей тук аз бивам отблъсната и не мога да се насиля да гледам. Страхотни актьори,но заедно не си отиват. Нещо ми липсва там. Дори не говоря за разликата във възрастта. Визията ми се губи. Не виждам химия. Не си някак подхождат. Някак си ми е гадно да ги гледам заедно. Седят ми грозно. Отделно ми е ок. Не знам защо така се получава при мен,не мога да го обясня. Пробвах,но не мога да го загледам засега АБИ.
За тези, които гледате, много се радвам, че Ви харесва. Пожелавам приятно гледане. Насладете се на максимум. Нека Ви разсейва и забавлява това дизи, да не натоварва.
Аз ще се опитам да не коментирам дизито, тъй като не гледам. Или,ако реша да е само положително и в подкрепа на Афра.
За Афрам съм си на линия на 100 процента да коментирам Grinning

# 647
За мен рейтинга ще е още нагоре следващата седмица. Още по-динамично и интересно става   Май Мелек и Чаала ще си станат дружки и Махинур покрай тях. А видяхте ли това 😄. Отвсякъде ни напомнят за Рибарчето.

Страницата на АБИ  в инстаграм е направила 100хил. последователи…вече да 102хил.

Епизода в ютуб и той набира още гледаемост 4,5млн.
А тв свят пуснаха анкета сутринта анкета с въпроса какво ше гледаме днес. Морето и повторението на АБИ водят.

# 648
Добър вечер Hug  Hug  Hug
Еха фрага пак много ударен.наситен с екшън и драма  Simple Smile Браво ,много ми харесва как действат от екипа на "АБИ",имат намерение да се отправят към върха и дълго да се застоят там Simple Smile  Hands Clap
Рени  мерси за превода Flowers Rose
Снощи почнах да гледам преведения епизод ,но не успях да го доизгледам утре мисля да го приключа и ще се включа с един коментар  ,чеееееее с превод нещата ми се изясниха съвсем и пак имам какво да добавя  по въпроса Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт