За любителите на корейски и китайски сериали – Тема 19

• 7 075
  • 365
  •   1
Отговори
# 360
  • вятърничава
Аз искам романтика, а вие ме бутате към някакви "мъжки" филми Scream
Разберете - януари е депресиращ, студен, болнав месец. Искам Animal Unicorn романтика  Two Hearts
Само Дани е мой човек, мерси за тортата и честито! Сенсея ще е доволен също Wink

# 361
Само Дани е мой човек, мерси за тортата и честито! Сенсея ще е доволен също Wink
Я, как ме хвалят BlushSunglasses И сенсея ще е свободен електрон тези дни и ще е на седмото небе, че фурията е  в командировка Laughing

# 362
  • пустинен пъпеш
Дани,поздравления за празника.Тортата е примамващо чудесна.
И за мен   в  Can This Love Be Translated? прекаляват и ми идва в повече  тази раздвоена личност(няма да уточнявам чия),явно сценаристите само така да измислили как да  покажат детската травма на героинята.А очите на Fukushi Sota изглеждат свежо екзотично на фона на коригираните на останалите актьори.

# 363
  • България
Danifin1, много хубави поводи пожелавам!
......................................
Не исках да бързам със заключенията, но минах опасната среда на сериала и заради bb6 ще пиша.
The Quirky and the Charming
Вече съм на епизод 14 от 20.
Супер за китайски.
Забавен, лек, има комични моменти, дотук няма много драми, но с китайците съм винаги в готовност.
Започнах го заради актьора, но май ще стигна и до финала.

# 364
  • пак на Рив Гош
Дани, честит семееен повод! Много щастие в дома ви! 💐

Tuon, и от мен имаш 🍪

2.Нещо не ми хареса посоката в която се движи Can This Love Be Translated?.
3.Spring Fever (2026)също не е каквото очаквах.
Spring Fever засега ме развлича (все още). И то най-вече непохватно-отвлечените реакции на героя на Ан Бо Хьон. И палето Бо-Шик.
Can This Love Be Translated - идвах и аз да помрънкам за него. И то по-специално за Главната (героиня, не актриса) - правят я да изглежда все повече като типичната корейска 🪿, а има потенциал за много по-интересен образ. Но аз съм още на 6ти епизод и като те чета, направо ме е страх какво ме очаква в идващите 4-5 😁.

Love Between Lines продължава да ме радва, остават ми последните 5-6 епизода (защото Viki ги пускат със закъснение). Утре излиза още един сериал с СХХ (Chen Xing Xu, Главния от Love Between Lines), My Page in the 90s, което също внася светлина във вечерите ми. Само дето не намерих в коя платформа ще го излъчват (надявам се да е във Viki, които имат сътрудничество с WeTV). Ако ли не, ще чакам субтитрите по руските канали.

# 365
Изгледах Mr.Queen - хареса ми. Усещам се обаче все още под въздействието на Till The End Of The Moon. Yunxi Luo успя да ми влезе под кожата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт