Отговори
# 705
  • София
При мен освен лайковете, не ми дава да качвам снимки, онзи ден ме караха бисквитки да трия. Дано скоро се оправи.
Аз съм на мнение, че този, който си сложи сериала в понеделник ще спечели от тотото. За АБИ разбирам, че общо взето е с подобен таргет и затова решиха да е във вторник. Но този на Мерт ще е съвсем различен, дано не го изпреварят.

# 706
АБИ не посмяха да го сложат в понеделник, защото там освен първо място гонят и висок рейтинг, защото тази скъпа продукция трябва да се плаща и няма да ги устройват 7-8 процента рейтинг.

# 707
  • София
АБИ не посмяха да го сложат в понеделник, защото там освен първо място гонят и висок рейтинг, защото тази скъпа продукция трябва да се плаща и няма да ги устройват 7-8 процента рейтинг.

Това с рейтингите и рекламите ми е малко, не знам как да го кажа. Да си го изнася в чужбина Онур, така се печели, не с реклами по време на серията. То за капак не е и той дистрибуторът, дано АТВ да пишат по някой ред от време на време къде са го продали. Ехо Райтс много се хвалеха Simple Smile

# 708
Според мен на Шнура печалба от реклами в Турция едва ли му трябва, но цифрите му трябват, за да го продаде скъпо в чужбина.

# 709
  • София
Според мен на Шнура печалба от реклами в Турция едва ли му трябва, но цифрите му трябват, за да го продаде скъпо в чужбина.

Съгласна съм. Трябва му да си гарантира сериите първоначално. Но това не означава, че ще го продаде, трябва да се хареса и на чуждестранната публика. Мога да дам за пример Шербета, защото преди време търсих данни за него. Тогава продажбите му бяха в 45-50 държави, цената дори не съм сигурна дали е била обявена. По това време беше изключително слабия ни трети сезон.

# 710
Е,момичета часове останаха до епизода. Аз нямам търпение да гледам Мелек. Леле много ми хареса тази актриса. Справя се страхотно в ролята на болната сестра
Трудният изпит на Мелек... 
Какво ли ще последва? 

# 711
  • София
Ще има да се чудим още известно време дали са майка и дъщеря.

Покрай това, че Мерт си премахна ограничението за отбелязване в Инстаграм, са разбрали, че не е блокирал Афра. Не ми се навлиза в подробности, темата за мен е глупава, който се интересува да се разрови.

Нещо от ОГМ

# 712

Покрай това, че Мерт си премахна ограничението за отбелязване в Инстаграм, са разбрали, че не е блокирал Афра. Не ми се навлиза в подробности, темата за мен е глупава, който се интересува да се разрови.

Нещо от ОГМ

Солотата на Афра се кълняха, че я е блокирал и още му се сърдят. 🤪😄

# 713
Е,момичета часове останаха до епизода. Аз нямам търпение да гледам Мелек. Леле много ми хареса тази актриса. Справя се страхотно в ролята на болната сестра
Трудният изпит на Мелек... 
Какво ли ще последва? 

Сестрата на Доан е Мелек, а болната сестра на Чаала е Махинур. И аз съм много впечатлена от тази актриса. Страхотно се справя! Само с поглед и изражение на лицето!❤️🤗 Чудя се дали ще проговори по някое време 🤔

# 714
Прекалено много са съвпаденията и приликите около нашите. Всеки сам за себе си да си направи съответните изводи Simple Smile

# 715

Нещо от ОГМ

.

# 716
Да Махинур. На мен Мелек ми е в главата ,не знам защо. Благодаря ,Диче. Джем е качил стори.

# 717
За мен изненада е Асуде.
Да й дадат роля на смирена, уважителна, буквално Мелек (ангел)!!! Докато в "Скрий ме" / Sakla beni/ беше такава агресивна откачалка. Simple Smile Това беше нейния дебют, още студентка и си казах: родена е за отрицателни роли.
  Да видим дали няма да я споходи някаква лудост и тук.

# 718
Опасно равновесие и точно в средата му Чагла! 

# 719
Слагам линк за превода на Сабина 🥰🤗
https://vk.com/wall-190076650_1134298

Общи условия

Активация на акаунт