Отговори
# 645
  • София
Рени, благодаря за превода Flowers Rose

Фрагът ми хареса, чакам с интерес другата серия.

Хакан си е отключил личния акаунт и е имало доста снимки на Афра

# 646
Чудех се дали да пиша, но реших да споделя. Искам да си призная, че от любопитство изгледах някои клипове в Х от епизода на АБИ от вторник Simple Smile То как да не видя нещо предвид, че Х ме спами.
Струва ми се интересна историята. Всеки със всеки е свързан. Героите и връзките са яко омешани. Сещам се за една много хубава турска дума "буламач". Яко драма, интриги, екшън.
Признавам, че Кенан наистина добре играе. Преди не съм го гледала, нямам база за сравнение. На едното клипче ми направи добро впечатление. Афра е уникална просто. Не мисля, че за нейната игра трябват думи.
До тук добре. Обаче като изгледах клиповете с двамата заедно Афра и Кенан, ей тук аз бивам отблъсната и не мога да се насиля да гледам. Страхотни актьори,но заедно не си отиват. Нещо ми липсва там. Дори не говоря за разликата във възрастта. Визията ми се губи. Не виждам химия. Не си някак подхождат. Някак си ми е гадно да ги гледам заедно. Седят ми грозно. Отделно ми е ок. Не знам защо така се получава при мен,не мога да го обясня. Пробвах,но не мога да го загледам засега АБИ.
За тези, които гледате, много се радвам, че Ви харесва. Пожелавам приятно гледане. Насладете се на максимум. Нека Ви разсейва и забавлява това дизи, да не натоварва.
Аз ще се опитам да не коментирам дизито, тъй като не гледам. Или,ако реша да е само положително и в подкрепа на Афра.
За Афрам съм си на линия на 100 процента да коментирам Grinning

# 647
За мен рейтинга ще е още нагоре следващата седмица. Още по-динамично и интересно става   Май Мелек и Чаала ще си станат дружки и Махинур покрай тях. А видяхте ли това 😄. Отвсякъде ни напомнят за Рибарчето.

Страницата на АБИ  в инстаграм е направила 100хил. последователи…вече да 102хил.

Епизода в ютуб и той набира още гледаемост 4,5млн.
А тв свят пуснаха анкета сутринта анкета с въпроса какво ше гледаме днес. Морето и повторението на АБИ водят.

# 648
Добър вечер Hug  Hug  Hug
Еха фрага пак много ударен.наситен с екшън и драма  Simple Smile Браво ,много ми харесва как действат от екипа на "АБИ",имат намерение да се отправят към върха и дълго да се застоят там Simple Smile  Hands Clap
Рени  мерси за превода Flowers Rose
Снощи почнах да гледам преведения епизод ,но не успях да го доизгледам утре мисля да го приключа и ще се включа с един коментар  ,чеееееее с превод нещата ми се изясниха съвсем и пак имам какво да добавя  по въпроса Simple Smile

# 649
Здравейте, момичета! Идвам да опъна един чаршаф 😁🫣. АБИ е различна бира от Рибарче. Рибарче е абсолютен феномен и няма да се повтори!❤️ Историята на Сейран и Ферит, химията на АфРам...Това държеше сериала, защото история почти липсваше, а колкото я имаше беше зле представена. Вижда се, че в АБИ ще има история,  даже истории....Акцента според мен ще бъде там, а не върху любовните отношения между Доан и Чаала. Дори да има такива (а явно ще има), няма да бъдат представени като отношенията между Сейфер. Не трябва да се търсят непрекъснато сравнения. Кенан е изключителен актьор с невероятна харизма и това се усети още в първия епизод. Видя се, че дори там се намекна за разликата във възрастта, за това, че му е време за семейство, че той е един зрял мъж. Не знам защо е тая драма с възрастта наистина. На мен ми стоят добре на екран и са ми приятни да ги гледам. От снимките зад кадър се видя, че са много близки вече. Афра е актриса. Нашето невероятно момиче трябва да търси предизвикателства. АБИ сигурно е такова! Трябва да играе различни роли, да предизвиква и открива нови нива на актьорските си способности. В момента гледам Арафта(Между). Дневен сериал, който гледам основно заради химията между главните. Гледам и Рози и Грехове, заради историята- така различна и интересна. Не виждам химия между Джемре и Мурат, но това не ми пречи да гледам сериала, защото акцента е другаде. Дано сте ме разбрали....Желая наистина голям успех на АБИ.  Да разгърнат добре историята и да докоснат максимално много зрители. Каста е невероятен. Аз съм щастлива, защото всеки вторник ще гледам Афра ❤️, снимки зад кадър, коментари...Толкова ми липсваше това след Рибарче. ❤️

Последна редакция: сб, 17 яну 2026, 13:49 от Dichkata

# 650
Диче, много добре си го написала.
Сега ще кажа за себе си. Не сравнявам Аби с Рибарчето, поне вече не. В началото може и да съм го правила съзнателно или не съзнателно. Ясно ми е,че няма да се повтори такъв феномен като Сейфер, Афрам и Рибарчето. Ясно ми е и,че трябва да гледаме Афрам и с други партньори и в други роли. Това им е работата,да играят в различни проекти.
Аз нямам толкова опит като повечето от вас тук с турските дизита, казвала съм,че не съм гледала и в момента не гледам много. Казах и,че проблема явно е в мен. Аз обичам, когато гледам нещо то да ме разтоварва,а не да ме натоварва. Може би затова за момента не искам да си причинявам същото нещо, което стана при Рибарчето. Да се ядосвам вместо да гледам с кеф. Очевидно на мен нещо ми липсва и нещо не ми е ок с АБИ,натоварва ме. Затова няма да гледам. Осъзнавам и,че моето мнение е тотално различно от на множеството. Не искам да натрапвам моето мнение, да се налагам или да обида някой. Просто все пак затова сме толкова различни хора на този свят и няма как да сме еднакви. Много се радвам, че на вас АБИ ви е харесал. Затова ви пожелавам само хубави емоции с него. Няма да коментирам, точно защото искам да избегна конфронтации и спорове или без да искам да засегна някой.
Аз чакам с нетърпение Пера, ще се постарая с каквото и както мога да подкрепям Афра и Мерт. Пожелавам им огромен успех.
Благодаря и на всички вас,че въпреки всичко ме приемате в темата и ме търпите Simple Smile Знам колко досадна мога да бъда понякога Simple Smile
Ако има нещо или съм прекрачила някакви граници, моля да ме извините.

Последна редакция: сб, 17 яну 2026, 11:32 от Надя Б. Василева

# 651
  • София
Една интересна теория за Мелек, възможно ли е всъщност да е дъщеря на Махинур

От показаното дотук не можем да го изключим. Освен това травмата на каката не изглежда да е от смъртта на бащата. Нещо много сериозно й се е случило, че да спре да говори и да изпадне в това състояние.

# 652
Интересна теория. Напълно възможно е за мен Мелек да е дъщеря на Махинур. И като години се връзва. А и за мен е много любопитно, какво наистина се е случило с нея и защо е в това състояние! Явно е преживяла наистина голяма травма. Оххх....Дайте ми още теории 😁😁😁...Да ми се размърда мозъка 😝. Нямам търпение за вторник. Предполагам, че ще има още един фраг 🤗.

# 653
  • София
Интересна теория. Напълно възможно е за мен Мелек да е дъщеря на Махинур. И като години се връзва. А и за мен е много любопитно, какво наистина се е случило с нея и защо е в това състояние! Явно е преживяла наистина голяма травма. Оххх....Дайте ми още теории 😁😁😁...Да ми се размърда мозъка 😝. Нямам търпение за вторник. Предполагам, че ще има още един фраг 🤗.

Сигурно в неделя ще има още един фраг. Доста добри рейтинги на повторението снощи видях. Особено предвид тези на другите сериали

18. Total'de 2,16
18. AB'de 1,48
17. ABC'de 1,95

Диче, аз вече много се притеснявам какво ще правим като започне и на Мерт сериалът Grinning

Травмата на Махинур е свързана по някакъв начин с Бехрам, заради тракането на ключовете. Но друго, освен, че се опита да я насили и тя избяга, не видяхме. официалната версия е, че той е убиецът на баща й, но все пак нещо наистина не ми е достатъчно. Възможно е тя да се е срещнала със Синан и той също да й е наговорил някакви неща.

# 654
Любовта на Бердам към Махинур е довела до много беди....Казаха в 1 епизод, че тя се страхува от него. Дали го е познала или просто  го "усеща".

# 655
Чакайте и аз малко дс поразсъждавам с вас. Забелязахте ,че Чаала има татус ,както и Мелек. При Мелек е змията увита около меч,а при Чаала е Темида. АБИ ни пуснаха тази снимка. Когато справедливостта е обвита от змия, истината оцелява ,но не винаги побеждава. Змията според мен тук (говоря според снимката)е
тайна,срам,мълчание,прикрито злло,семейни престъпления, които не стигат до правосъдие. Темида е  законът, моралът, справедливостта,безпристрастното решение.
Тя символизира реда и правилата, по които обществото трябва да живее.  Майка ми има един лаф “когато законът мълчи,медицината помни”. Татуировката на Мелек ,която очевдно ще върви по стъпките на Доган ,все едно казва:Това съм аз,приемам тази отговорност“. И както всички знаем тази змия я има на всяка аптека “жезълът на Асклепий”.

# 656
  • София
Източник Уикепедия:
Жезълът на Асклепий – пръчка с една увита змия, представляващ истинското изцеление, мъдростта и цикличността на живота и възраждането (поради хвърлянето на кожата).

Татуировката на Чаала аз не мога да преценя каква е

Знаем, че Афра няма татуировки, така че предстои да разберем, явно ще е свързано със сюжета по някакъв начин.

Иначе снимката, която Албенка качи за мен е преплитането на историята между лекар и адвокат, аз така го виждам.

# 657
  • Дубай
Нали старият Ханджъоглу застреля  бащата на Махинур  - дадоха го  в ретроспекция.  Погледнато от друга гледна точка, Бехрам подтикна  майстор Юсуф да търси сметка от Синан. Той не просто му каза, че Синан и Махинур се обичат, а активно изманипулира обстоятелствата, за да ескалира напрежението между майстор Юсуф и Синан-тоест фамилията Ханджъоглу.  Целта му  беше  да разчисти пътя си, като използва чуждия гняв като оръжие.
Трагедията не  беше случаен инцидент, а резултат от умишлена интрига, която доведе до смъртта на майстор Юсуф... А това го направи Бехрам...Не е физическия извършител, но е не по малко виновен от дъртия Ханджъоглу.
Рени, Благодаря за превода.

Последна редакция: сб, 17 яну 2026, 16:01 от I.V

# 658
При Бехрам се получи малко като "Който копае гроб другимо сам пада в него"...Не му се получиха докрай нещата. Но да, всичко беше внимателно планирано. Изглежда обаче не беше предвидил колко хитър и безскрупулен е Тахир.

# 659
  • Дубай
Но въпреки всичко постигна целта си, да се отърве от майстор Юсуф.
На мен обаче друго ми е чудно, как ще извъртят нещата така, че Чаала да не знае, че Бехрам и Бертан са един  и същи човек.
Това с татусите е много интересно, както и това, че Мелек  може да е предполагаема дъщеря на Махинур. Лично аз не искам това, не искам Махинур да е обвързана със Синан по какъвто и да е начин, защото и той не е стока. Можел е да предотврати всичко като се опълчи на баща си, но не го направи, защото е страхливец.

Последна редакция: сб, 17 яну 2026, 16:12 от I.V

Общи условия

Активация на акаунт